Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

arkADAŞLAR ÖNCELİKLE GEÇMİŞOLSUN HEPİMİZE
ben mart ayında dış gebelik yaşadığımı anladım..
mayısta kendiliğinden düştü..
iki ay oldu korunmuyomda sizce ne zaman tekrar hamile kalırım..:26::26::26::26:

Gecmiş oldun canım,sen dış gebrlikten sonra küçük bir hsmilelik daha yaşamıştın dimi ben mi yanlış hatırlıyorum

Herkese merhaba. Ben de 8 Temmuz'da dış gebelik geçirdiğimi öğrendim ve ertesi gün hastaneye yattım. Bhcg 4.700 lerdeydi. Ilk doz iğneyi vuruldum. bugün 5. Günüm hala hastanede kalıyorum kontrol altındayım. Bugün değerim 5400 lere çıkmış. 2 güne kadar 2. Doz iğne yapılacak mı ameliyata mı gireceğim belli olacak. Sancılarım düne kadar çok fazlaydı. Allah kimseye yaşatmasın çok zor çok acılar çektim inşallah bir dahaki sefere normal gebelikler yaşarız herkes için dua ediyorum.

Merhaba canım. Hiç üzülme aynı şeyleri harfiyen bende yaşamıştım ve etrafımda soracak kimselerde yoktu. Fakat sana yaşadığım zamandan birşey söyleyeyim de sende rahatla. İğne vurulduktan sonra değerin yükselmesi çok çok normal bunu sakın unutma. Çünkü doktoruma sormuştum bende iğne'yi vurulduktan sonra yükselmesi normal midir diye, oda gayet tabi iğnenin etkisiyle yükselecek ve daha sonra düşmeye başlayacak dedi. Yani düşmez diye korkma bir kaç güne değerlerin düşmeye başlayacak. Çıktı diye de çekinme hatta sana bir link vereyim orada bütün yaşadıklarımı unutmadan yazmaya çalışmıştım.Hatta birçok doktorla konuşup kaleme almıştım:) Taze bilgilerle :)) sende oku daha da rahatlarsın eminim. :) http://www.chat.gen.tr/dis-gebelik-ve-tedavileri.html
Ben zamanında çok aradım da yükselmesi normal midir dış gebelikten sonra vurulan iğnede cevap bulamamıştım. Çok şanslısın ki senin cevabın hazır burada. İnş bundan sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsın sakın üzülme.

Not: Hastane pisikolojisi çok başka dün gibi hatırlıyorum. O kadınları görünce hiç bebeğin olmayacak gibi geliyor. Hatta gebe kalmaktan bile korkmaya başlıyorsun ama inan bana bunların hepsini yaşadık biz zamanla geçti, geçecek.. :)

arkADAŞLAR ÖNCELİKLE GEÇMİŞOLSUN HEPİMİZE
ben mart ayında dış gebelik yaşadığımı anladım..
mayısta kendiliğinden düştü..
iki ay oldu korunmuyomda sizce ne zaman tekrar hamile kalırım..:26::26::26::26:

Canım merhaba.

Bilmiyorum bir işlem görmeden düşmüş sende ama bildiğim ve okuduğum kadarıyla vücudunu öncelikle biraz dinlendirip hem pisikolojik, hemde vücudu gebeliğe hazırlanmalısın. Yani çok çabuk bırakmışsın korunmayı ben 1 sene bekledim doktor tavsiyesi ile. Tabi ki aynı sonuç bir daha yaşanmasın diye. Fakat biliyorum ki bu kadar sabırlı değil herkes ama ne bileyim en azından birkaç ara verseydin vücudunun toparlanması için. Emin ol sonucu senin için daha iyi olacaktır.

Merhaba canım. Hiç üzülme aynı şeyleri harfiyen bende yaşamıştım ve etrafımda soracak kimselerde yoktu. Fakat sana yaşadığım zamandan birşey söyleyeyim de sende rahatla. İğne vurulduktan sonra değerin yükselmesi çok çok normal bunu sakın unutma. Çünkü doktoruma sormuştum bende iğne'yi vurulduktan sonra yükselmesi normal midir diye, oda gayet tabi iğnenin etkisiyle yükselecek ve daha sonra düşmeye başlayacak dedi. Yani düşmez diye korkma bir kaç güne değerlerin düşmeye başlayacak. Çıktı diye de çekinme hatta sana bir link vereyim orada bütün yaşadıklarımı unutmadan yazmaya çalışmıştım.Hatta birçok doktorla konuşup kaleme almıştım:) Taze bilgilerle :)) sende oku daha da rahatlarsın eminim. :) http://www.chat.gen.tr/dis-gebelik-ve-tedavileri.html
Ben zamanında çok aradım da yükselmesi normal midir dış gebelikten sonra vurulan iğnede cevap bulamamıştım. Çok şanslısın ki senin cevabın hazır burada. İnş bundan sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsın sakın üzülme.

Not: Hastane pisikolojisi çok başka dün gibi hatırlıyorum. O kadınları görünce hiç bebeğin olmayacak gibi geliyor. Hatta gebe kalmaktan bile korkmaya başlıyorsun ama inan bana bunların hepsini yaşadık biz zamanla geçti, geçecek.. :)

Damla çok teşekkür ediyorum ilgine ve paylaşımına. Değerlerin yükseleceğini Dr um da söylemişti. beklemedeyiz şuanda. Ağrılarım hafiflediği için daha rahatım çok şükür. İnşallah bu yaşadıklarımızı çabucak unutur sağlıklı gebelikler yaşarız en kısa zamanda

Damla çok teşekkür ediyorum ilgine ve paylaşımına. Değerlerin yükseleceğini Dr um da söylemişti. beklemedeyiz şuanda. Ağrılarım hafiflediği için daha rahatım çok şükür. İnşallah bu yaşadıklarımızı çabucak unutur sağlıklı gebelikler yaşarız en kısa zamanda

aralık ayında dış gebelik ameliyatı geçirip ara verdikten sonra bu ay hamile olduğumu yazmıştım. ne yazıkki değerlerim yükselmedi ve dün önce kürtaj oldum. değerler yine düşmedi dr dış gebelik teşhisi koydu. iğne tedavisine geçiyorum. psikolojim çok bozuldu artık dayanamıyrum

aralık ayında dış gebelik ameliyatı geçirip ara verdikten sonra bu ay hamile olduğumu yazmıştım. ne yazıkki değerlerim yükselmedi ve dün önce kürtaj oldum. değerler yine düşmedi dr dış gebelik teşhisi koydu. iğne tedavisine geçiyorum. psikolojim çok bozuldu artık dayanamıyrum

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ve acını yüreğimde hissediyorum Allah yardimcin olsun bu günlerde geçecek elbet napalim elimizden birsey gelmiyor. ..senin için dua edicem Allahım sana ferahlık versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ve acını yüreğimde hissediyorum Allah yardimcin olsun bu günlerde geçecek elbet napalim elimizden birsey gelmiyor. ..senin için dua edicem Allahım sana ferahlık versin

çok saolun duaya ihtiyacım var bayram öncesi bütün planlar da altüst oldu bütün dünyam yıkıldı

Herkese merhaba. Ben de 8 Temmuz'da dış gebelik geçirdiğimi öğrendim ve ertesi gün hastaneye yattım. Bhcg 4.700 lerdeydi. Ilk doz iğneyi vuruldum. bugün 5. Günüm hala hastanede kalıyorum kontrol altındayım. Bugün değerim 5400 lere çıkmış. 2 güne kadar 2. Doz iğne yapılacak mı ameliyata mı gireceğim belli olacak. Sancılarım düne kadar çok fazlaydı. Allah kimseye yaşatmasın çok zor çok acılar çektim inşallah bir dahaki sefere normal gebelikler yaşarız herkes için dua ediyorum.

geçmiş olsun canım ben de ocak ayında değerim 3600 iken iç kanama geçirdim ve ameliyatla tüpüm alındı. öncesinde iki doz iğne yapıldım ama fayda vermedi ve ameliyattan çıktığımda doktoruma ilk dediğim neden daha önce ameliyat etmediniz dedm ağrılarım öncesinde çoktu ameliyat sonrasında çok rahatlamıştım. şimdi tek tüple gebelik için uğraşıyorum. ki böyle hamile kalan çok insan var morelini bozma bunu veren allah bizi sevindirir de inşallah. iyi olmaya bak bir an önce ve morelini yüksek tut hayırlısıyla anne olacağız inanıyorum

Tamamdir canım. Dokorlardan 2 kelam laf almak o kadar zor ki ben bunların cevaplarına degerlerim düşmeye başladığı zaman yani taburcu olduğum zaman ulaşmıştım yani igne sonrası 7 gün çok sancılı olmuştu :) Senin adına sevindim güzel haberlerini almak dileğiyle.

Adına çok üzüldüm. Napalım kaderimizde bunlar var ki yaşıyoruz. Umarım bir an önce saglıklı bir gebelik yaşarsın canım. Bu arada 2 ci dış gebeligin mi oldu bu?

Adına çok üzüldüm. Napalım kaderimizde bunlar var ki yaşıyoruz. Umarım bir an önce saglıklı bir gebelik yaşarsın canım. Bu arada 2 ci dış gebeligin mi oldu bu?

