Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

İnşallah inşallah canım☺ Ben bir düşük iki dış gebelik geçirdim rabbim bu sefer nasip eder inşallah, hem bana hem bu yolda tüm emek verenlere 🤲🏻 Birgül sarıkamışta yaptırdım

amin inşallah zor günler geride kalmış olur seninde yüzün güler

Kızlar o zaman bir güzel haberle ben canlandırayım topiği, ilk tüp bebek denemem olumlu sonuçlandı çok şükür😍 şimdilik değerlerim güzel ilerliyor salı günü kese ya da keselerimi görmeye gideceğim inşallah, hala korkularım devam etmiyor değil ama pozitifim bu sefer kucağıma alacağım inşallah inanıyorum🤲🏻

Ah canım çok sevindim sağlıkla doğduklarını da yazarsın inşallah😊 bende rahim filmi çekindim bu ay aşılamaya başlıcam, inşallah bende yazarım güzel haberler 😊😊😊.

hmmm anladım canım :) ben bu topiğe yazdım ama cevap veren ilk sen oluyorsun :KK70: :KK51:

En boş benim demekki 🤪🤪🤪

Ah canım çok sevindim sağlıkla doğduklarını da yazarsın inşallah😊 bende rahim filmi çekindim bu ay aşılamaya başlıcam, inşallah bende yazarım güzel haberler 😊😊😊.

En boş benim demekki 🤪🤪🤪
Sağolasın canım inşallah😍 senin de aşılama sürecin hayırlı olsun, rahim filmi de çok etkili oluyor hamile kalmada, sonucun güzel çıkmıştır inşallah benim malesef sol tüp tıkandı dış gebelikten sebep, en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz hadi inşallah 🤲🏻☺️

Amin canım allah razı olsun. 1 dış gebelik. 1 tüpüm tıkalı 1 tüpüm açık ama gelen giden yok 4 aydır :)
İnşallah en kısa zamanda nasip olur inşallah canım☺️ Benim de 1 düşük 2 dış gebeliğim var, ilk dış gebeliğimde sol tüpüm tıkandı, ikinci dış gebeliğim sağdan oldu ama o tüpüm açık çok şükür, tek tüpüm açık olunca o ümitle 7 ay denedim ama olmayınca daha fazla beklemek istemeyip tüp bebeğe başladım ,4 ay çok uzun bir zaman değil daha, inşallah senin tedaviye gerek kalmadan hemencecik olur canım🤲🏻

İnşallah en kısa zamanda nasip olur inşallah canım☺ Benim de 1 düşük 2 dış gebeliğim var, ilk dış gebeliğimde sol tüpüm tıkandı, ikinci dış gebeliğim sağdan oldu ama o tüpüm açık çok şükür, tek tüpüm açık olunca o ümitle 7 ay denedim ama olmayınca daha fazla beklemek istemeyip tüp bebeğe başladım ,4 ay çok uzun bir zaman değil daha, inşallah senin tedaviye gerek kalmadan hemencecik olur canım🤲🏻

çok geçmiş olsun canım. miniğin sana sıkı sıkı tutunsun sende yat uzan çok hareket etme :)
bilmiyorum kuzum bende nisanda adetliyken doktora gideceğim. büyük ihtimal yumurtlamama bakacak. ve tüp bebek yapalım diyecek :)

çok geçmiş olsun canım. miniğin sana sıkı sıkı tutunsun sende yat uzan çok hareket etme :)
bilmiyorum kuzum bende nisanda adetliyken doktora gideceğim. büyük ihtimal yumurtlamama bakacak. ve tüp bebek yapalım diyecek :)
İnşallah canım sağolasın☺️ Yaşadıklarımız kolay değil stres, beklenti içinde olmak bile olmamasına sebep olabiliyor, herkes düşünmediğin anda hamile kalıyorsun diyor ben beceremedim ama inşallah sen yaparsın :KK200::KK70:

İnşallah canım sağolasın☺ Yaşadıklarımız kolay değil stres, beklenti içinde olmak bile olmamasına sebep olabiliyor, herkes düşünmediğin anda hamile kalıyorsun diyor ben beceremedim ama inşallah sen yaparsın :KK200::KK70:

kuzum yaşadıklarımız kolay değil nasıl düşünmeyesin :) anlamıyorlar ki ben adet oldum acaba kanamamı oluyorum die korkarak gittim kan testi yaptım. çünkü ilk dış gebelikte 1.30 ay fark etmedim. adet oluyorum sanıyorum meğerse kanama geçiriyormuşum :KK43:(( oda iç kanamaya kadar gidiyor. şimdi bu korkuyu yaşayan biri olarak nasıl akışına bırakayım :)

İnşallah cümlemizin yardımcısı olsun, en kısa zamanda hepimize nasip etsin :dua:

Şifremi unuttuğum İçin yeni hesap açtım dış gebelikten 3ay sonra tekrar hamile kaldım. Daha 4+4 ama ben prof kadın doğumcudN randevu aldım ona gidicem akşam belki bir fikir sahibi olur. İnş sağlıklı bir gebeliktir.

moralim çok bozuk arkadaşlar.günlerdir acayip rüyalar görüyodum.bu günde adetim geçeli 2 gün oldu test aldım yaptım .ikinci çizgi varla yok arası çok silik çıktı ama ben hamile olduğuma eminim.canım çok sıkkın.çünkü yine geçen dış gebelikte yaşadığım sıkıntıları yaşıyorum ve yine aynı tüpte sancım var.doktora henüz gitmesemde dış gebe olduğuma eminim.çünkü hsg çektirmemiştim ve aynı tarafta döllenme olduğu taktirde yine dış gebelik olacağını biliyodum doktorum uyarmıştı.onca korunmaya ragmen yine aynı şeyle karşılaştım.dayanamıycam artık.doktora bile gitmek istemiyorum bu gerçeğin bide doktor tarafından yüzüme vurulması yine aynı sıkıntılı döneme girecek olmam bana çok ağır geliyo.lütfenn dua edin hamilelikten geçtim:çok üzgünüm: inşallah hamile deilimdir yine dayanamıycam çünkü.lütfen dua edin benim için
Merhaba paylasimizin 2009 da yapmisiniz oncelikle gecmis olsun ben gecen ay dis gebelik gecirdim suan beta degerlerime her hafta bakiyorum dususte buyuk ihtimalle gelecek hafta tamamen negatif cikacak. Size bi kac soru sorabilirmiyim? Izninizle

Merhaba paylasimizin 2009 da yapmisiniz oncelikle gecmis olsun ben gecen ay dis gebelik gecirdim suan beta degerlerime her hafta bakiyorum dususte buyuk ihtimalle gelecek hafta tamamen negatif cikacak. Size bi kac soru sorabilirmiyim? Izninizle

Gecmis olsun.

Şifremi unuttuğum İçin yeni hesap açtım dış gebelikten 3ay sonra tekrar hamile kaldım. Daha 4+4 ama ben prof kadın doğumcudN randevu aldım ona gidicem akşam belki bir fikir sahibi olur. İnş sağlıklı bir gebeliktir.
Hadi hayırlı olsun canım, malesef seni o kadar iyi anlıyorum ki o tedirginlik keseyi görene kadar geçmiyor, ben tüp bebekte direkt rahme yerleştirmelerine rağmen keseyi görene kadar ne streslere girdim, kötüyü aklına getirme bu sefer herşey gönlünce olsun inşallah💕 beta hcgn kaç 1800-2000de vajinal gözükmesi lazım inşallah

Merhaba çok geçmiş olsun, inşallah görür ama akimera çok uzun zamandır sayfada yok malesef, ben de 2 kere dış gebelik geçirdim isterseniz yardımcı olabilirim

Merhaba çok geçmiş olsun, inşallah görür ama akimera çok uzun zamandır sayfada yok malesef, ben de 2 kere dış gebelik geçirdim isterseniz yardımcı olabilirim
Allah razi olsun ve cok gecmis olsun oncelikle cok tesekkur ederim yardiminiz icin vaktinizi alacagim icin hakkinizi helal edin...
Ben 31 yasindayim esimle 2 3 yildir cocuk istiyorduk (testosteron ve prolaktin yuksekligim var) hic bi tedaviye baslamadan ne ilac ne baska bisey yapmadan hamile kaldim (25mart) ve 30 martta dis gebe oldugumu ogrendim o gece hemen igneyle sonlandirdilar ve 2 defa muanem oldu betayi kontrol etmek icin. Ilk muanede yukseldi 3900 a ulasti ve 2.ci muanede 1800 e dustu her hafta kan tahlili yapmami istediler. 1800'den 215 en son 28 oldu.
Biraz uzun oldu ozur dilerim fakat bastan anlatmak istedimki konu ilerleyince kafaniz karismasin diye :)
Simdi sorularimi siraliyorum :KK70:
Dis gebelik geciren biri tekrarlayabilme sansizligi oluyo siz 2 dis gebelikler arka arkaya mi oldu?
Dis gebeligin sebebini soylediler mi? (Ben kendi dis gebeligimi sigaradan suphe ediyorum)
2ci hamilelik icin ne kadar beklediniz?
Normal gebeliginiz oldumu?
Simdiden cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Allah razi olsun ve cok gecmis olsun oncelikle cok tesekkur ederim yardiminiz icin vaktinizi alacagim icin hakkinizi helal edin...
Ben 31 yasindayim esimle 2 3 yildir cocuk istiyorduk (testosteron ve prolaktin yuksekligim var) hic bi tedaviye baslamadan ne ilac ne baska bisey yapmadan hamile kaldim (25mart) ve 30 martta dis gebe oldugumu ogrendim o gece hemen igneyle sonlandirdilar ve 2 defa muanem oldu betayi kontrol etmek icin. Ilk muanede yukseldi 3900 a ulasti ve 2.ci muanede 1800 e dustu her hafta kan tahlili yapmami istediler. 1800'den 215 en son 28 oldu.
Biraz uzun oldu ozur dilerim fakat bastan anlatmak istedimki konu ilerleyince kafaniz karismasin diye :)
Dis gebelik geciren biri tekrarlayabilme sansizligi oluyo siz 2 dis gebelikler arka arkaya mi oldu?
Dis gebeligin sebebini soylediler mi? (Ben kendi dis gebeligimi sigaradan suphe ediyorum)

