- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Öyle valla canımEvet adet olsak test olmasak test Allah yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle valla canımEvet adet olsak test olmasak test Allah yardımcımız olsun
Canım sağolasın.kendi doktoruma gonderdim sonucu gebelikte kan sulandirici iğne gerekebilir yazmis sadece halbuki oncesinde bisey yapmak gerekirmi die sormustum çok aydınlatmadı beni o yuzden farklı doktor arayışındayım bi yandanda diğer tahlil sonucları ciksin die bekliyorum 2 ay oldu hala eşimle olan genetik sonucumuz çikmadıCanım öncelikle geçmiş olsun. 3 gende pıhtılaşma çıkmış. Diger iki gen çok önemli degil ama faktör 2 de olması önemli. Ama o da baskın olarak degil pıhtılaşma. Ama dedigim gibi bunlardan önemli olanı sadece faktör iki. Hamile kalmadan önce kan sulandırıcı başlatabilir doktorun.
Aman Allah korusun yarın bir kan vereyim bari. Daha testler yaptiricam
Evet bi kan verin içiniz rahat etsinAman Allah korusun yarın bir kan vereyim bari. Daha testler yaptiricam film cektiricem
Faktör 2 de mutasyon olması önemli canim. Sende o var. Zaten 2 ve 5 i cok önemsiyorlar düsüge sebep olarak. Bu genlerde bi sorun varsa öncesinden başlatıyorlar kan sulandirici benim gördüğüm şahit olduğum. Ama yine tabi en iyisini doktorun bilir. Benim bütün testler toplamda 1 buçuk ayda falan çıkmıştı canim. Hastaneden hastaneye fark edebiliyor demekki. Bütün sonuclarin cıksın ıçine en iyi sinen doktorlara yoluna devam edersin insallh.Canım sağolasın.kendi doktoruma gonderdim sonucu gebelikte kan sulandirici iğne gerekebilir yazmis sadece halbuki oncesinde bisey yapmak gerekirmi die sormustum çok aydınlatmadı beni o yuzden farklı doktor arayışındayım bi yandanda diğer tahlil sonucları ciksin die bekliyorum 2 ay oldu hala eşimle olan genetik sonucumuz çikmadı
Faktör 2 de mutasyon olması önemli canim. Sende o var. Zaten 2 ve 5 i cok önemsiyorlar düsüge sebep olarak. Bu genlerde bi sorun varsa öncesinden başlatıyorlar kan sulandirici benim gördüğüm şahit olduğum. Ama yine tabi en iyisini doktorun bilir. Benim bütün testler toplamda 1 buçuk ayda falan çıkmıştı canim. Hastaneden hastaneye fark edebiliyor demekki. Bütün sonuclarin cıksın ıçine en iyi sinen doktorlara yoluna devam edersin insallh
İnşallah canım bekliyoruz bakalım bi tek anlamadığım 1 sağliklı doğumum var ilk esimden ama o zaman hic sıkıntı olmamıstı normal bi gebelik sureci olmuştu genetiğimde olan bozukluk nasıl o zamanlarda etki etmedi hiç anlam veremiyorumFaktör 2 de mutasyon olması önemli canim. Sende o var. Zaten 2 ve 5 i cok önemsiyorlar düsüge sebep olarak. Bu genlerde bi sorun varsa öncesinden başlatıyorlar kan sulandirici benim gördüğüm şahit olduğum. Ama yine tabi en iyisini doktorun bilir. Benim bütün testler toplamda 1 buçuk ayda falan çıkmıştı canim. Hastaneden hastaneye fark edebiliyor demekki. Bütün sonuclarin cıksın ıçine en iyi sinen doktorlara yoluna devam edersin insallh.
Öyle valla canım
Öyle mi tuhaf gercekten canı.İnşallah canım bekliyoruz bakalım bi tek anlamadığım 1 sağliklı doğumum var ilk esimden ama o zaman hic sıkıntı olmamıstı normal bi gebelik sureci olmuştu genetiğimde olan bozukluk nasıl o zamanlarda etki etmedi hiç anlam veremiyorum
Yok canım merak etmeEki Görüntüle 2855202 yok degılmi birşey korkudan deli oldum ya
Eki Görüntüle 2855202 yok degılmi birşey korkudan deli oldum ya
Eki Görüntüle 2855202 yok degılmi birşey korkudan deli oldum
Evet ya ama kızim 19 yaşında şuan erken anne oldum belkide yaşadiklarimiz yediğimiz ictigimiz e yaşta ilerliyo dahamı baskın hale geliyo bilmiyorumki, diğer sonuçlarimda bi yandan cikmaya başlamis e nabizdan baktimda anti tpo 231 ne oldugunu anlamaya calistim tiroid alakalı bisey cikiyo internette cok tedirginim şuanÖyle mi tuhaf gercekten canı.
