- 5 Mart 2009
- 1.617
- 26
Slm kizlarr.ben grubun kurucusuyum ama seneler oldu girmeyeli.bir baktimki dertlesmek icin actigim sayfa baskalarina dert ortagi olmus.sizler icin gercekten uzgunum.ne zor gunler yasadiginizida biliyorum.yasadim o aci duygulari sonuna kadar hissettim hic gecmicek bitmicek her gebeligimde tekrarliycak korkusuyla uykusuz geceler gecirdim.ama solee arkama donup baktigimda nede cabuk gecmis zaman diyorum.ustelik yasadigim onca sıkıntılara hastaliklara ragmen.su an rabbim uzun omur versin 3 oglum var.bu sayfayi actigimda bir oglum birde dis gebelik yasamisligim vardi.dahada olmaz dedigim anda oldu.bir suru hastaliga yakalandim gebe kalmam yasaklandi ulseratif kolitim vaardi ustelik pankolit hali.cilt kanserim vardi rahimde sekil bozuklugu vardi cift basli rahimdi.tupumun biri dis gebelikten dolayi hasarliydi ustune birde esimde varikosel vardi.tum bunlara ragmen ustelikte doktorlar gebe kalmami yasaklamis ve ben korunuyor durumdayken dis gebelim sonlandiktan 6 ay snr hamile kaldim.birde gebeligimde preeklemsi olustu bebek gelisemedi ve beni zehirledi 27 haftalik erken bi dogum yaptim oglum 900 gr.di.2 ay kuvezde kaldi bir suru sikintılar ameliyatlar gecirdi ama su an gayet saglikli 8 yasinda.o dogumumdan hemen 1.5 sene snr yine korunurken spirelin kaymasi sonucu yine hamile kaldim.yine ayyni sorunlar erken dogum ve kuvez gunlerinden snr bebegim kucagimdaydi.gayet saglikli ve 6 yasinda.artik en son tuplerimi kestirdimki birdaha gebe kalmiyim diye.ustelik evlendikten snr 3 sene cocugumuz olmadi 4.sene ilk oglumu supriz bi sekilde aldim kucagima tum umitlerimi kesmistim cunku cilt kanserine yakalamistim ve doktor sakin hamile kalma demisti zaten olmuyoki kalim dedim.sen yinede korun dedi 3 ay korundum ilac dokununca biraktim 4.ay hamileydim mucize gibiydi yasaklara ragmen dogurdum.bir sene snr yine esim korunurken 2.hamile kaldim o da dis gebelikti.igneyle sonlandirildi.ondan 6 ay snr 2.ogluma hamile kaldim dogumdan 1.5 sene snrda ucuncu ogluma.diyecegim o ki asla umidinizi kaybetmeyin.her serde bir hayir her hayir gozukendede bir ser muhakkak oluyo.bi sinav dunyasindayiz.nezamanki bitti diyip umidimizi kesiyoruz ozaman rabbim mucizesini gosteriyo.ben cok sinavlardan gectim ama sukursuzluge dusmedim.sizde sabredin arkadaslar.insallah bu uzuntulerinizi rabbim mujdeli haberlerle dagitir ve sizinde yuzunuzu guldurur.her seyi ayrintilariyla yazdimki bazen mutlu sonlara ulasmak hicte kolay olmuyo bilin diye.bir gun sizde arkaniza donup vay be neler yasamisim diyceksiniz.yeterki biraz daha sabredip umidizi kaybetmeyin.bu kadar uzun yazdigim icin ksr bkmyin.hakkinizi helal edin.sevgiler
Son düzenleme: