Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

canım ben 3 yıllık evliyim ilk 2 sene istemedik.niye istemediysek şimdiki aklım olsa hiç öyle bi aptallık yapmazdıım tabi bana ilk denemede hemen olacakmış gibi geliyodu.sonra işte başladık çalışmalara 8 ay olmadı tabi millet bizim hiç çocuğumuz olmuyo gözüyle bakıyolar.birde kimseye demedik biz dış gebelik olayını millete laf anlatmak zorunda kalmayalım diye.yani anlayacağın 8 ay olmadı dış gebelikte ağustosun sonunda sonlandı.2,5 aydırda korunuyorumdış gebelikten sonra ilk bu ay deniyoruz bakalım hayırlısı

EVET GENELDE DIŞ GEBELıYı BıLMıYORLAR ÖZELLıKLE BENıM GıBıSıNı HEM RAHıMDE HEM TÜPTE SOUYORLAR ANLŞATIYORUM BıLÖıYOLAR ÖYLEYSE SENıN ÇOCUĞUN ARTIK OLMAZ DıYORLAR NıYE DıYORUM TEK TÜPLÜSÜN OLMAZ BEN SEN NERDEN BıLıYORSUN BELKıDE SENııNDE BıR TÜPÜN TIKALIDIR NERDEN BıLE BıLECEKSıNKı aLALHIN ıŞı HERŞEYE KARIıIYOLAR BıDE SORUYORLAR ARTIK KASITLIM YAPIYORLAR BıLEMıYOUM HMıLE DEĞıLMıSıN YOK DıYOUM DAHA YENı AELıYAT OLDUM DıNLENECEM DıYOUM GELDE ANLAT

aynen bende öyle geçiştiriyorum millet sorunca.hatta bu ay korunmadığımı kendi aileme bile söylemedim çünkü insan baskı hissediyor üstünde.insanlar tuhaf ya sen aynı tüplerle ilk bebeğini dünyaya getirmişsin.yani olmuş demekki.allah iki tane tüp 2 tane yumurtalık vermiş kadınlara demekki bunların hepsinin bir nedeni var yani en azından birini bişey olduğunda yedek var.ama insanlar cahil karşısındakinin canını yakmak hoşlarına gidiyor yada.bu yüzden bende bu konuda poek kimseyle konuşmuyorum artık.tabi soran çok bebek yokmudaha diyede.geçiştiriyorum bende.

milleti dinlersek üzüntüden mahfoluuz dedimye kasıtlı yapıyorlar kendi kayın valdem bile ameliyat oldumya kesin senin bütün üreme organlarını almışlardır o günde kendi annem dokor belki ameliyatta diğer tüpünüde bağlamıştır gi iyi bi doktora görün herkes üstüme geliyor bitek eşim çok iyi oda doktor tektüple istese 10 çocuk daha olur dediyi için içi rahat ondan çabuk hamile kalmk istiyorum anlasınlarki bne de sorun yok patlasınlar valla bazaen çok üzülüyorum bazende hiç takmıyoum

evet canım insanlar düşüncesiz.senin üzülmen hiç öenmli değil onlar için.kesinlikle bende çocuğum olsunda olmuyor diyenler görsün istiyorum.zaten onun baskısıda var üstümde yani zaman geçtikçe yaşta geçiyor tabi bu arada bide milletin olmuyomu diye sorması delirtiyo beni.

hooppp yasmın
o hergun ılıskı saglıksız, gunasırı olması lazım.
sperm kalıtesı artar olayı yanlısmıs.
en net bıldıgım sey odur benım:)
gecenlerde de journal dergısınde yayınlandı.
ne kadar ılıskı o kadar kalıte dıyordu.
(sımdı yazdıklarınızı okumaya devam edeyım)

psıkolojıden gırmıssınız bugun.
ben dıs gebelıgı de yanı ozelımızı hıckımseye anlatmadıgımız ıcın oldukca
rahatız. zaten bana kımse oyle bırsey soramaz (bıle) oldukca soguk bır ınsanım:)
aıleme gelınce onlar da sormaz ıma bıle etmezler cunku bızım aılede
o tarz seylerılmaz anlatılmaz sorulmaz.
oldukca rahatım anlayacagınız:)))
benım dıs gebelık mevzumu esım annem (o da tatılde bızımleydı bır gece hast kalınca kendı anladı)
ve sız bılıyorsunuz:))
bır de yenı evlı olmamın avantajı da olabılır.

