Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bu sitede genelde aynı şeyleri yaşayanlar daha çok şey paylaşıyo.o yüzden dış gebelik yaşamayanlar ın pek ilgisini çekmiyoruz galiba.olsun biz birbirimize yetiyoruz.artık başka yerlerdede aramaya gerek yok dış gebelikten sonra hamile kalan birini.

kıtap cok okudumu soylemıstım;
kıtap alırken mutlaka arkasına onune bakarız dı mı? jodı pıcoult'un yenı cıkan kıtabını aldım gecen hafta. okumaya basladıgımda 'yok artık' dedım. konuya bakın kadın dogum yapıyor ve cok hassas tuttuklarını goruyor bebegı. meger bebek OI hastası, yanı kemıklerı hemen kırılıyor. dusunsenıze kıtap alıyorum o da dogumla alakalı. ve kadın ultrasonda gorulur muydu dıye soruyor doktora 'hayır' dıyor doktor. meger 15 16 haftalıkken cekılen ultrason cok netmıs ve bellı olurmus. doktorun bılgılendırme eksıgı. kadın sureklı kırık yasayan kıızı ıle ugrasıyor. ve 'bılseydım de acaba öldurur muydum' dıye sorguluyor kendnı

ee eşinede güç verde admın spermenleri güçlensin bizimkiler o kadr güçlüki bi kere korunmasak yerini buluyorlar

yasmın sankı bakmadıgımız sıte okumadıgımız bılgı kaldı mı kı?:)

ama demek guc yetmıyor hareketlı olmaları lazım kı engellerı de assınlar hemen normalde ıyerlesmelerı gereken yere varsınlar...

kızlar benim çevremde 2009 yılında hamile kalanların hepsi erkek çocuk doğurdu.4-5 kişi vardır böyle .hiç kız yok.acaba 2009 erkek bebk 2010 yılı kız bebek senesimi :)))))))))))

ay bn baktım kipriklerime alttakiler teksıra iyi dizilmişler üst biraz karısık :)

bak kızlar ben size dün dedim tunemi yok bak geldi hareketlilik geldi akemira yok bu sefer bide kızlar niye kimse bizim topiğe gelmiyor yada bizim gibi dış gebeklik geçiren yokmu vereliniortak

evettt egldim iştee burdayım..unutmayınki kızlar ilgilenmem gereken 3 çocuğum var kötükedihüso inşallah tabi..a.s bu arada o kadar yazmışsınızki takip edemedim vallahi.eğer bana bişey sorduysanız tekrarlayın arkadaşlar cevap vereyim.bu arada topiğimiz az ama öz.iyi arkadaşlık kurduk hepiniz bana uğurlu geldiniz arkadaşlar umarım bende size uğurlu gelirimde toplu bi hamilelik sayfası açar yazılarımıza ordan devam ederiz..:CüvCüv:

kızlar size bişeyler anlatacam bundan 3 ay önce ben kadınlar kuluıbünde bi topiğe girdim ve onlara dış gebliyi sordum bilgi almak için bide tek tüple geb kalbilirmiyim diye onlar benimle hiç uğraşmadılar birini banka borcu varmış birinin halısın yıkamaya göndermiş güzel yıkammamışta onlarla ilgileniyorlardı ben de kızdım size sorduk cevap vermediniz boş şeyler konuuyorsunuz hepsi üzerime geldiler biz nerden bilelim dış gebeliyi hemen kaçtım şimdi biri bizim opiğe gelse ne sorsa biz vcevaplamazmıyız çünkü biz bi taneyiz:sm_cool:

ktg yastık yapmıstır:)
yasmın 2010 annesı olacagımıza gore.. Allah herkesın gonlune gore versın dıyeyım:))

kızlar ben şimdiden eşime enerji depolamaya başladım.adamı nerde yakalasam ağzına bişeyler tıkıyorum.fınfık fıstık ceviz pekmez keçi boynuzu kürünede başlıcam.eee nede olsa bizimki 8.ayda tuttu.aslında eşimin spermiogram testi çok iyi çıktı ama yinede demekki desteklemek grekiyo yada benim yumurtalarda var bişey.bende bol bol incir yicem bu ara.benden söylemesiiii

bu arada benim çin takvimine göre kız çıkıyo.oğlanıda tutturmuştum.kısmet bakalım ne çıkarsa bahtımıza

ayşecşm katılıyorum sana ben de diğer topiklere çok girmedim ama herkes bir grup olmuş ve senin sorunların onları pekte ilgilendirmiyor.bende cevap alamadım ve sinir olmuştum.

hallahlla dıs gebelıkle ılgılı topıkte mı cvb vermedıler...
valla bız de kızın ustune cok duserız. netıce aynı olur. o kızda kacar:))
evet akımera sımdı kalabalık olsak nasıl ugrasacagız. her kafadan bır ses cıkar! kım ne yapıyor anlamayız. bız yeterız. bırtek sen kalabalık yapıyorsun. cek su cocuklarını. hem ben tekrarlayayım; herkessana sıtem ettı. nedır bu ya akımera hemen bızı kucuk gormeye basladı falan dedıler. ben de 'yapmayın etmeyın akımera bızı bırakmaz o bıtanedır' falan dedım
kaydirigubbakcemile5

akimeracım biri kız biri oğlan olur belki.eee çin takvimi ikiz olduğunda ne diyo sonuçta ikiside aynı anda doğacak.

hayıııııııııııır biz 6 taneyzzzz

kızlar aslına bakarsanız ben biyerde ballı tarçınlı çörekotu karışımının yumurtaları çoğalttığını duymuştum ama galiba bir ay sürekli kullanmak gerekiyodu bende son adetimin ilk günü kullanmaya başladım bi tatlı kaşığı her sabah.ama çok kullanmadım yaa ben sıkılırım öle uzun süre bi uygulama yapamam bikaç gün yaptım bıraktım.diyorumki belkide ondan ikiz olmuştur.gerçi daha tam belli deil ihtimalle konuştu doktor keseyi bile göremedik ama eğer öleyse sizede tavsiye ederim kullanın yani tadıda güzel.bakarsan hepimiz ikiz üçüz falan doğurur millete ilkleri yaşatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…