geçmiş olsun canım ben de ocak ayında değerim 3600 iken iç kanama geçirdim ve ameliyatla tüpüm alındı. öncesinde iki doz iğne yapıldım ama fayda vermedi ve ameliyattan çıktığımda doktoruma ilk dediğim neden daha önce ameliyat etmediniz dedm ağrılarım öncesinde çoktu ameliyat sonrasında çok rahatlamıştım. şimdi tek tüple gebelik için uğraşıyorum. ki böyle hamile kalan çok insan var morelini bozma bunu veren allah bizi sevindirir de inşallah. iyi olmaya bak bir an önce ve morelini yüksek tut hayırlısıyla anne olacağız inanıyorum
Sevim merhaba, benim bhcg 6200drn 3400e kadar düştü hiçbir sorun yoktu bianda ağrılarım çoğaldı iç kanama olmuş fakat Durmuş ben 2 gün dayanmışım o acıya çünkü hastaneden çıkarken iç kanama acısına dayanamazsın demislerdi nitekim bana dayanılacak bi acı gelmiş Demekki. Şimdi yazınca ben bile şaşırıyorum nasıl dayanmışım. Tüpüm patlamadı fakat ağrılarım dinmediği için azar azar kanama yaptığı için 2 gün önce ameliyat la sağ tüpüm alındı maalesef. Demekki yüksek yada düşük olması önemli olmayabiliyormuş benim değerlerim düşerken ameliyata girmek zorunda kaldım. Çok zor günler yaşadım yaşıyorum Allah bir daha yaşatmasın bu acıları bizlere