Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Herkese çok geçmiş olsun. İkinci aşılamamda hamile kalabildim. İlk değerim 63 çıktı 3 gün sonra 174'e yükseldi.Sonra 2 gün arayla 352, 604 ve bugün 894 çıktı. Kimyasal gebelikte sanırım değer giderek düşermiş. Korkum dış gebelik olmasından. Sizlerde hcg artışı nasıldı ? Sonrasında sağlıklı gebelik elde eden oldu mu ? Nasıl bi tedavi yolu izlendi. Kafam öyle karışık ki...

Herkese çok geçmiş olsun. İkinci aşılamamda hamile kalabildim. İlk değerim 63 çıktı 3 gün sonra 174'e yükseldi.Sonra 2 gün arayla 352, 604 ve bugün 894 çıktı. Kimyasal gebelikte sanırım değer giderek düşermiş. Korkum dış gebelik olmasından. Sizlerde hcg artışı nasıldı ? Sonrasında sağlıklı gebelik elde eden oldu mu ? Nasıl bi tedavi yolu izlendi. Kafam öyle karışık ki...
Aslında sonuncusu hariç değerleriniz güzel yükselmiş %60 yeterli diyor doktorlar ama son değeriniz kafa karıştırıyor , dış gebelikte genelde iki katı yükselmiyor yavaş artıyor değer, bu sayfada dış gebelikte değeri düşüp tekrar yükselen de okumuştum, benim iki katı artmasına rağmen dış gebelik çıkmıştı, o yüzden şu an kimyasal mı dış gebelik mi bilmek zor, dış gebelikte değer 2000-3000i bulmasına rağmen kese vajinal ultrasonda gözükmüyorsa kesin tanı konur, ultrasonda keseyi tüpte görürlerse tanı konur veya kürtaj yapıp tanı konur(bazı doktorlar tercih ediyor gebelik bulgusu var mı diye bakıyorlarmış ama benim doktorum gerek görmemişti), iki günde bir verilen kan tahlili sonucunuza ve ultrason görüntülerine göre doktorunuz yönlendirecektir, hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

Aslında sonuncusu hariç değerleriniz güzel yükselmiş %60 yeterli diyor doktorlar ama son değeriniz kafa karıştırıyor , dış gebelikte genelde iki katı yükselmiyor yavaş artıyor değer, bu sayfada dış gebelikte değeri düşüp tekrar yükselen de okumuştum, benim iki katı artmasına rağmen dış gebelik çıkmıştı, o yüzden şu an kimyasal mı dış gebelik mi bilmek zor, dış gebelikte değer 2000-3000i bulmasına rağmen kese vajinal ultrasonda gözükmüyorsa kesin tanı konur, ultrasonda keseyi tüpte görürlerse tanı konur veya kürtaj yapıp tanı konur(bazı doktorlar tercih ediyor gebelik bulgusu var mı diye bakıyorlarmış ama benim doktorum gerek görmemişti), iki günde bir verilen kan tahlili sonucunuza ve ultrason görüntülerine göre doktorunuz yönlendirecektir, hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Doktorum bugün son değerim için laboratuvar farkı var ondan da olabilir dedi. Yarın yine kan vericem 1500 gibi bi değer çıkarsa ultrasonla bakılacak. Teşekkür ederim.

Evet aynı laboratuvarda yaptırmak önemli inşallah ondan farklı çıkmıştır, ne yaptınız alabildiniz mi sonuçları

Doktorum aşılamada hem başarı oranı düşük hem de tüpte takılma ihtimali yine olduğu için pek tavsiye etmedi direkt tüp bebek yapalım dedi, başka bir doktora sordum o da maddi durumun varsa aşılama yerine tüp bebek tavsiye ederim dedi, yaşım da 31 olunca vakit kaybetmeyelim diye düşündük, yarın gideceğim herhalde iğneler için tarih verecektir başlarız, aşılamada da yumurta toplama işlemi hariç süreç baya benziyor galiba, inşallah aşılamanız tutar rabbim kucağınızı doldurur bu ay:)
tüp bebek fiyatları ne kadar devlete mi özele mi gidiyorsunuz

tüp bebek fiyatları ne kadar devlete mi özele mi gidiyorsunuz
Özele gidiyorum ben canım, 10.500₺ + ilaçlar, benim kız kardeşim eczacı olduğu için daha ödeme yapmadım ama ilaçlar da 2000-4000 arası tutuyor, her merkezde fiyatlar farklı, fiyatlarla ilgili tüp bebek başlığında bi topik vardı ordan da bakabilirsin istersen

vay be bu başlığı görünce duygulandım dış gebelik yaşadığımda yazmıştım. kimseyle devamlı sohbet edecek biri yoktu herkes yazıp çıkıyor :) şimdi nasıl bilmiyorum :)

Yaşadığım kötü zamanlar geliyor sanırım akşıma, bakarım inşallah hamile kalırım sağlıkla da unuturum :))

o zaman aynı duyguları yaşamısız canım :) sağlık olsun allah önce sağlık sıhat versin mutluluk huzur bunlardaönemli :)
inşallah bizde bir gün çift çizgiyi göreceğiiiiz :KK200::emir_bebek:

vay be bu başlığı görünce duygulandım dış gebelik yaşadığımda yazmıştım. kimseyle devamlı sohbet edecek biri yoktu herkes yazıp çıkıyor :) şimdi nasıl bilmiyorum :)
Genelde öyle bir ara daha aktifti ama şimdi ya umutla bakabilen yok ya olumlu haber alanlar Huysuzd Huysuzd nin dediği gibi afakanlar bastığı için girmiyor 😂

Kızlar o zaman bir güzel haberle ben canlandırayım topiği, ilk tüp bebek denemem olumlu sonuçlandı çok şükür😍 şimdilik değerlerim güzel ilerliyor salı günü kese ya da keselerimi görmeye gideceğim inşallah, hala korkularım devam etmiyor değil ama pozitifim bu sefer kucağıma alacağım inşallah inanıyorum🤲🏻

ara ara bildirim gezince yazıyorum işte.. aslında çok arkadaş vardı ama kimse yok bu ara çok sessiz😶
Öyle ben de hem merak hem alışkanlık ara ara giriyorum umut olcak güzel bir haber var mı diye ama epey sessiz, sen ne yaptın inşallah güzel haberlerini alırız yakında🤲🏻

Kızlar o zaman bir güzel haberle ben canlandırayım topiği, ilk tüp bebek denemem olumlu sonuçlandı çok şükür😍 şimdilik değerlerim güzel ilerliyor salı günü kese ya da keselerimi görmeye gideceğim inşallah, hala korkularım devam etmiyor değil ama pozitifim bu sefer kucağıma alacağım inşallah inanıyorum🤲🏻

inşallah hayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar sana :) nerde yaptırdın tüp bebeklerini :)

X