Merhaba canım. Hiç üzülme aynı şeyleri harfiyen bende yaşamıştım ve etrafımda soracak kimselerde yoktu. Fakat sana yaşadığım zamandan birşey söyleyeyim de sende rahatla. İğne vurulduktan sonra değerin yükselmesi çok çok normal bunu sakın unutma. Çünkü doktoruma sormuştum bende iğne'yi vurulduktan sonra yükselmesi normal midir diye, oda gayet tabi iğnenin etkisiyle yükselecek ve daha sonra düşmeye başlayacak dedi. Yani düşmez diye korkma bir kaç güne değerlerin düşmeye başlayacak. Çıktı diye de çekinme hatta sana bir link vereyim orada bütün yaşadıklarımı unutmadan yazmaya çalışmıştım.Hatta birçok doktorla konuşup kaleme almıştım:) Taze bilgilerle :)) sende oku daha da rahatlarsın eminim. :)
http://www.chat.gen.tr/dis-gebelik-ve-tedavileri.html
Ben zamanında çok aradım da yükselmesi normal midir dış gebelikten sonra vurulan iğnede cevap bulamamıştım. Çok şanslısın ki senin cevabın hazır burada. İnş bundan sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsın sakın üzülme.
Not: Hastane pisikolojisi çok başka dün gibi hatırlıyorum. O kadınları görünce hiç bebeğin olmayacak gibi geliyor. Hatta gebe kalmaktan bile korkmaya başlıyorsun ama inan bana bunların hepsini yaşadık biz zamanla geçti, geçecek.. :)