Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

E edanurcakir Çok iyi hızlı düşüyor maşallah:) insan canının derdinden düşmesine seviniyor, sonra nelere seviniyorum diye acısını tekrar yaşamaya başlıyor, zor şeyler yaşadıklarımız, rabbim mükafatını verecektir inşallah sabredebilirsek

Merhabalar kızlar
2014 yılında dış gebelik geçirdim sol tüpüm patlamıştı ve iç kanamam vardı acilen ameliyata alındım sol tüpümü aldılar şükür ki sağsalim kurtulduğuna çok sevinmiştim çünkü ciddi anlamda çok riskli bir gebelik türü.. Tedaviler geçirdim ve bi sürü kilo almıştım birde üstüne üstlük sağ tüpümün de tıkalı olduğunu öğrendim ve yine ameliyat olmak zorunda kaldım. Ardından 1 aşılamadan sonra normal yollarla çok çok zor hamile kalacağımı söyledi prof bir doktor. Neyse ben tedaviyi bıraktım ve bir tüp bebek doktorundan randevu aldım.. Doktor benimle o kadar güzel konuştu ki aklım başıma geldi diyebilirim çünkü prima reklamına bile oturup ağlıyordum o derece psikolojim bozulmuştu.. O doktor kilo vermem gerektiğini kilo verip gelirsem hem gebelik ihtimalinin çoğalacağını hemde daha sağlıklı bir gebelik geçireceğimi söyledi.. Diyetisyen arayışına geçtim ve hayatımı değiştiren hemde bana sımsıkı sarılan bir dost kazandım.. sayesinde 18 kilo verdikten sonra 1 ay dinlendirelim vücudu dedi ve ben o ay hamile kaldığımı öğrendim üstelik hiç bir ilaç vs kullanmıyordum.. Sağsalim sağlıklı bir gebelik geçirip oğluşumu kucağıma aldım :) oğlum 18 aylıkken hiç bir şekilde plânlamamışken yine hamile olduğumu öğrendim:) mucize evet mucizenin tam tanımı yavrularım artık benim için :) diyeceğim şu ki mücadeleden ve kararlılığımız umudunuzdan hiç vazgeçmeyin.. Bana ilaçsız hamile kalman çok zor diyen doktoru bulup iki çocuğumu da gözüne sokmak isterdim :) çünkü Allah var imkansız yoktur.. İnşallah sağlıkla bu yavruma da kavuşurum ve inşallah sizde sağlıklı çok güzel hamilelikler geçirir sevincimizi hep beraber paylaşırız :)
Sevgiler

Tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah, herkes en ümitsiz beklemediği anda geldiğini söylüyor ama beklememek düşünmemek çok zor, ben artık stresten hamile kalamadığımı düşünüyorum, benim de sol tüpüm kapalı ama doktorlar ameliyatla açmaya hiç sıcak bakmadı, açamayabiliriz ya da tekrar kapanabilir dediler siz olumlu sonuç almışsınız maşallah, bizlere de dua edin inşallah:)

Merhaba bu topik yaklaşık 9 yıl önce açılmış akimera, tünemi ve Yasmin hepsinin hikayesini tek tek okudum.ve mutlu sona ulaştıklarında o kadar sevindim ki Allah çocuk isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.bende dış gebelik geçirdim çok şükür ki kendiliğinden sonlandı ama insanın yüreğinde açtığı yara kendiliğinden sonlanmiyor maalesef.ben de yazayım dedim ileride belki benim bu yazdıklarım da birilerine umut olur inşallah.sagdaydi ve çok ağrım oldu döllenmeden 3 gün sonra başladı agrilarim bir tuhaflık olduğunu anlamıştım.neyseki son buldu.korunma sürem gecti.bu arada soğan kürleri ve aslan pençesi de içtim bir de folik asit tabiki .bu ay soldaydi yumurta ve aynı ağrılar yine var birebir aynı belirtiler 2 gune belli olur hamileligim ama o kadar metanetliyim ki ilk şoku atlattım.kotu günler geçirdim.ama bir yazgimiz var bunun dışına cikamayiz o yüzden rabbimin yazdığı yazgiyi bekleyip göreceğim. herkese çok geçmiş olsun..

Benim beta HCG değerin dün sıfırlandı lakin sol tüpümde 1 cm e kadar küçülen kitle şimdi 3.5 Cm oldu kronik dış gebelik olabilir diyorlar ... Vücut kendi atıcak diorlar ... Ameliyatla alırız 1 aya küçülmezse diyorlar .... Diyorlar da diyorlar ara ara kanamam oluo ama tüpten değil rahimde düzenli diolar şaştım kaldım bu işe çıldırmama az kaldı

Merhaba, önceki dış gebeliğiniz için çok geçmiş olsun. Hamileliğiniz belli oldu mu? Sağlıklı bir şekilde ilerliyordur inşallah sizin için her şey... Bu arada bahsettiğiniz kürleri nasıl uyguladınız? Ne kadarlık sürelerle yapmak gerekiyor acaba? (İnternette çok fazla bilgi var ama tecrübe eden birinden öğrenmek istedim) sevgiler...

