• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

geçmiş olsun canım ben de ocak ayında değerim 3600 iken iç kanama geçirdim ve ameliyatla tüpüm alındı. öncesinde iki doz iğne yapıldım ama fayda vermedi ve ameliyattan çıktığımda doktoruma ilk dediğim neden daha önce ameliyat etmediniz dedm ağrılarım öncesinde çoktu ameliyat sonrasında çok rahatlamıştım. şimdi tek tüple gebelik için uğraşıyorum. ki böyle hamile kalan çok insan var morelini bozma bunu veren allah bizi sevindirir de inşallah. iyi olmaya bak bir an önce ve morelini yüksek tut hayırlısıyla anne olacağız inanıyorum

Sevim merhaba, benim bhcg 6200drn 3400e kadar düştü hiçbir sorun yoktu bianda ağrılarım çoğaldı iç kanama olmuş fakat Durmuş ben 2 gün dayanmışım o acıya çünkü hastaneden çıkarken iç kanama acısına dayanamazsın demislerdi nitekim bana dayanılacak bi acı gelmiş Demekki. Şimdi yazınca ben bile şaşırıyorum nasıl dayanmışım. Tüpüm patlamadı fakat ağrılarım dinmediği için azar azar kanama yaptığı için 2 gün önce ameliyat la sağ tüpüm alındı maalesef. Demekki yüksek yada düşük olması önemli olmayabiliyormuş benim değerlerim düşerken ameliyata girmek zorunda kaldım. Çok zor günler yaşadım yaşıyorum Allah bir daha yaşatmasın bu acıları bizlere

Sevim merhaba, benim bhcg 6200drn 3400e kadar düştü hiçbir sorun yoktu bianda ağrılarım çoğaldı iç kanama olmuş fakat Durmuş ben 2 gün dayanmışım o acıya çünkü hastaneden çıkarken iç kanama acısına dayanamazsın demislerdi nitekim bana dayanılacak bi acı gelmiş Demekki. Şimdi yazınca ben bile şaşırıyorum nasıl dayanmışım. Tüpüm patlamadı fakat ağrılarım dinmediği için azar azar kanama yaptığı için 2 gün önce ameliyat la sağ tüpüm alındı maalesef. Demekki yüksek yada düşük olması önemli olmayabiliyormuş benim değerlerim düşerken ameliyata girmek zorunda kaldım. Çok zor günler yaşadım yaşıyorum Allah bir daha yaşatmasın bu acıları bizlere

Merhaba canim gecmis olsun benim degerim hic dusme gostermemisti ben de ic kanama cok agriliydi ayaga kalkamiyordum cok zor gunlerdi benim de sag tup alindi insallah bir an once saglikli bebeklerimizi aliriz kucagimiza da unuturuz zorluklari

Merhaba canim gecmis olsun benim degerim hic dusme gostermemisti ben de ic kanama cok agriliydi ayaga kalkamiyordum cok zor gunlerdi benim de sag tup alindi insallah bir an once saglikli bebeklerimizi aliriz kucagimiza da unuturuz zorluklari
Teşekkür ederim sana da çok geçmişler olsun . Inşallah canım burdan eve geçince arınma kürleri yapıp daha sağlıklı daha iyi olduğuma inandığım anda tekrar devam etmeye başlıcam. Allah'ın izniyle en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla hamile kalıcaz hepimiz

