Gebeliğe Hazırlık Dis gebelik sonrasi hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun ve hayirli olsun oncelikle..
Ben pozitifi 9 ekimde aldim ve bugun 22 ekimdeyiz ultrasonda filan hicbir bulgu yok deger de dusuk doğal olarak.. kendiliginsen duser diye umut ediyorum
Degerlerim söyle 9/ 31/ 53/ 92/ 57/ 116/ 141/ 131 sizce dis gebelik ihtimali varmi?
Yoksa vucut atmaya calisirken tutarsizlaaiyormu bu deger.kanamam var devam ediyor.
Ultrasonda tuplerde sivi karij boslugunda sivi vs tespit edilmedi temiz deniyor.. dis gebelik ihtimalinin elenmesni istiyorum biranonce degerlerin dusmesi dilegiyle..

Bana biraz dış gebelik gibi geldi ama doktor tam olarak ne soyledi kimyalsal gebelik kendiliğinden sonlaniyo ama dis gebelik metotreksat denilen igne ile sonlaniyo erken donemde ileriki dönem zaten laporoskopi ile yapiliyo insallah kendiliginden düşer değerleriniz

Bana dış gebelik gibi geldi ama değerler düşük doktorun da muhtemelen düşmezse iğne diyecektir. Direk düşükler de değer oynamıyor azalıyor 5 kimyasal yaşadım 500den bile düşerken öyle oldu sadece dış gebelikte dengesiz değerler çıktı. Ama bu değerlerle korkma inşallah yakın zamanda atlatırsın. Batın da sıvı olmaması ic kanama olmadığı anlamına geliyor. Ultrason da zaten görünmesi çok zor benim değerim 2000 leri geçince bile doktor zorladı öyle gördü. 0 değeri görene kadar sakın bırakma kan vermeyi çok sinsi bu meret
Ben Aralık'ta 31-31-52-30 değerlerini gördüm şiddetli kanamam oldu, adet oldum sandım ama bir hafta sonra değerim 249 lara çıkmıştı normale yakın artınca kese bekledik gördükte ama olması gereken yerde değildi

Ben mersindeyim illaki istanbulda imkanlar daha iyidir ancak doktorum tavrı çok yardımcı oldu nokta atışı yaptı rahîm filminden sonra ilk ay 13. 14.ve 15.gün deneyin dedi tutmazsa diğer ay 12 14 16 deneyin dedi bu ay tuttu umarım siz de 2. Çocuk için zahmet çekmeden isteğinize kavursunuz

Iste haklisiniz birakmicam takibimi yapicam ama burda o igneyi vurdurmak sknti.. sadece devlet vuruyor oda bska sartlar sunuyor.
Benm kanamam aktif insallah kendiliginden gider diye umut ediyorum hastane beni mahvetti cunku ellerine dusmek istemiyorum.baska ile gitmek zorunda kalicam yoksa.

Doktorlar teshisi koyamadi.. igneyi de kurtaj olmassam vuramazlarmis.. ve baska vuran yer yok.. doktr bana dis gebelik degil gibi geldi diyor kendini sinirlandirmis olabilir yuksege cikamayabilir kendiliginden dusucek olabilir dendi. Cunku kanama var ama tuplerde karinda sivi yok ic kanama gozukmuyor..

Inşaallah saglikla alin yavrunuzu kucağınıza böyle gebelik haberlerini duyunca insan cok mutlu oluyo bende bu rahim filminden sonra umitliyim filimden sonra gebe kalan cok oluyormuş insallah bende gebe kalırım
Rahim filmini bir çeşit tedavi olarak kullaniyorlarmiş ben çok okudum filmden bırkac at sonra hamile kalanları.ben ihtimal vermiyordum.umudumu kesmiştim ama çok şükür oldu.ekstra bu ay incir kürü yaptım onun faydası var mı bilmiyorum