Çok geçmiş olsun ben de ikinci dış gebeliğimi ilginç bir şekilde hissetmiştim, adetim geciktikçe ağlamış çıkan pozitif sonuca sevinememiştim, doktorlar dış gebelik gibi durmuyor demesine rağmen sanki biliyordum ama sizin öyle olmamıştır inşallah hayır düşünelim hayr olsun

Senin kitleleri hatta boyutlarını nasıl o kadar net görebildiler ki canım benim iki dış gebeliğimde de sadece betaya bakıp sonlandı dediler, sadece ikinci dış gebeliğim sonrası hsgde tüpümde bi noktada genişleme varmış, geçiş zorlanmış orda kitle kalmış olabileceğini ama zamanla vücudun atacağını söylediler, ameliyata gerek kalmaz inşallah

Merhaba ben de sizin gibi kürlere merak salmıştım geçen ay soğan kürünü uyguladım(saraçoğlunun sitesinde detaylı anlatımı var) ama hamile kalmak bir yana bitince vajina ve kanımda enfeksiyon çıktı güleyim mi ağlayayım mı bilemedim olacağı varmış demek ki ama işe yaramadı bende anlayacağın, aslan pençesini herhangi bir sıkıntısı olmayanlara önermiyorlar hormonların dengesini bozabiliyormuş o yüzden korktum yapmadım ben

Ben hic bilmiyordum, teşekkürler paylaştığınız bilgiler için. Çok da emin olamıyorum zaten kür uygulayıp uygulamamak konusunda. Tecrübeler önemli gerçekten...

Ben hic bilmiyordum, teşekkürler paylaştığınız bilgiler için. Çok da emin olamıyorum zaten kür uygulayıp uygulamamak konusunda. Tecrübeler önemli gerçekten...
Rica ederim soğan kürünü her kadın 6 ayda bir uygulasın diyorlar muhakkak faydası çoktur ama çocukla ilgili çok ümit bağlamamak gerek bence

Adetim gecikti. Zaten polikistik overden dolayı düzenli gelmez. Kırmızı değil pembeydi rengi ve çok azdı. 3. Gün kan testi yaptı doktor. 17 çıktı. 4 gün sonra 56 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar edelim ama büyük ihtimalle sağlıklı bir gebelik değil diyor. Kimyasal gebelik mi dış gebelik mi sizce?6 gündür pembe kahverengi akıntı var.

selam bayanlar bende mayıs ayında dış gebelik geçirdim çok zor surecti 2 ay git gel kan ver 15 gün hastanede yat ameliyat olcam korkusu psikolojikmn çöktüm şükür ki iğneyle atlattım.Rabbim bidaha imtihan etmesn kimseyi.artık hamile olmaya korkar olmustm cok dua ettim ve dua istedim günüm gecti sevinemiyordm bekledim gec gittim kese gorunmezse korkusu vardi.velhasıl 6+4 günlük hamileym şükür keseyı kalp atışını da duydum çok güzel bir duyguydu Rabbim sağlıkla kucağıma almakta nasip etsin o zor günlerden sonra hâlâ inanmak zor geliyor. Rabbim sizlere de nasip etsin namazlardan sonra çok dua ettim ve hep dua aldım dua sabır şükürle bekleyin kün fe yeķün ol der ve olur..

Merhaba.tesekkur ediyorum .yok çok şükürr o kadar ağrım oldu ki ben yine kesin dış gebelik dedim ama yanılmışım.bazen kendimize çok ses vermesek mi acaba.neyse hayırlısı bakalım.kur olarak soğan kürü yaptım ve hala yapıyorumm prolaktin seviyem biraz yüksek ve adet düzenim azıcık sasmisti o yüzden de aslan pençesi kullandım iki aydır tam gününe gun oluyorum.aslan pençesi hormonal bozuklukları dengeliyor .yani sizin dengedeyse hiç bozmayin ama soğan suyunun faydası olduğu aşikar her ne kadar doktorlar karşı gelse de... benim bu 4.ayim dış gebelikten sonra her ay bir aksilik çıkıyor bakalım bu ay ne olacak gebe kalmayı önleyecek

Saraçoğlunun kendi sitesine gir orda detaylı yazıyor canım.4 aya kadar yapabilirsin adetten sonraki gün başlanıyor sabah ve akşam taze olarak yapıyorsun 1.5 bardak suya soğanı kabuğuyla 4 e bol 5 dk kaynat ve iç canım.bunu ilk ay 15 gün diğer aylar 10 gün olmak üzere yap cnm ben böyle uyguladim sen de siteye bir bakarsın tatlım.Aallah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…