Ben de bu ay çalışmaları başlattım hatta yumurtlama dönemim geçti tavuk gibi yumurtamın üstüne yatıp beklemedeyim 😍😍👶👶
Daha önce tek korunmasız ilişkide dış gebelikle o da iğneyle sonuçlanmıştı hem çok umutluyum hem de çok gergin. Endişem yine aynı şeyleri yaşamak inşallah birdaha hiçbirimizin başına gelmez 😕 size sorum adet günüm ayın 3 ü ama şuan da böyle bir kasıklaromda ağrı bazen sağ bazen sol arada bel ağrım oluyo bi yorgunlıkuk var ama psikolojik mi yoksa gerçekten mi bilmiyorum gerçekse iyiye mi işaret onu da bilmiyorum daha önce ki dış gebelikte bi kereden bişi olmıcağını düşündüğüm için çok dinlememiştim kendimi acaba şimdi kendimi çok öu dinliyorum böyle allak bullağım anlıcağınız 😞😕 dış gebelik sonrası normal gebelik yaşayanlar lğtfen bana yardımcı olun yaşadığınız süreci yazın

merhaba bende temmuzun 4 ünde dış gebelik ameliyatı oldum tüpe zarar vermemiş almadık dedi doktorum.ama ben çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.3 ay korunun dedi sizce bu süreyi dahada uzatmalımıyım?

Canim benim ilk dış gebelik ameliyatım açık ameliyattı ve tüpüm alinmamisti. 6 ay korundum ve haziranda aynı tüpten hamile kaldım ve korktuğum başıma geldi şu an o Tüpte dış gebelik geçiriyorum. Igne ile sonlandirdik bu sefer hala degerlerim düşüyor. Prof dr.a gittim geçen keşke o tüpü alsalardi riske atmasalardi dedi. Bu korkuyla yasanmaz biliyorum ama olabiliyor da olmayabilir de.ben yaşıyorum malesef :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim ilk dış gebelik ameliyatım açık ameliyattı ve tüpüm alinmamisti. 6 ay korundum ve haziranda aynı tüpten hamile kaldım ve korktuğum başıma geldi şu an o Tüpte dış gebelik geçiriyorum. Igne ile sonlandirdik bu sefer hala degerlerim düşüyor. Prof dr.a gittim geçen keşke o tüpü alsalardi riske atmasalardi dedi. Bu korkuyla yasanmaz biliyorum ama olabiliyor da olmayabilir de.ben yaşıyorum malesef :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde açık ameliyattı. Alinmadigina sevineyim mi uzuleyim mi bilmiyorum artık :( çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın bizlere inşallah çok kötü günlerdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de bu ay çalışmaları başlattım hatta yumurtlama dönemim geçti tavuk gibi yumurtamın üstüne yatıp beklemedeyim 😍😍👶👶
Daha önce tek korunmasız ilişkide dış gebelikle o da iğneyle sonuçlanmıştı hem çok umutluyum hem de çok gergin. Endişem yine aynı şeyleri yaşamak inşallah birdaha hiçbirimizin başına gelmez 😕 size sorum adet günüm ayın 3 ü ama şuan da böyle bir kasıklaromda ağrı bazen sağ bazen sol arada bel ağrım oluyo bi yorgunlıkuk var ama psikolojik mi yoksa gerçekten mi bilmiyorum gerçekse iyiye mi işaret onu da bilmiyorum daha önce ki dış gebelikte bi kereden bişi olmıcağını düşündüğüm için çok dinlememiştim kendimi acaba şimdi kendimi çok öu dinliyorum böyle allak bullağım anlıcağınız 😞😕 dış gebelik sonrası normal gebelik yaşayanlar lğtfen bana yardımcı olun yaşadığınız süreci yazın

Canım umarım hamilesindir, eğer hamileysen bunları yaşanan normal..hamile olduğu öğrendinde bile dış gebelikte yaşadığın sıkıntıları keseyi görene kadar hissedeceksin:)Belkide pskolojik sol kasığım ylerinden çıkacaktı resmen sağ kasık zaten ameliyatlı ağrıyordu, kendı kendıme sağ ağrıyor sol neden demiştim , solda kist oluşmuş ondan sağ zaten sorunlu, rahim ağrıyordu o da yerleşmeye çalışıyormuş melekim, kesınlıkle bugünlerınde 3 4 kilo bile ağırlık kaldırma yat dınlen bol bol ,,ben nefes nefese kalıyordum hep dinlendım hsla da kendımı yormuyorum,,, güzeli haberlerini beklıyoruz vücudunu dinleme keseyi gördüğüm gün ağrılarım kayboldu, stres yapma inşallah o rahme düşmüştür şuan :) bize haber ver

Arkadaslar 5 gun once dis gebelik ameliyati gecirdim sag tupum laparoskopik ameliyat ile alindi bebek tupte 7 haftaya kadar yasamis ve kalbi durmus ancak 8+4 gunluk olan kalbi atan ve gelismesi olan bebegim benimle. Tek korkum ameliyatta narkoz aldi ve riskli bir gebelik. Ikiz oldugunu ve surekli kanamaya sebep olan dis gebeligi doktorlar maalesef ameliyata girmeden once ancak farkettiler:( diger rahimde olan bebegi goren her doktor kanama agridan dolayi duser dediler ve benim durumum sanirim cok cok nadir gorulen bir durummus. Aranizda ameliyat gecirip narkoz aldiktan sonra saglikla dogum yapan yada tanidiklari olan arkadaslar varmi?

Bismillâhirrahmânirrahîm
"Ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün aneti’l-vücûhi lilhayyi’l-kayyûm"

“Allah’ın isimleri ile korunma kalkanları” manasına gelen Cünnetül Esma duası İmamı Gazali yolu ile Hz.Ali Efendimize dayanan bir duadır.Bu dua sabah ve akşam besmele ile 19 defa okunursa aşağıdaki istekler Allah’ın izniyle kabul olur.19 sayısı önemli canım,

Bir de oruçlu bir şekilde 7 gün boyunca günde 787 defa besmele Çek ve iki rekat namaz kılıp duanı yap,,ya hâlık , ya bari, ya lâtif , ya varis, bunları aklına geldikçe oku .
19 defa okunacak dua için istersen gönülsüz oku deniyor çok güzel bir dua sen bunları yap sonra zaten evet olacak inşallah diyeceksin ...Rabbim isteyen herkese versin canım

Bu dualari da okudum allaha yalvardim tam uc gun adetim geckti ki bugune kadar hic geckme olmamstr ben de bugun cifte bayram yapacgim derken sabah adet oldum ancak o kadar az ki kanama sancidan da duramiyorum morelim cok bozuk tam oldu artik diyordum ki sonuc yine husran

Bu dualari da okudum allaha yalvardim tam uc gun adetim geckti ki bugune kadar hic geckme olmamstr ben de bugun cifte bayram yapacgim derken sabah adet oldum ancak o kadar az ki kanama sancidan da duramiyorum morelim cok bozuk tam oldu artik diyordum ki sonuc yine husran

Canım sen yine de test yapsana, kanaman olsa bile evde test yap bence ... Adet isen de olsun bu ay yine denersin...

Kizlar merhaba. Ben subat ayinda sis gebelik gecirdim laparoskopi ile sol tupumle birlikte alindi. 3 aydir korunmuyorum ama maalesef hamile kalamadim. Benim esimde de morfoloji ve ileri hareketlilik problemi var. Benim durumumda olanlar var mi.

Kizlar merhaba. Ben subat ayinda sis gebelik gecirdim laparoskopi ile sol tupumle birlikte alindi. 3 aydir korunmuyorum ama maalesef hamile kalamadim. Benim esimde de morfoloji ve ileri hareketlilik problemi var. Benim durumumda olanlar var mi.