Öyle tabi canim. Her sey cok etkiliyor. O dedigin testi bende bilmiyorum canım ne olduğunuEvet ya ama kızim 19 yaşında şuan erken anne oldum belkide yaşadiklarimiz yediğimiz ictigimiz e yaşta ilerliyo dahamı baskın hale geliyo bilmiyorumki, diğer sonuçlarimda bi yandan cikmaya başlamis e nabizdan baktimda anti tpo 231 ne oldugunu anlamaya calistim tiroid alakalı bisey cikiyo internette cok tedirginim şuan
Beta hcg de 0.6 çıktı zaten şükür. 9 gün evel 4.5 ti. 0.6 ya düşmüş demek belki adet olucam diye yaşadım o belirtileri. Siz ilk adetten sonra mi cektirmiştiniz rahim filmini. Hemen adet sonrası cektirme niyetindeyimYok canım merak etme
Iyi çok şükür o zaman canım bitmiş bak tamamen evet ilk adetten hemen sonra cektirdim canım. Aklımda tereddüt kalmasın hemen bitsin istedimBeta hcg de 0.6 çıktı zaten şükür. 9 gün evel 4.5 ti. 0.6 ya düşmüş demek belki adet olucam diye yaşadım o belirtileri. Siz ilk adetten sonra mi cektirmiştiniz rahim filmini. Hemen adet sonrası cektirme niyetindeyim
En güzeli inşallah bende öyle yapıcamIyi çok şükür o zaman canım bitmiş bak tamamen evet ilk adetten hemen sonra cektirdim canım. Aklımda tereddüt kalmasın hemen bitsin istedim
Kızlar benimde kafam karıştı, biraz kararsız kaldım. Doktor bana bun adetten sonra deneyebilirsin demisti. Ikinci adet olcak bu. Acaba baslaşak mı, yoksa biraz daha mı beklesek bilemedim. 4-5 ay ara verme taraftariydim ama nedense cevremdeki hamileleri gorunce biseyler oldu.
Ayy parçalamak istiyorum böyle patavatsızları, vicdansızları damdan düşmeyen anlamaz, damdan düşenin halinden. Benim de eşimin eski eşi geçende bizi deli etmek için sosyal medyadan mesaj atıyor "noldu karın sana meyve veremiyor mu? Bitanecik kızın var, onun da annesi benim" diye insan bazen sırf şu hadsizlere susturmak için bile istiyor valla. Neyse biz hep hayırlısını isteyelim allahtanEvet metotreksat oldum canim. Benimde öyle valla insan bi tuhaf oluyor. Bide saçma sapan bi sürü sey duyuyorum. Bu benim ikinci kaybımya bana sen bebek doğurmaya elverısli degilsin bari taşıyıcı anne bul bile dediler. Sanirım birazda bu yüzden gaza geldim. Ama simdi düşününce beklemek tek mantıklı seçenek. Sağlıklı olsunda geç gelsin napalım
İnsanların bu kadar kötü kalpli olduğunu bende bu süreçlerde anladım canim. Dediğin onlara inat hemen olsun istiyor bi an ama saglicakla gelsinde ne zaman gelecekse gelsin ❤ insanlar oldum delisi olmuş canım. Sana öyle diyor ama ilerde başına ne gelecegıbi biliyor mu ? Hic demiyorlar Allah ın gücüne mi gider tepe taklat oluruz bi anda diye.Ayy parçalamak istiyorum böyle patavatsızları, vicdansızları damdan düşmeyen anlamaz, damdan düşenin halinden. Benim de eşimin eski eşi geçende bizi deli etmek için sosyal medyadan mesaj atıyor "noldu karın sana meyve veremiyor mu? Bitanecik kızın var, onun da annesi benim" diye insan bazen sırf şu hadsizlere susturmak için bile istiyor valla. Neyse biz hep hayırlısını isteyelim allahtan
Bence 1 ay daha sık dişini kuzum nolur nolmaz. Bu kadar uğraşıyoruz boşa gitmesin çabalarımız. Ben de deli oluyorum bir an önce bebeğimiz olsun diye sabrım tükendi ama azcık daha sabır
Ay canım benim ❤❤ insallh tüm bu zorlukların mükafatını alacaksin. Tüm testlerde en kısa zamanda tertemiz çıkar insallhKızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmişti bi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün"
En az 1,5 ay sürermiş ama razıyım ben kafam rahatladı en azından kuzum sağolasın zaten 2 ay daha korunucaz. Sonra korunmayı bıraktığım ay rahim filmi de çektiricem. Hepsi aynı zamanda hallolmuş olacak inşallahAy canım benim ❤❤ insallh tüm bu zorlukların mükafatını alacaksin. Tüm testlerde en kısa zamanda tertemiz çıkar insallh
Hadi insallh canim. Benimki de ayni sürede çıkmıstı hepsi. Ama ben jinekoloğa gittim o direkt genetige yönlendirdi. Bi hafta sonra oraya kan verdik. O kadar canim. Ilk gittigimizde kedi istedigi testleri verdik. Seni bayağı yormuş zalımlar ❤En az 1,5 ay sürermiş ama razıyım ben kafam rahatladı en azından kuzum sağolasın zaten 2 ay daha korunucaz. Sonra korunmayı bıraktığım ay rahim filmi de çektiricem. Hepsi aynı zamanda hallolmuş olacak inşallah