Bana Adana da teşhis konmuştu Balcalı da yattım iğneyi devlet karşılamıyor Adana da bir eczane de bulduk bizden önceki hasta bulamamış Mersin den getirtmiş karı çok düşük bir iğne çokta talep yok diye bulundurmuyoruz demiş eczacı inşallah hiç gerek kalmaz ve kendiliğinden sonlanır

Reactions: H M
Doktor tam anlayamamis ama takibini iyi yapin eger dis gebelikse ve tüplerdeyse tüplerinizi patlatabilir yani nasil igne yapamaz anlayamadim benimde goremedi bebeği ama rahim duvarım cok ince gebelik olsa kalin olur demisti birkac beta hcgye bakip kesin dış gebelik dedi ve öyle igne yapildi 1 hafta arayla 2 igne ile degerlerim düştü

Benim gittiğim hastanede satıyorlar di igneyi.aynı iğne eczanede çok daha düşük fiyataydi.ama doktor bu ilacın sahtesi çok dedigi için hastaneden aldik

Benim gittiğim hastanede satıyorlar di igneyi.aynı iğne eczanede çok daha düşük fiyataydi.ama doktor bu ilacın sahtesi çok dedigi için hastaneden aldik
Sahtesinden hiç bahsetmediler bize bulduğumuza şükrettik valla, ilk doz akşam vuruldu nöbetçi eczane aradık ikinci dozda Pazar a denk geldi eşim Hatay a geçmişti işleri vardı geldi iğneyi buldu gitti garibim

Heh işte bu mantik. Rahim ince ve bana kurtaj edicem onc3 diyor.. rahimin ince olmasi yeterli bi sebeb degilmis devletteki doktorlarin kafasi cok baska anlayacagin

Devlet vuruyor burda.
Ama yani bizide mahv3diyor kesin dis gebelik kaniti olsun diye.. yani buyuyecekte kese rilan gorucek oyle vurucak igneyi..
Biktim burdakilerden.eczaneye de sordum zor bulunur dedi.. olmassa eczanelere sorucaz baska yapcak bisey yok. Eger gerekirse hepsine sorucaz

Bizde kese görüldüğü için direk reçete edilmiş olabilir. Sağlık için bu kadar uğraşmak zor yani sağlıksız bir gebelik belli sonlandırılması lazım neyin kafası ki bu

Bizde kese görüldüğü için direk reçete edilmiş olabilir. Sağlık için bu kadar uğraşmak zor yani sağlıksız bir gebelik belli sonlandırılması lazım neyin kafası ki bu
Ya kurtaj yapicam diyor düsmesse ona gore igneyi vurucakmis. Yani gunlerdir olmadik seyelrle ugrasiyorum normal hamilelik olmadigini hepimiz biliyoruz doktora ustune basarak diyorum bakin normal bi durummu bu? Gidiyorlar defalarca kan alip olur olmadik herseye bakiyorlar.. her gittiginde hemogrammi alinir ya 2 gun arayla.. vitamaminler bilmem neler bakiliyor..
Inanin mantiklarini anlamadim
Zaten tup bebekle oldu durum yeterince zorlu yollardan geciyoruz bide bu dengesiz insanlarla ugrasiyorum.istanbulda doktorum gel vurayim dedi igneyi ama ha diyince gidilmiyor.. kollarim mosmor oldu yani okadar aciyorki. Gereksiz tahlillerindende biktim

Canim ilaci bi eczanede buldum doktoruma danisip tavsiye ettigi ilac ise yarinki tahlile gore vurudurucaz.

Canim ilaci bi eczanede buldum doktoruma danisip tavsiye ettigi ilac ise yarinki tahlile gore vurudurucaz.
Hayırlısı olsun canım vücudu bu kadar yıpratmaları çok saçma olmuş, dış gebelikse neyin kürtajı yani rahimle durduk yere oynayacaklar inşallah en kısa zamanda atlatırsın. Kendi tüp bebek doktoruna mı danışacaksın

Evet onunla hep irtibattayim.yarinki tahlilime gore recete yazip whatsaptan yollayacaklar.yan etkileri cokmu? Vurunacak olsam kotu olurmuyum cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…