Canım ben de Ocak sonunda dış gebelik yaşadım tüpüm de alındı, 4 ay korundum şimdi 2 aylık hamileyim,,, birkaç sayfa yaptığım herşeyi tek tek anlattım arkadaşlara ,,, benim önerim beslenmenize çok dikkat edin, eşin de spor yapsın, bir de ben havuç suyu keçi boynuzu pekmezi çok iyi geliyor ... Ben hiç doktora gitmedim yani doktorlara inancım kalmamıştı. Sadece kür yaptım ve doğal beslendim,,, şimdi herkese dua, doğal beslenme, kürleri öneriyorum . İnşallah seninde olacak rn yakında

Canım ben de Ocak sonunda dış gebelik yaşadım tüpüm de alındı, 4 ay korundum şimdi 2 aylık hamileyim,,, birkaç sayfa yaptığım herşeyi tek tek anlattım arkadaşlara ,,, benim önerim beslenmenize çok dikkat edin, eşin de spor yapsın, bir de ben havuç suyu keçi boynuzu pekmezi çok iyi geliyor ... Ben hiç doktora gitmedim yani doktorlara inancım kalmamıştı. Sadece kür yaptım ve doğal beslendim,,, şimdi herkese dua, doğal beslenme, kürleri öneriyorum . İnşallah seninde olacak rn yakında
Amin canim insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. Allah saglik sihhatle bebisini kucagina almayi da nasip etsin. Esim de keciboynuzu pekmezi,e vitamini ve cinko kullaniyo. Degerlerini de Kaan hocaya gondermistim o da dna hasar testi ve bi kac test daha istedi yarin kismetse o testleri de yaptiracagiz. Bakalim ne cikacak. Beklemek zor insan ayni derdi olanlarla paylaşmak istiyo. Senin gibi arkadaslar da bize umut oluyo.. cok sagol bunlari bizimle paylastigin icin...

Amin canim insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. Allah saglik sihhatle bebisini kucagina almayi da nasip etsin. Esim de keciboynuzu pekmezi,e vitamini ve cinko kullaniyo. Degerlerini de Kaan hocaya gondermistim o da dna hasar testi ve bi kac test daha istedi yarin kismetse o testleri de yaptiracagiz. Bakalim ne cikacak. Beklemek zor insan ayni derdi olanlarla paylaşmak istiyo. Senin gibi arkadaslar da bize umut oluyo.. cok sagol bunlari bizimle paylastigin icin...

Amin canım inşallah siz de güzel haber alırsınız bugün , bu forum insana iyi geliyor,

Merhaba arkadaşalar,
başka konuya yazmıştım ama kimse cevap vermedi.. :(

c.tesi günü 2000 beta hcg değerle 2 doktor tarafından dış gebelik teşhisi kondu.
hemen iğne yapıldı. dün 4. gün tahlil yaptırdım değerim 1042 ye gerilemişti. doktorum iğnenin etkisini gösterdiğini söyledi.
cumartesi tekrar beta bakılacak, ancak benim bugün adet sancısı gibi ağrılarım var ve hafif kanamam da başladı.
sizce endişelenmelimiyim...

Merhaba arkadaşalar,
başka konuya yazmıştım ama kimse cevap vermedi.. :(

c.tesi günü 2000 beta hcg değerle 2 doktor tarafından dış gebelik teşhisi kondu.
hemen iğne yapıldı. dün 4. gün tahlil yaptırdım değerim 1042 ye gerilemişti. doktorum iğnenin etkisini gösterdiğini söyledi.
cumartesi tekrar beta bakılacak, ancak benim bugün adet sancısı gibi ağrılarım var ve hafif kanamam da başladı.
sizce endişelenmelimiyim...

Merhaba canım öncelikkle çok geçmiş olsun..

Biliyorum ne kadar korkma desemde az.... Ama bence o ağrılar sancılar normal aşırı bir ağrın olursa mutlaka doktora git.. Benim iç kanamam başlamıştı öncesinde çok korkuyordm ya ağrıyı farketmezsem die ama inan o ağrı çok farklı aşırı derecede dayanılmaz bir ağrı.. Endişe etme düşüş olmaı çok güzel özellikle 4. günde.. Çünkü iğne olunca ilk değer yükseliyor genelde ... 7. gün yeniden test yaptıracaksın değil mi?

