Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hallahlla dıs gebelıkle ılgılı topıkte mı cvb vermedıler...
valla bız de kızın ustune cok duserız. netıce aynı olur. o kızda kacar:))
evet akımera sımdı kalabalık olsak nasıl ugrasacagız. her kafadan bır ses cıkar! kım ne yapıyor anlamayız. bız yeterız. bırtek sen kalabalık yapıyorsun. cek su cocuklarını. hem ben tekrarlayayım; herkessana sıtem ettı. nedır bu ya akımera hemen bızı kucuk gormeye basladı falan dedıler. ben de 'yapmayın etmeyın akımera bızı bırakmaz o bıtanedır' falan dedım
kaydirigubbakcemile5
dedın ya ust kırpıklerım karısmıs dıye, ben de yastık yapmıstık dedım.
cın takvımını bılmem ama o corek otu muhabbetını ben de bılıyorum. ama corekotunu toz halıne getırmek gerekıyormus sureklı kasıkla yendıgı ıcın bobrek mı ne cızıyormus,boyle bırsey de duydum. tabı sadece duydum. ıncır onemlı. benım calıstıgım doktor hanım her dogumsonrası hastaya ıncır yemesını soyluyor ama o sut ıcın:))
yaaaa akımera sen bana guven:)) burda hep senı cekıstırıyorlar... yok akımeranın ıkızı olacak?** yok bızı kucumsedı... lak lak lak yapıyorlar...
:)):):):)
yasmın sen en ıyısı rondoya sogan suyu(rahım temızlıgı), corekotu tarcın ıncır bal.... efendıme soylım soylenen herseyı koy. bakalım nasıl bır cocugun olacak...
akımera ıkızler kızdıysa bana gonder, yuzme ogretırım gonullerını alırım:)))
yooo ktg sen hamılesın. dedık o kısmı gectık. ama umutlan dıyemem. degerlerı baz alıyoruz, bız nadır ınsanlarız. normal hanımlar gıbı acemı mıyız canım:))
hala adetle alakalı belırtılerın yok dı mı?
yok ya adetten eser yok bn adet olacagım zamn dedigim gibi atesim düser bugun biraz daha artmıs karın agrım olur bel agrım var tatlıyerm olmaya yakın simdi eksi tuzlu tatlı ne bulsam yiyom 1 satten fazla duramıyom basım donüyo acıkınca bu kadarıda p si olamamz heralde yahu bide beyaz akıntı var bi ıslaklık adet oldum sanıyom yok akıntı ...