Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

dedın ya ust kırpıklerım karısmıs dıye, ben de yastık yapmıstık dedım.

saol tunemicim sende olmasan kimse beni düşünmeyeceka.s. ama çocuklarım laflarına kırıldı haberin olsun hee altı üstü varsalar bile mercimek kadarlar kırıldık doğrusu bilmem artıkınnmafoldumben :sm_cool:

bende o zaman bal çörek otu tarçını yapim bu ayda belki soldan yumurtlarsam hazırlık olsun.bu arada benim dış gebelik tarafındaki ağrılarım geçti.demekki gerçekten yumurtlamakla alakalıymış.bakalım yine o tarafım ağrımazsa demekki soldan yumurtladım demektir.inşallaalllahhh

cın takvımını bılmem ama o corek otu muhabbetını ben de bılıyorum. ama corekotunu toz halıne getırmek gerekıyormus sureklı kasıkla yendıgı ıcın bobrek mı ne cızıyormus,boyle bırsey de duydum. tabı sadece duydum. ıncır onemlı. benım calıstıgım doktor hanım her dogumsonrası hastaya ıncır yemesını soyluyor ama o sut ıcın:))

valla kızlar benim ilki tutu bu tutarmı bilmem.ama ikizler için bişey yazmıyo ama bende gülben ergen gibi bitane oğlan çocuğun üzerine 2 tane daha oğlan doğurursam kafayı yerim heralde.evin içi artık futbol sahasına döner kesin.:))

yaaaa akımera sen bana guven:)) burda hep senı cekıstırıyorlar... yok akımeranın ıkızı olacak?** yok bızı kucumsedı... lak lak lak yapıyorlar...
:)):):):)
yasmın sen en ıyısı rondoya sogan suyu(rahım temızlıgı), corekotu tarcın ıncır bal.... efendıme soylım soylenen herseyı koy. bakalım nasıl bır cocugun olacak...
akımera ıkızler kızdıysa bana gonder, yuzme ogretırım gonullerını alırım:)))

bu arada gülbn ergennde tek tüpü var valla catr catr dogurdu 3 taneyi

evet ya gülben ergenin tek tüpü olduğunu duymuştumda nedenki odamı dış gebelik geçirmiş bilen varmı

yooo ktg sen hamılesın. dedık o kısmı gectık. ama umutlan dıyemem. degerlerı baz alıyoruz, bız nadır ınsanlarız. normal hanımlar gıbı acemı mıyız canım:))
hala adetle alakalı belırtılerın yok dı mı?

bu sanatçılarınkini anlamıyorum ben zaten direkt tüp bebekmi yapıyolar nedir anlamadım.hemen tutturuyolar valla.

ben toz yapmadan kullandım ama sadece bikaç gün denedim snr bıraktım onu sanırım her ay düzenli yemek gerekiyomuş ama bende ne kadar etkisi var bilmiyorum ama şu bi gerçek ben pkosluken dış gebelikten snr adetlerim düzene girdi ve kolay hamile kalmamdada büyük etkisi oldu bence

nasıl tek tupu varmıs?
o zaman soyle bırsey dıyebılıyor muyuz: 'dıs gebellık gecırenlerın normal gebelık gecırmelerı cok dusuk olasılık' dıyebılırız cunku onlar cogul gebelık gecırebılıyorlar hehehe

valla süper olur.anne bilmiyo yüzmeyi baba bilmiyo bari çocuklar öğrensinde böle denizde falan mahsur kalırsak kurtarırlar bizi..sane bişey söliyimmi.bazen eşimlede dalgasını geçiyoruz.bizim o kadar deniz fobimiz varki kafamızı bile sokamıyoruz suya.kesin böle çocuk havuzuna bile düşsek o kadarcık suda bile boğuluruz bizz ayy ne rezil bi durum.bide biz sinoluyoz tam denizin ortasında her sene giderdik herkes biliyo bi ben çıkmışım böle aralarından antika olarak :roflol:

yok ya adetten eser yok bn adet olacagım zamn dedigim gibi atesim düser bugun biraz daha artmıs karın agrım olur bel agrım var tatlıyerm olmaya yakın simdi eksi tuzlu tatlı ne bulsam yiyom 1 satten fazla duramıyom basım donüyo acıkınca bu kadarıda p si olamamz heralde yahu bide beyaz akıntı var bi ıslaklık adet oldum sanıyom yok akıntı ...

bu arada yasmincim :))benim eşim sevindi ama zaten bi çocuğa zor bakıyoduk öbürlerin bez mama hesabını şimdiden yapmaya başladı bizim maddi olarak bu sıralar sıkıntımız var o yüzdende zor olacak bebişlerin masraflarını kaldırmak ama rızkı veren allah her doğanda rızkıyla geldiğine göre böle güzelce yağımızla kavrulur gideriz hayatımm

sölüyorum iştee hamilesin hamilesin hamilesinn.sende tekrarlla bakım.az kaldı ben keseyi sen bebiş haberini vericen inşallah cmrtsi günü arkadşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…