Benimde açık ameliyattı. Alinmadigina sevineyim mi uzuleyim mi bilmiyorum artık :( çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın bizlere inşallah çok kötü günlerdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kanamam başlamıştı laparoskopik ameliyat oldum tüpe fazla zarar vermemiş almadık dedi.. Korunmama gerek olmadığını istediğim zaman çalışma yapabileceğimi söyledi.. Bence içini ferah tut :16:

Çok sevindimmmm herşey yolunda ne güzel, bence de hazır hissediyorsan hiç bekleyip vakit kaybetme çünkü gerçekten beklemenin faydası yok. Kesinlikle vücudumuza ilacın etkisi 1 aya kalmaz kalmıyormuş yeterki korkmadan tekrar denemeye cesaretimiz olsun. Ama ameliyatı hiç bilmiyorum gerçi iğne tedavisinden daha çabuk toparlanıldığını yazmıştı çok kişi, Demekki bunda da aylarca beklemenin anlamı kalmıyor. Inşallah gönlünce olur herşey ;) soğan kürünü okudum öğrendim azonce tıkanıklıkları açıyormuş ama ben hsg çektirdiğimde 2 tüpümde açık çıktı tıkanıklık vs hiçbirşey yoktu 2 ay sonra dış gebelik oldu, yani sana diyeceğim açık olsa da olabiliyor, tabi sen elinden ne geliyorsa dene .. Dua ediyorum hepimiz için bir dahaki gebeliklerimiz sağlıkla olsun

Ammiin canımmm amiinn bakalım bu ayda geçti... Regl olduktan sonra hsg çektiricem ve çalışmaya devam... Sonuçta kaderde varsa 2 tüpte açıksa oluyor.. bir tanıdık 2. çocukta dış gebelik geçirdi.. Yani ona bakmıyor. İçimiz rahat olsun yeter

Çok teşekkür ederim evet yüksek birkaç gün sonra tekrar bhcg yaptırıp Dr durumu tekrar gözden geçirecek ameliyata gerek kalmadan atlatacağıma inanıyorum iyi hissediyorum kendimi

Sen nasılsın değerin düştü mü?

Merhaba ben mayis ayinda dis gebelik yasadim iki doz igne vuruldum bu igneler vucuttan ne kadar surede atiliyor bilen var mi acaba bir de bir bucuk yilin sonunda hamile kaldm die sevnrkn yasadm bu durumu korunmak istemiyorum sizce ne kadar zaman korunmak gerekli

Allah isteyen herkese tez zamanda kavustursun yavrularina.

Canım bunu en iyisi doktorun ile konuş.. seni muayane ederek karar verecek olan o..

Merhaba canım öncelikkle çok geçmiş olsun..

Biliyorum ne kadar korkma desemde az.... Ama bence o ağrılar sancılar normal aşırı bir ağrın olursa mutlaka doktora git.. Benim iç kanamam başlamıştı öncesinde çok korkuyordm ya ağrıyı farketmezsem die ama inan o ağrı çok farklı aşırı derecede dayanılmaz bir ağrı.. Endişe etme düşüş olmaı çok güzel özellikle 4. günde.. Çünkü iğne olunca ilk değer yükseliyor genelde ... 7. gün yeniden test yaptıracaksın değil mi?

Çok tesekkur ederim cevabin için.. Biraz rahatladim.. Evet cumartesi 7.gün tekrar bakilacak. İnsan neyle karsilasacagini bilmediği için ister istemez korkuyor..

Çok tesekkur ederim cevabin için.. Biraz rahatladim.. Evet cumartesi 7.gün tekrar bakilacak. İnsan neyle karsilasacagini bilmediği için ister istemez korkuyor..

Çok zor zamanlar.. Kimseye yaşatmasın... Ama sen yine temkinli ol... İnşallah 7. günde daha da düşüş olmuştur :34:

Hakkımızda hayırlısı sonucunu yazarsın :16:

Back
X