Evet canim malesef bu ikinci ayni tüp. Bu arada simdi ignemi vuruldum artik beklicez

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah kolay atlatırsın, değerin dikkatini çekmişti ama iyi düşünmek istedim... Dış gebelik yaşayınca insan değere odaklanıyor ,, inşallah değerlerin hemen düşer sonra bir ayı dınlenıp yine denersin inşallah bu defa normal bir hamilelik olur ama bu defa istersen dış gebelik yaşadiğin tüpünü kullanma ,, boşver 2 ayda bir şansın olsun... Zaten Rabbim ol derse ilk aydan bile olabilir pes etmeyeceğiz ,, inşallah bebeklerimizi kucağimiza alacağiz,, Rabbim sabır versin sana

Canım geçmiş olsun inşallah,, değerlerin düşmezse ameliyat olsan bile üzülme tüpün alınsa bile.. Ben iç kanama geçirdim ameliyat oldum sağ tüpüm gitti... Sıkıntılı hem de çok ama Rabbim yeter ki ol desin birkaç ay sonra çok sağlıklı hamilelik yaşayabilirsin ...

Kizlar bu arada ignemi vurulup eve geldim hastanede yatmak istemedim sizce bi sikinti olurmu hastane yakin arabayla iki dakika.

geçmiş olsun canım ben de ocak ayında değerim 3600 iken iç kanama geçirdim ve ameliyatla tüpüm alındı. öncesinde iki doz iğne yapıldım ama fayda vermedi ve ameliyattan çıktığımda doktoruma ilk dediğim neden daha önce ameliyat etmediniz dedm ağrılarım öncesinde çoktu ameliyat sonrasında çok rahatlamıştım. şimdi tek tüple gebelik için uğraşıyorum. ki böyle hamile kalan çok insan var morelini bozma bunu veren allah bizi sevindirir de inşallah. iyi olmaya bak bir an önce ve morelini yüksek tut hayırlısıyla anne olacağız inanıyorum

Allah'tan gelen herşeye razıyım ama elimden ne geliyorsa tabiki yapmaya devam edeceğim. Ben de inanıyorum sağlıkla hayırlısıyla anne olacağıma. Dediğin gibi moralimizi bozarsak istesek de olmayacak. Bu siteyi çok uzun yıllardır üye olmadan takip ederdim. Bu talihsiz vakayı yaşayınca üye olmaya karar verdim iyiki de olmuşum sizlerden aldığım mesajlarla daha da iyiyim hala hastanede yatıyorum ama inancım sayenizde daha da büyüdü. Herşey çok güzel olacak :)

Arkadaslar Hayıt suyunu aldım üzerinde yazdığı gibimi kullanılıyor? Enteresan bi durumu varmı? 1 şu bardağı suya 1 çorba kaşığı diyor

Evet canim malesef bu ikinci ayni tüp. Bu arada simdi ignemi vuruldum artik beklicez

Bir an önce kurtulursun inş canım. Bu arada hastaneye 2 dk mesafen varsa evde kalmanın hiç bir zararı yok. Zira herhangi bir durumda direk geçebilirsin hastaneye bizim evlerimiz hastaneye genelde çok uzak diye orada tuttular ki sorun olsaydı zaten hastanede seni bırakmazdi. :)

Kabul Merhaba canım. Şu çörek otu bal ve tarçın karışımını sen ne kadar hangi saatlerde ve hangi ölçülerde kullanmıştın? Tam ölçüleri nelerdir, günde kaç kaşık sıcak suyla mı kullandın birde Kaç gün kullandın düzenli saati saatine mi kullanmamız gerekiyor?

Kabul Merhaba canım. Şu çörek otu bal ve tarçın karışımını sen ne kadar hangi saatlerde ve hangi ölçülerde kullanmıştın? Tam ölçüleri nelerdir, günde kaç kaşık sıcak suyla mı kullandın birde Kaç gün kullandın düzenli saati saatine mi kullanmamız gerekiyor?

Merhaba canım ben göz kararı yapıyordum çünkü çörek otu çok faydalı fazlası da zararlı,, ben 3 çay kaşığı bal yarım çay kaşığından biraz fazla çekilmiş çörek otu ve bir ç. Kaşığı tarçın koyup karıştırıyordum ,, ..bittikçe taze hazırlıyorum ,,,yine nette günde bşr yemek kaşığı ya da sabah akşam aç karnına bir ç. Kaşığı diyor ama sen vücudunu bilirsin yumurtalar çok iyi ise çok kullanma ben adet günlerımde sabah akşam bir ç. Kaşığı yedim sma 5. Günden 9. Güne kadar bir çay kaşığı yedim,,, 1. Si benim vücudum çok tepkı verdı bu küre bildim için az kullandım,,, ve 9. Günde yumurtam çatladı sanırım . Bu kürü yapacaksan 10 günden fazla kullanma kist yapar 12 gün kullananlar vücudu yumurta üretmeyenler,,,böğürtlen kökü de içebilirsin bununla birlikte 8 9 10. Gün çatlaması için ... Canım bir de adaçaçsği yağı al adet bitiminde günlük pedine bir damla koy yine yumurta Çatlayana kadar ki yollar açılsın bu ay da senden güzel haberi alacağız inş

Back
X