Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

evet hala hastanedeyim. 2 gün yatar çıkarım demiştim, 10 gün oldu malesef

Ben dermoid kist aldırdım laparoskopi ile duş gebelikten sonra , 3 günde toparlandım, sen böyle yazınca üzülüyorum keşke lap. Olup kurtulsaydın.. tabi vardır bunda da bi hayır.. sonu iyi olsun inşallah da

evet hala hastanedeyim. 2 gün yatar çıkarım demiştim, 10 gün oldu malesef
Canım yaaa inşallah bir an önce düşer değerler. Dualarımız seninle...normal gebelik olsa tutunsa diye her kanamada lekelenmede korkudan ölüyorsun.. bunda ise o kadar inatcı oluyorki düşmek bilmiyor. Benim ilkinin kalıntıları hala duruyor bu da kalır gibime geliyor. Aynı senin gibi düşünmüştüm normal gebelik olsa baya güçlü dirayetli olurmuş diye. Kısmet işte.. ağrılar ileri düzeyde bhcg den dolayı mı aceba ben ikisinde de öyle ağrı yaşamadım çok yükselmeden müdehala oldu.. çok üzüldüm size Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an önce biter bu süreç..

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün 1 sene sonra dış gebelikten sonra yani tekrardan kadın doğum doktoruna gittim ve polip olabilir dedi üstüne yumurta tembelliğin var dedi ama bunu sadece vajinal ultrason ile bakıp söyledi,size daha önce böyle bir tanı kondumu ben en azından bir hormon testi ile yapılır diye biliyorum o an doktora da soramadım salak gibi kaldım.Daha sonradan araştırınca adet düzensizliği ilk belirtisi olduğunu gördüm ama benim adetim çok düzenli asla 1 gün sarkma olmuyor. Ve rahim filmi istedi,adetimden sonra rahim filmi çektireceğim. İnşallah tüplerimde bir sıkıntı çıkmaz çok korkuyorum çektirmekten. Daha önce çektiren var mıydı aranızda hatırlamıyorum varsa nasıl bir durum biraz bilgi verebilir mi?

ileri bhcgden olduğunu sanmiyorum cnm , öncekinde 2000 de ağrim olmuştu. ilkinde de 8000lerdeydim ama bu tarz ağrı görmedim. kısmet artık. benim hala ağrım var ağrı kesiciyi zor vurduruyorum. kanamam başladı. bhcg de 16000 den 9000lere indi. ama yine de çıkarmıyorlar. 2. igneden sonra 7. gün cumaya geliyor yeniden kandan bakılacak. heralde o zamana kadar buradayım.
Ben dermoid kist aldırdım laparoskopi ile duş gebelikten sonra , 3 günde toparlandım, sen böyle yazınca üzülüyorum keşke lap. Olup kurtulsaydın.. tabi vardır bunda da bi hayır.. sonu iyi olsun inşallah da
inşallah cektigime deger. inan hayatımdaki en büyük pişmanlık ameliyata girmemiş olmam

rahim filmini ben anestezili çektirdim. hic bisey hissetmedim. anestezi olmadan kısa süreli ağrı duyuluyormuş. korkacak bişey yok , için rahat olsun.hem tüplerde sıkıntı yoksa işlemden sonraki bir kaç ay gebe kalma ihtimalini de yükseltiyor.

Peki nerede çektirdiniz? Ay inşallah bir sorun çıkmaz ama doktor sağ tüpünde yapışıklık olabilir dış gebelikten kaynaklı dedi. Birde sağ tarafım ara ara ağrı yapıyor dış gebelikten sonra. Bana Fulya açık emar diye bir yeri önerdi sanırım anlaşması orada.

ben Istanbul Kücükyalı'da Delta Hospital'de çektirmiştim. kendi dr.um çekmişti. çok rahat geçmişti. tabi şimdi anestezisiz ağrısız olarak hizmet veren yerler de varmış. yakın zamanda çektirenler daha iyi bilir.

Bende oraya gidiyordum Hakan hocaya bu sefer birde başka doktora gideyim dedim Hakan hoca istememişti bu doktor istedi.Kafam iyice karıştı ya off

Her seferinde farklı oluyor demekki.. değerlerin baya düşmüş canım nerdeyse yarısı kadar düşmüş 7. Gün evet önemli ona göre çıkış yaparsın. Değerlerin hala yüksek olduğu için hastanede kalman daha iyi canım şimdi.. inşallah cumaya düşer değerler canım.