Bende yasamis biri olarak cvp vereyim.
Dış gebelikten sonra saglikli bir gebelik bir gecirdim.Doktorum bu rahime yerlesmis artik saglikli bi gebelik diyebiliriz ama bundan sonrada hamile kalsan dış gebelik 1 kez gecirdigin icin riskin her zaman olacak demisti.

Ozellikle bunun icin yazmak istedim,hayatim boyunca hic sigara icmedim mesela ben.

3 ay korunma suremiz oldu.Zaten sonrasinda kist oldugundan onun icin ilac kullandim 2 ay.

Sonra tekrar hamile kaldim.Saglikli oldu cok sukur.Hatta suan 7 aylik 2018 Eylul'de dogum yaptim :)

Birde 5 yasinda kizim var.
Yani bir saglikli bir dıs gebelik bir saglikli olarak gecirdim.
Benimde farkli olarak yaptigim tek sey hamile kaldigim ay regl iken yegenimin dugununde tampon kullanmistim.Nedense ona cok bagliyorum.

Gecmis olsun tekrardan.Cok uzun ve yipratici bir donem oluyor.
Insallah kisa surede yine iyi haberi alirsiniz.
Keseyi dogru yerde gorene kadar bi tedirginlik suruyor :)

Hadi hayırlı olsun canım, malesef seni o kadar iyi anlıyorum ki o tedirginlik keseyi görene kadar geçmiyor, ben tüp bebekte direkt rahme yerleştirmelerine rağmen keseyi görene kadar ne streslere girdim, kötüyü aklına getirme bu sefer herşey gönlünce olsun inşallah💕 beta hcgn kaç 1800-2000de vajinal gözükmesi lazım inşallah

780 betahcg prof dedi ki rahimde gördüğüm kese gibi dış gebeliğe ait birşey göremiyorum Pazartesi tekrar gideceğiz bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bende Aralık’ta geçirdim. İğne ile geçti bende sigaraya çok bağladım. Fakat birinci adetten sonra doktorumdan antibiyotik istedim kanallarım İçin. 10 gün onları kullandım. Neyse acaba tekrar olurmu vs derken 2 adet sonra hamile kaldığımı öğrendim. Daha küçük ama Dr. Dış gebeliğe benzemiyor dedi. Pazartesi belli olacak. Yani sana tavsiyem korunma zamanın bitikten sonra yumurtlama günlerini iyi hesapla atlama. Ve yapabiliyorsan sigarayı bırak günde iki paket sigara içen biri olarak söylüyorum bıraktım sigarayı.

Bende yasamis biri olarak cvp vereyim.
Dış gebelikten sonra saglikli bir gebelik bir gecirdim.Doktorum bu rahime yerlesmis artik saglikli bi gebelik diyebiliriz ama bundan sonrada hamile kalsan dış gebelik 1 kez gecirdigin icin riskin her zaman olacak demisti.

Ozellikle bunun icin yazmak istedim,hayatim boyunca hic sigara icmedim mesela ben.

3 ay korunma suremiz oldu.Zaten sonrasinda kist oldugundan onun icin ilac kullandim 2 ay.
Belirli bi neden olmuyo bildigim kadariyla tampondan sanmiyorum tekrar gecmis olsun cok tesekkurler cevap verdiginiz icin ❤
Sonra tekrar hamile kaldim.Saglikli oldu cok sukur.Hatta suan 7 aylik 2018 Eylul'de dogum yaptim :)

Birde 5 yasinda kizim var.
Yani bir saglikli bir dıs gebelik bir saglikli olarak gecirdim.
Benimde farkli olarak yaptigim tek sey hamile kaldigim ay regl iken yegenimin dugununde tampon kullanmistim.Nedense ona cok bagliyorum.

Gecmis olsun tekrardan.Cok uzun ve yipratici bir donem oluyor.
Insallah kisa surede yine iyi haberi alirsiniz.
Keseyi dogru yerde gorene kadar bi tedirginlik suruyor :)
Ooo ne guzel Rabbim korusun tekrarini yasatmasin insAllah.
Meleginizede masAllah Allah saglikli sihatli omur nasip etsin size ve tum evlatlariniza.

X