akimeracım maalesef benimde senden kalır yanım yok elişi konusunda.hiç sevmem.ama hazır alır gönderrim arkadaşım hatıra olur hem
sölüyorum iştee hamilesin hamilesin hamilesinn.sende tekrarlla bakım.az kaldı ben keseyi sen bebiş haberini vericen inşallah cmrtsi günü arkadşım
ya kızlkar bu arada ben böle el işleri konusunda çok fakirimdir yani elim hiç bişeye yatmaz hi,ç beceremem.oğluma bile hep hazır almıştım annemle kayınvalideminde elinden gelmiyo.eğer hamart olanlarınız varsa bebşilerimin hayırlısıyla haberini aldıktan snr sizden ufak hediyeler istiyıruum ona göre böle küçük patikler atkılar vs.olabilir adresimi veririm yollarsınız yada gelebilirseniz evime daha süper olur ne güzel olurdu tanışsak valla..
yasmın cocuk yapacagız baska caremız kalmadı bu gıdısle agrın bıle bızı gecer... bunalım gunlerı bekler bızı calısmamız lazım uffffsu hasarın keske bır kaskosu olsaydı
akımera benden gelır sana meraklanma... hamaratım yaaa:) yalnız sadece erkek renklerı ıle yaparım kız cocugu ıstemıyorum ıcımden gelmez::)):):):):)
gulben ergen hakkında hıcbırsey bılmıyorum yasmın.
akşmera bizede dua ediyosun değilmi