- 22 Ağustos 2020
- 193
- 70
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Merhaba hanımlar birbirimize umut olalım çünkü umuda çok ihtiyacım var. Dış gebelik yaşadım ve sanki hep öyle olacakmış korkusu var. Gelin birlikte bekleyelim bebişleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de okadar.. allah yasatmasin kimseye dis gebeligi..Merhaba hanımlar birbirimize umut olalım çünkü umuda çok ihtiyacım var. Dış gebelik yaşadım ve sanki hep öyle olacakmış korkusu var. Gelin birlikte bekleyelim bebişleri
Amin canım Yok ilaç tedavisi artı kürtaj oldum 4 ay korundum 3 aydır da deniyoruz tekrardan henüz bir şey yok. Sizin peki?Al benden de okadar.. allah yasatmasin kimseye dis gebeligi..
Ameliyatmi oldunuz?
Benim tam bi seruvendi.. beta yukseldikce yukseldi kese gorunmedi.. doktorlar teshis koyamadi, hic belirti vermedi kanama karin agrisi.. en son beta 40 bindeyken laparoskopi oldm tupum alinmadi cok sukur.. cok zor bi surec..Amin canım Yok ilaç tedavisi artı kürtaj oldum 4 ay korundum 3 aydır da deniyoruz tekrardan henüz bir şey yok. Sizin peki?
Çok fazla yükselmiş ya nasıl anlamadı doktor düzenli mi arttı değerlerin.Benim tam bi seruvendi.. beta yukseldikce yukseldi kese gorunmedi.. doktorlar teshis koyamadi, hic belirti vermedi kanama karin agrisi.. en son beta 40 bindeyken laparoskopi oldm tupum alinmadi cok sukur.. cok zor bi surec..
Gorunmedi once rahim icinde bi olusum var sagliksiz gebelik die kurtaj oldum, 1 hafta sonra patoloji cikcak ozaman gel beta ver dedi, patoloji cikti mol gebelik degil, beta verdim beta ucmus... hala gorunmuyo kac dr geldi bakti basima cok zor gorduler 1 kere 3-5 sn solda agri oldu diyince baya bi cabalayarak baktilar sonra gorundu.. cok zor bi surec.. bunu atlatinca smdi hep o korku var allah tekrarini yasatmasin dua edelm birbirimize..Çok fazla yükselmiş ya nasıl anlamadı doktor düzenli mi arttı değerlerin.
Gerçekten çok zor allahım inşallah bidaha yaşatmasın korunmayı bıraktın mı ne zamandır istiyorsun?Gorunmedi once rahim icinde bi olusum var sagliksiz gebelik die kurtaj oldum, 1 hafta sonra patoloji cikcak ozaman gel beta ver dedi, patoloji cikti mol gebelik degil, beta verdim beta ucmus... hala gorunmuyo kac dr geldi bakti basima cok zor gorduler 1 kere 3-5 sn solda agri oldu diyince baya bi cabalayarak baktilar sonra gorundu.. cok zor bi surec.. bunu atlatinca smdi hep o korku var allah tekrarini yasatmasin dua edelm birbirimize..
Merhaba ben de film çekmedim herhangi bir tedavi de görmedim korunmayı bırakalı bu 3.ayım reglime 3 gün var beklemedeyim. Umarım bu defa sağlıklı gebelik yaşarızMeehabalar bende sizinle beraber bir köşede bekleyeyim. Bende dış gebelik yaşadım 6 ay korundum daha gebelik olmadı aralık ayında ki yumurtlama zamanı gelince değerlendireceğim. İlaç tedavisinden sonra film falanda çektirmedim. Yıl başında hamile olup olöadığım belli olacak inşallah.
Hadi bakalım inşallah bu sefer güzel haberlerinizi alırız. Muhakkak buraya yazın sonucu lütfen.Merhaba ben de film çekmedim herhangi bir tedavi de görmedim korunmayı bırakalı bu 3.ayım reglime 3 gün var beklemedeyim. Umarım bu defa sağlıklı gebelik yaşarız
İnşallah Tabi siz de yazınHadi bakalım inşallah bu sefer güzel haberlerinizi alırız. Muhakkak buraya yazın sonucu lütfen.
Merhaba ; ben de yaklaşık 7-8 ay önce dış gebelik yaşadım.İlaçla tedavi oldum ve şimdi yeniden hamileyim.henüz 4+4 kese görünmedi.Beta için sürekli gitmek istemiyorum çünkü bu süreç o kadar yordu ki beni.Hala aynı telaş aynı korku var içimde sadece bekliyorum.Yeterince sevinip mutlu olamıyorum bile.Merhaba hanımlar birbirimize umut olalım çünkü umuda çok ihtiyacım var. Dış gebelik yaşadım ve sanki hep öyle olacakmış korkusu var. Gelin birlikte bekleyelim bebişleri
Çok mutlu oldum sizin için inşallah iyi olırMerhaba ; ben de yaklaşık 7-8 ay önce dış gebelik yaşadım.İlaçla tedavi oldum ve şimdi yeniden hamileyim.henüz 4+4 kese görünmedi.Beta için sürekli gitmek istemiyorum çünkü bu süreç o kadar yordu ki beni.Hala aynı telaş aynı korku var içimde sadece bekliyorum.Yeterince sevinip mutlu olamıyorum bile.
Muhakkak sonucunuzu yazın bize de umut olsunMerhaba ; ben de yaklaşık 7-8 ay önce dış gebelik yaşadım.İlaçla tedavi oldum ve şimdi yeniden hamileyim.henüz 4+4 kese görünmedi.Beta için sürekli gitmek istemiyorum çünkü bu süreç o kadar yordu ki beni.Hala aynı telaş aynı korku var içimde sadece bekliyorum.Yeterince sevinip mutlu olamıyorum bile.
Merhabalar güzel haber aldınız mı? Adetiniz yaklaşıyor sanırım.İnşallah Tabi siz de yazın
3 ay önce arkadaşım yaşadı ve geç müdahale olunca tüpünün biri alınmıştı 2 ay ilişkşye ara verdi 3.ay hamile kaldıMerhaba hanımlar birbirimize umut olalım çünkü umuda çok ihtiyacım var. Dış gebelik yaşadım ve sanki hep öyle olacakmış korkusu var. Gelin birlikte bekleyelim bebişleri
merhaba,Muhakkak sonucunuzu yazın bize de umut olsun
inşallah güzel haberler alırsınız bunu tüm kalbimle aynı duyguları aynı üzüntüleri yaşadığım için söylüyorum....Meehabalar bende sizinle beraber bir köşede bekleyeyim. Bende dış gebelik yaşadım 6 ay korundum daha gebelik olmadı aralık ayında ki yumurtlama zamanı gelince değerlendireceğim. İlaç tedavisinden sonra film falanda çektirmedim. Yıl başında hamile olup olöadığım belli olacak inşallah.
İnşallah çok sağolun. Hepimiz güzel haberler alırız.inşallah güzel haberler alırsınız bunu tüm kalbimle aynı duyguları aynı üzüntüleri yaşadığım için söylüyorum....