Benimde ilkti ve daha 23 yaşındayım ilk dış gebelikti benimde iğne sonrası çok aşırı bı kanamam.olmadi az oldu 3 gün felan sürdü sonrasında beta degerim tamamen sıfırladı 1 defa adet gordum doktor yumurtlama günümü hesapladi ve vajinal muayene yaptı yumurtam sağ da idi
Benimde iğneden sonra 3 4 gün azıcık kanamam oldu sonrasnda 15 gün sonra benn adet gördüm. adet sonrasi yumurtama dönemini doktor hesaplayıp beni çağırdı vajinal muayene ile baktı dış gebelik olmayan tupumdeydi o ay sansima ve ben şuan 2.5 aylık hamileyim mutlaka dış gebelik olmayan tupunuzden hamile kalın ve doktor ne dediyse dinleyin ben dinledim bekledim 2 ay boyunca eşimle ilişkiye de girmedim ama sabır çok önemli tek tavsiyem gerekirse 1 ay daha bekleyin ama dış gebelik olan yerden hamile kalmayın beta değeriniz sıfırlan
Benimde ilkti ve daha 23 yaşındayım ilk dış gebelikti benimde iğne sonrası çok aşırı bı kanamam.olmadi az oldu 3 gün felan sürdü sonrasında beta degerim tamamen sıfırladı 1 defa adet gordum doktor yumurtlama günümü hesapladi ve vajinal muayene yaptı yumurtam sağ da idi
Benimde iğneden sonra 3 4 gün azıcık kanamam oldu sonrasnda 15 gün sonra benn adet gördüm. adet sonrasi yumurtama dönemini doktor hesaplayıp beni çağırdı vajinal muayene ile baktı dış gebelik olmayan tupumdeydi o ay sansima ve ben şuan 2.5 aylık hamileyim mutlaka dış gebelik olmayan tupunuzden hamile kalın ve doktor ne dediyse dinleyin ben dinledim bekledim 2 ay boyunca eşimle ilişkiye de girmedim ama sabır çok önemli tek tavsiyem gerekirse 1 ay daha bekleyin ama dış gebelik olan yerden hamile kalmayın beta değeriniz sıfırlandı