İnşallah adet olmazsın canım. Ben 4 ay korundum bıraktığım ay şükür hamileyim. Ama ben 4 aydır kürler yaptım beslenmeme dikkat ettim ... Hatta herkes dalga geçiyordu her duyduğunu yapıyorsun diye... Soğan suyu içtim iltihaplanma için, hayıt suyu içtim hormonlar düzene girsin diye, civan perçemi maydonoz süt buharı yaptın hem iltihap hem tüp için , günlük pedime adaçayı yağı koydum iyice açılsın diye, Ispanak brokoli ve portakal suyunu evimden eksik etmedim , çay yerine süt, ballı kekik, papatya , civan perçemi içtim,ameliyat olduğum için haftada bir kasıklarımı sarı kantron yağı ile yağlayıp streçle sardim, suyunu için soğanları bazen kasıklarıma sardım... Son ay da bal tarçin çörek otu içtim artık temizlik tamam dedim kendi kendime 😊 bu kadara gerek var mi diye sorarsan ben ameliyat oldum gelişmemiş bir ülkeydi, karnımda kakın bir izim var ve bu gözüken tarafı görmediğim yatağı nasıldı bilmiyordum ı yüzden bunları sadece hamilelik için yapmadım, ameliyat beni çok korkuttu ve artık bebeğim gelirse sağlıklı bir yerde gelişsin sıkı sıkıya tutunsun istedim,, bir de eşim gelmeden önce tefriciye okuttum .. Ben bir ay boyunca çocuk duası okudum her sabah ...ve bu ay olmasaydı ki eşim bir haftalığına gelmişti zaten bizim ki denemesi sadece kısmet herşey hala kürlere devam edecektim ... Bunları özellikle yazdım ben bu forumları tek tek okudum çok yazıları ezberlemiştim hep umut aradım.
çok iyi yapmışsın canım ya gönülden isteyince veriyo allah çocuk duası okudum demişsin o hangidua canım açıklarısın. benimde adetimin 14.günü bugün bakalım inşallah soldan yumurtlamışımdır
Bismillâhirrahmânirrahîm
"Ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün anetil-vücûhi lilhayyil-kayyûm"
Allahın isimleri ile korunma kalkanları manasına gelen Cünnetül Esma duası İmamı Gazali yolu ile Hz.Ali Efendimize dayanan bir duadır.Bu dua sabah ve akşam besmele ile 19 defa okunursa aşağıdaki istekler Allahın izniyle kabul olur.19 sayısı önemli canım,
Bir de oruçlu bir şekilde 7 gün boyunca günde 787 defa besmele Çek ve iki rekat namaz kılıp duanı yap,,ya hâlık , ya bari, ya lâtif , ya varis, bunları aklına geldikçe oku .
19 defa okunacak dua için istersen gönülsüz oku deniyor çok güzel bir dua sen bunları yap sonra zaten evet olacak inşallah diyeceksin ...Rabbim isteyen herkese versin canım