valla benim dış gebliyi duymayan kalmadı bitek babm anlamdı dedim oda sonra bana bebek giti dedi değilmi eee bizim ailedede herşeyi paylaşıız özellikle ben annemle arkadaş gibiyim herşeyimi paylaşırım bence daha güzel paylaşmak am bazende üzülüyorlarmı kasıtlımı yapıyorlar anlamdım çevredekiler

eh o zaman gün aşırı devam.yumurtlama günlerine odaklanıncada kötü oluyo aslında çünkü bugün yumurtlama günü mutlaka olması lazım diyosun ve isteksiz bile olsan mecbur hissediyosun kendini çok takınca tabiki.en iyisi oluruna bırakmak ama oda kolay değil işte.bu arada kızlar konularımız git gide nasıl değişiyor değilmi ilk tanıştığımızda hep dış gebelikten bahsediyoduk herkes hikayesini anlatıyodu şimdi artık yumurtlama günlerini falan konuşmaya başladık inşallah en kısaa zamandada hamileleğimizden ve bebeklerimizden konuşuruz.

bide kızlar ben içimde hiç bişeyi saklayamma yani şimdi hamile olsam herkese derim am aslında iyi bişey değil ben eyer Allah nasip edrse hamile olsam ben siz ve eşimden başka kimse bilmiyecek işallah tutarım kendini insan bazende nazara gele biliyor hha dikkat edin kendinize herkes zsizin gibi iyimser olmaya bilir

dış gebelik artık giti bi fırtınaydı geçti gititi işallah artık bizi bulmaz bulsada ben şimdiden söyleyeyim yokum:umursamaz:

iyide tunemi biz ilişkiyi pek sevmeyiz haftada bi kee anca oluyor eeee nasıl olcak şimdi ben hamile kalamayacakmıyımkafamçokkarıştı

evet haklısın ayşecim.bende en azından keseyi hatta bebeği görene kadar kimseye söylemicem inşallah.ilkindede ben söylemeyecektim aslında çünkü benim başından sorunlu bi gebelik olduğu belliydi.hem kanamam vardı hemde değerim ikinci testtte düşmüştü sonra yükseldi falan o yüzden eşime kimseye söylemeyelim ne olur ne olmaz dedim ama o çoktan annesine söylemişti bile..aslında bu tavrına sevinmedimde değil çünkü çok mutlu olduğu için dayananmamış ve paylaşmıştı annsiyle.o söyleyince bende aileme söylemek zorunda kaldım benden duysunlar diye.böylece sadece aileler öğrenmiş oldu ama başkada kimseye söylemedik.ama annemden ve ablamdan saklayamazdım heralde çünkü özellikle annem hemen sesimden alnlar ve o zor günlerde bide gurbetteyim zaten telefonda konuşurekn çok zorlandım çok ağladım.hatta onlarla paylaşmak iyi bile gelmişti.

ayşe haftada bir olursa (allah bilir tabiki ama çünkü ayda bir bile olsa tam gününe denk gelir allah kısmet ederse yine olur )ama tek tüple bide haftada bir olursa şansını azaltmış olursun canım.

şimdi biz hepimiz iç içeyiz başım ağrısa haberleri olur bide ben sürekli hastede yatıyım için hasteney geldiler sağolsunlar

burdayım.
arada doktor gelıyor babama bakınca gıdıyorum.
valla hergun ılıskı derım ben:)))
mehmet oz'den beterım demek...
menıdekı hasarı da onardıgı asıkarsa...
neyse fazla ozele gırmeyelım artık:)
ben herkesle oldukca samımı konusurum ama kendı ozelımı hıc anlatmam.
annem de dahıl!
annemle anne-kız gıbıyızdır. aramızda40 yas var. ablamla benım aramda da 20 yas var ama
ablam da hamılelıgını hıc soylemez. dogum apar ve torununuz oldu der mesela...
aıleden gelen bırsey, oldukca da memnunum.
ama bence hamılelık konusu boyle olmalı. ne olur ne olmaz.
benım kadar degıl tabı:) esım amelıyata gırmeden 'annene soyleyelım' demıstı 'hayır' demıstım.
korkmustu eger bana bırsey olursa sorumlu olan olacaktı netıcede.

X