Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

yasmincim sen tunemiyi dinle hayatım bütün karışımları uygula bi üçüz haberide senden alalım tatlımm.ayy ne komik olur valla hee.biz böle dış geblikten snr hamile kalan varmı diye ararken hem hamile çıkardık hem çoğul gebelik hemde inşallah toplu gebelik oluşturucaz galiba..bu kk nın bize özel üyelik vermesi gerekir valla uğurlu bi topik oluşturduğumuz için

kesınlıkle cocuk rızkıyla gelır. bunun en guclu olcusu de sudur; korunmak caızdır, ruhsatı vardır ama eger sebep gecınemeyız, cocuga (maddı) bakamayız ıse caız degıldır.

evet akımera.. dıyorum yaa...
gel ablam gelll abım... dıs gebelıkten sonra cogul gebelık garantısı....

ya kızlkar bu arada ben böle el işleri konusunda çok fakirimdir yani elim hiç bişeye yatmaz hi,ç beceremem.oğluma bile hep hazır almıştım annemle kayınvalideminde elinden gelmiyo.eğer hamart olanlarınız varsa bebşilerimin hayırlısıyla haberini aldıktan snr sizden ufak hediyeler istiyıruum ona göre böle küçük patikler atkılar vs.olabilir adresimi veririm yollarsınız yada gelebilirseniz evime daha süper olur ne güzel olurdu tanışsak valla..

akimeracım maalesef benimde senden kalır yanım yok elişi konusunda.hiç sevmem.ama hazır alır gönderrim arkadaşım hatıra olur hem

yasmincim çok umutluyum senden hayatım allahın izniyle önümüzdeki ay senden öbür ayda tunemiden güzel haberler alıcaz inşallah.dualerım hep sizinle..

yasmın cocuk yapacagız baska caremız kalmadı bu gıdısle agrın bıle bızı gecer... bunalım gunlerı bekler bızı calısmamız lazım uffffsu hasarın keske bır kaskosu olsaydı
akımera benden gelır sana meraklanma... hamaratım yaaa:) yalnız sadece erkek renklerı ıle yaparım kız cocugu ıstemıyorum ıcımden gelmez::)):):):):)
gulben ergen hakkında hıcbırsey bılmıyorum yasmın.

akimeracım maalesef benimde senden kalır yanım yok elişi konusunda.hiç sevmem.ama hazır alır gönderrim arkadaşım hatıra olur hem

cnm benim güzel düşüncen yeter masrafa sokmak istemem hiçbirinizi.ama teklifin benim için çok değerliydi hediyenden daha değerli tşk.ederim ama gerçekten istemem.masrafa sokmak istemem cnm seni

bn acyip seyler yapıyorum görmeniz lazım proflime bakın onlardan yaptım da giyecek bebiş yok allahın izniyleo lcak insalalh

olur hayatım zaten benim içimede yine erkek olacak gibi doğuyo hayırlısı bakalım.ayrıca tşk.ederim tatlım ömür boyuda saklarım hediyeni

cinsiyeti belli olsun bn yaparım sana ist gelincede getirirm artık

akimeracım sen bi doğur ne masrafı seve seve yaparım ben.benimde annem doldurmuş ne model görse örüyo kız erkek.

dusunun hepımız hamıleyız, belkıde cogul hamıleyız. butun kızlar toplandık dıyerek toplanıyormusuz. rezıllık!!!! 6 bayan hem de hamıle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…