Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ya acaba akimera dış gebelik tarafındanmı hamile kaldı onu çok merak ediyorum.keşke öğrenme şansımzolsaydı.

cnm çift taraflı hamile kalmışım doktoun demesine bakarsan hem sagdan hem soldan onun için ikiz dedi ya iki tarafta kalınlaşmış ama kese yok daha ortada.hem gerçekten ikiz çıkacakmı bakalım yanılma payıda var ama inşallah olsun yaa çok isterim gerçekten

evet 100. sayfamızı kutlarız:)
agrın yanıp tutusmadan Rabbım nasıp eder ınsaellah. duada sınır olmaz... Rabbım ısteyın vereyım dıyor. saglıklı olsun dıyebılıyorsak, Rabbım gonlumden kız/ erkek gecıyor da dıyebılırız. sankı soylemesek Rabbım bılmıyor:)))

Bu arad agrıncım takma kafana hayatım ben 6000 den 0 dÜŞtÜysem sen haylı haylı dÜŞersın kanamanın leke halınde olmasıda normal ÇÜnkÜ bebek Çok kÜÇÜk daha.daha Çabuk dÜŞer bızımkılerden merak etme.allahın ıznıyle 3 ay snrda sen verırsın bıze mÜjdelı haberını ınŞallah tatlım kafana takma bak ben nerden nereye geldım gerÇı hala ŞÜphelerım var kendımden bebĞı gÖrene kadar rahat etmıycem ama en azından hamıle kalınabbılıyomuŞ dımı tatlım Öle dÜŞÜn ÜzÜlme

akimeracım kesin ikizdir ya değerine baksana.ayrıca aynı hastaneye gidiyosan o dış gebeliktir diyen hemşiremiydi neydi onunda gözüne sok sunucu klava: kızdırmasın bizi bak 6 kişiyiz

akimeracım kesin ikizdir ya değerine baksana.ayrıca aynı hastaneye gidiyosan o dış gebeliktir diyen hemşiremiydi neydi onunda gözüne sok sunucu klava: kızdırmasın bizi bak 6 kişiyiz

yok cnm o testi özel bi klinikte yaptırmıştım dünde yaptırdım ama doktor bişey demeden kadına nispet yapamazdım..inşallah dediğiniz gibi çıkar bebişlerimin isminide beraber koyarız artık

ay bide uyumlu işimararsın sende ....bnm dogum günümde ögremiştim otekini kız olursa ecrin erkek olursa kayra koyacaktım ikisinide anlamı alahın hediyesi ydi simdi bunları koymam gibime geliyo ...

ohooo ısım ısı kolay. tum ısımlerı verecek kadar cocugumuz olacak bu gıdısle
yalnız ısım kapma ısıne gırmeyelım. kavga cıkmasın guzel ısımlerı bana bırakın yeter:)))

ben kendı ısmımı cok sevıyorum kendı ısmımı koymak ıcın bır kızım olabılır ama ılerde

olsun aynı isimlerde olabilir.sizde anneler babalar bekliyomu bizim ismizi koysumlar diye.benim kayınvalide az bekliyo ama belki ikinci isim olarak düşünebilirim

yok oglumun ıkıncı ısmı kayınpederın ısmı. esım ıstedı kayınpederım soylemedı. zaten guzel bır ısım olabılır yanı.
neyse arkadaslar benım cıkmam lazım kostum bıcı bıcı yaptım gıyındım cıcılerımı kek hurma topu helva yapmıstım anneme gotureyım sever. canım annem hadı arkadaslar bu arada 100. sayfamız hayırlı olsun. 100lu sayfalar ugurumuz guzel haberlerımızın tabanı olsun ınsaellah..
hadı ıyı aksamlar...

tunemicim senin adın neydi cnm.bu arada ellerine sağlık afiyetle yiyin ama unutmaki burda hamile kadınlar var şimdi benim canım çekerse nolucak hiç olmuyo valla yakıştıramadım.neyse benim yerimede yiyin artık annenle afiyet olsun tatlım:sm_cool:

bu arada ktg cim bende oğluma kayra ismi koymak istemiştim çok sevdiğim bi isim ama eşim istemedi mileete değişik gelir zor sölerler öle değişik isim istemem dedi tartıştık.gerçi yine yiğit ismini ben koydum oğluma kimseyi karıştırmadım.ama eşim klasik ismleri seviyo ahmet mehmet gibi bu arada benim kayınvalide ve kayınpederim hiç öle takıntıları yoktur hatta ben hamişleyken kayınpeder kendi sakın benim ismimi koymayın ne meburiyetinbiz var ben bile kimseyi karıştırmadım ailemin isimlerini koymadım çocuklarıma siz niye koyacaksınızki dedi.siz karar verinn dedi bende zaten koy desede koymazdım ama sorun çıkmamış oldu en azından

şu an kasık agrım ve aşermelerim dışıntı bi sıkıntım yok cnm.önce yaşadıklarımıda yazmıştım zaten.sat göre 4 haftalık gözüküyorum sen naptın kan testi yaptırdınmı

yok bugün adet olmam lazımdı olmadım eşim test yapmamı istemiyor üzülürsün diye biraz daha bekliyecem

yumrtlalıkta kist varsada gecikme oluyomus acaba ondan mı bnmki testte cıkmadıgına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…