Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bnde namaza kalkayım bari gelince gelen olur heralde

ya ktg ellerıne saglık da sankı kız ıstıyorsun sen. aman hepınız kız ısteyın de erkek kontenjanını doldurmayın.

ya ben kızları daha çok seviyorum.yani çok nazlı oluyolar böyle çok şirin.giydirip süsleyeceksin.eşimde kızl çocuklarına hasta.hayırlsı artık bizi bekeltmesinler hemen gelsinde bebişlerimiz sağlıklı olsun.

ıyim arkadaslar sizler nasılsınız? maalesef daha kanama baslamadı bekliyorum yine lekelenme seklınde devam ediyor.Ben akimeranın hamileliğinden sonra daha bir rahhatladım korkularım baya azaldı. Demekkki oluyomus hemde ikizz maasallah aman nazar degmesin.Bizimde olacak inanıyorum zamanı grlince Rabbim bizede nasip edicek.

ya ben çok sabırsızım elişi konusunda.birkaç bişey başladım evlenmeden önce hepside yarın kaldı.çabuk sıkılırım

ya acaba akimera dış gebelik tarafındanmı hamile kaldı onu çok merak ediyorum.keşke öğrenme şansımzolsaydı.

ben bu korunma konusunda iyice sabırsızlaştım.hemen çalışmalara başlamak istiyorum yaaaa

Bende onceden kız cocuk cok istiyodum 2 hamileliğim de de hep Allahım salıklı olsun ama kız olsun. Bidaha asla soylemicem yeterki salıklı olsunda hiç farketmez. Burdada bır arkadasımın 2 yasında oğlu var bonus kafalı bieşey Ona bayılıyorum yanı Allahım banada nasıp etsin inşallah diyorum. Bu haldeyken bile daha dıs gebeliğim sonlanmamısken bile hala Allaım benı evlat hasretiyle yanıp tutusturma die dua ediyorum. Allah hepimizin gonlune gore versin bence yarı yarıya olsun yanı 3 kısının kızı olucaksa 3 kısınınde oglu olsun. besık kertmesı yaparız.

X