• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dis gebelik sonrasi hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim bebisinize🤗 Rabbim sağlık nasip etsin bende dis gebelik geçirdim şubat ayında 8 ay geçti. İğneyle sonlandı benimkide şimdi rahim filmi çekileceğim.siz dis gebelikten sonra hiç beklememissiniz sanırım doktorlar en az 6 ay demişti bana
Teşekkür ederim şuan kucağımda artık kızım 😍 evet kendi doktorum izindeyken muayene için gittiğim başka doktor da ben 3 ay bekleme taraftarıyım demişti ama kendi doktorum operasyon olmadığı sürece beklemek zorunda değilsin demişti

Merhaba canım dış gebelik iğnesi vurulduktan sonra değerin ne kadar sürede sıfırlandı, adet kanaman cok agrılımıydı ne kadar sürdü ve hangi taraftan dış gebelik olduysa orada bi agrın yada orda bişey varmıs gibi hissediyormusun?
Bende dis gebelik yasadim agustosun 13 ve 20sinde iki kez ilac verildi. Eylulul 20sinde sifirlandi. Adetlerim her zamanki derecedeki sancisinda oldu.
Fakat o dis gebeligimin oldugu taraf yani sag taraf daha cok sancilandi. Konu acmistim hatta kimse yzmadi cevap

Malesef dış gebelik çok zor ve sinsi bir durum bende adet oldum zannederek eylül ayında hamile oldugumu öğrendim 211 bhcg değeri ile ama sonra 2 katlamam duzgun artıı sonrakıler ya azaldı ya cok az arttı ve cok gec olmadan dış gebelik oldugu kanaatine varıp doktorum mtx iğnesi ile sonlandıralım dedı benimde nerede tutunduğu belli değildi ama sağ tarafımda hafif hafif agrılarım oluyordu 29 eylülde 90 mg lık mtx vuruldum ve bu hafta pzt adet kanamam geldi cok sukur iç kanama gibi bi olayla yada tüplerime zarar gelmeden kurtuldum dıye dusunuyorum. Haftaya kontrolum var 3 ay sonrada rahim filmi cektıreceğim bakalım bır sonrakiler inş sağlıkla gelir
merhaba benim degerimde 2 gun arayla 129 180 304 olarak artti pazar bir kez daha bakilcak.dis gebelik olabilir dedi doktor.:( mtx cok can yakiyomu vurulurken, yan etkisi oldumu ekstra kurtaj gerektirdimi cevaplarsaniz cok sevinirim

merhaba benim degerimde 2 gun arayla 129 180 304 olarak artti pazar bir kez daha bakilcak.dis gebelik olabilir dedi doktor.:KK43: mtx cok can yakiyomu vurulurken, yan etkisi oldumu ekstra kurtaj gerektirdimi cevaplarsaniz cok sevinirim
Merhaba canım gecmiş olsun öncelikle iğne evet bıraz yakıyor ama kısa bır sure sonra gecıyor abartılacak bısey değil, bnde yan etki yapmadı ama bazılarında sac dokulmesi yapmıs bıraz. Ekstra kurtaj yapmadı doktorum zaten rahımde gozukmuyor ki nerde oldugu bılınmıyor genelde kurtaj o yuzden sacma bıde benım ilk gebeliğimdi o yuzden rahim yapısı bozulmasın dıyede yapmadı doktor kurtajı

Merhaba canım gecmiş olsun öncelikle iğne evet bıraz yakıyor ama kısa bır sure sonra gecıyor abartılacak bısey değil, bnde yan etki yapmadı ama bazılarında sac dokulmesi yapmıs bıraz. Ekstra kurtaj yapmadı doktorum zaten rahımde gozukmuyor ki nerde oldugu bılınmıyor genelde kurtaj o yuzden sacma bıde benım ilk gebeliğimdi o yuzden rahim yapısı bozulmasın dıyede yapmadı doktor kurtajı
beni dusunduren degerim dusukken zaten rahimde yada baska yerde gorulemeyecegi.direkt dis gebeligi tanisini beta hcg artisina gore mi veriyorlar.

Merhaba canım dış gebelik iğnesi vurulduktan sonra değerin ne kadar sürede sıfırlandı, adet kanaman cok agrılımıydı ne kadar sürdü ve hangi taraftan dış gebelik olduysa orada bi agrın yada orda bişey varmıs gibi hissediyormusun?
Ben 1 sene hissettim hala bazen hissediyorum bir bucuk sene oldu ve hala hamile kalamadim rahim filmi cekilelide bir sene oldu tık yok ama adetlwrim bir senedir cok düzenli🤷🏻‍♀️

beni dusunduren degerim dusukken zaten rahimde yada baska yerde gorulemeyecegi.direkt dis gebeligi tanisini beta hcg artisina gore mi veriyorlar.
Evet düzensiz artiyorsa ya da bi düşüp bi yukseliyosa bu en büyük belirti ve tabi kanama

Back