Febita canım nasılsın? Var mı bir gelişme değerlerinde?
canim pazar günü taburcu oldum. 2 gündür ağrım yoktu. kanamam bi durdu, şimdi hafif ağrıyla devam ediyor. yalniz bhcg biraz yavas düsüyor. once 6500 den 3 gün sonra 6000'e düstü. 3 gün sonra 4700 oldu. haftaya yeniden kan verecegim. ilk mtx sonrası 20. günüm. bu hızla daha coook uzun surecek sanırım.

Çabucak düşer inşallah canım yaa Allah Sabır versin güç kuvvet versin..

Allahım güç kuvvet versin inşallah hemencik düşsün. Bir daha da hiç birimiz yaşamayalım inşallah

Febita Merhaba, dış gebelik geçirdiğimde değerlerim en fazla 1000 e kadar çıkmış olmasına rağmen 2. iğne sonrasında bile HCG değerim çok yavaş düşüyordu. Sonra günde üç bardak yeşil çay içmeye başladım (bazı forumlarda işe yaradığını söyleyenler olmuştu) Bende de çok işe yaradı, değerlerim çok hızla düştü içmeye başladıktan sonra. Doktora sormuştum bilinen bilimsel bir etkisi yok ama işe yaradığını düşünüyorsan devam et içmeye bu süreçte bir zararı da yok demişti. Siz yine doktorunuza sorun ama belki size de faydası olur diye yazmak istedim. Çok geçmiş olsun, çabucak atlatırsınız inşallah...

Merhaba kızlar, benim beta hcg değerlerim şöyle:
20 ekim 274
22 ekim 489
26 ekim 945
28 ekim 1464 ( son adet tarihi 7 ekim)
Dış gebelik mi? Sağlıklı olma ihtimali var mı?
Çok korkuyorum

Uzun zaman ara vermek istedim dış gebeliği hatırlatan tüm sayfalara, forumlara, sohbetlere... belki daha iyi gelir umuduyla gezdim, düşünmemeye, aklımdan çıksrmaya çalıştım (ne kadar çıktıysa artık!)ama nafile kürkçü dükkanına geri döndüm. Ben artık dış gebelikten sonra umutla bakamıyorum geleceğe , doktorum tüp bebek demesine rağmen üçüncü dış gebelik ihtimalimi göze alarak 4 aydır deniyorum ama hamile bile kalamıyorum artık, hoş yine dış gebe olmaktansa buna da şükür diyor diğer yanım. Tam bir sene oldu ilk defa geçen kasım ayında dış gebelikle tanışmıştım, bir sene sonra elinde koca bir hiç olan, kucağı boş, kaybettiği bebeklerinin acısıyla içi yanan, hamilelikten korkan, tek tüpünü kaybetmiş, hamile, bebek görünce burnunun diğeri sızlayan, en yakınlarına bile yalandan iyi gözükmeye çalışan, herkesten uzaklaşmak isteyen, hayal bile kuramayan bir ben kaldı geriye. Rabbim yardımcısı olsun hepimizin, güzel günler göstersin inşallah tez zamanda

ezel87

Sizden çok farklı değilim bende. Dış gebelikten sonra Araya bir de düşük sığdırdım, 7 aydır hamile de kalamadım. Ama ne yapalım, hayat devam ediyor.. inşallah sonu hayır olur bu çekilen sıkıntıların.. olumlu düşünmek istiyorum :) bir gün güzel haberler verceğimize inanmak istiyorum :)

Nasip olmayacak olunca üst üste geliyor galiba sıkıntılar, benim de bir düşük iki dış gebelik, bu forumu okuduktan sonra her hamilelik haberinde sevindim inandım, bir kereydi bitti, ikinci beni bulmaz, zaten hemen hamile de kalabiliyorum çok şükür dedim ama zamanı gelmedi demek ki, çevremdeki insanların bu ara sıkıntısız hamile kalması da depreştirdi galiba duygularımı, ağlasak da sızlasak da hayat devam ediyor işte en iyisi dediğin gibi zehir etmeden güzel günleri beklemek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…