Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Dış gebelik miydi sizin, genelde mecburen kürtaj yapıyorlar

yok dış gebelik değil gebelik eski sezeryan yerine yapışmış adet söktürücü kullansam adetle atmazmı acaba yaa

yok dış gebelik değil gebelik eski sezeryan yerine yapışmış adet söktürücü kullansam adetle atmazmı acaba yaa

Neden kürtajdan bu kadar korkuyorsunuz ki? Olun da bir an önce toparlansın vücudunuz, adet olacak mısınız ki adet söktürücü ile atılmasını bekliyorsunuz?

Eğer vücut kendini hamile sanıyorsa adet söktürücü falan işe yaramaz, doktorunuzu dinleyin bence.

Bende tuplerde degil o zaman diye dusunurken diger yazini okudum.
Bence o yapisiklik adetle sökülmez canim.
Kürtaj olumsuz bi islem degil farkli sikintilar yasamaktansa.
Anestezi almani oneririm sadece ozellikle

dis gebelik ten dolayi ameliyat oldum 3 ay korundm ve dun hamile oldugumu ogrendm beta hcg 9775 ve korunmaya devam ediodm bu ay birakicaktm ben hala soktayim

dis gebelik ten dolayi ameliyat oldum 3 ay korundm ve dun hamile oldugumu ogrendm beta hcg 9775 ve korunmaya devam ediodm bu ay birakicaktm ben hala soktayim

gözünüz aydın, keseyi de görürsünüz bhcg değeriniz bayaa yükselmiş çünkü, bence bu değere dış gebelik değildir, sağlıkla gelsin minik.

gözünüz aydın, keseyi de görürsünüz bhcg değeriniz bayaa yükselmiş çünkü, bence bu değere dış gebelik değildir, sağlıkla gelsin minik.
tesekkur ederm insallh okadar tereddutteymki bo sorun cikavak gene diye sonuc cok yuksek geldi banada bukadar yuksek olmasnda da bi sorunmu var acaba die dusunmedm degil insallh kalp atislarini duynca rahat edicem

tesekkur ederm insallh okadar tereddutteymki bo sorun cikavak gene diye sonuc cok yuksek geldi banada bukadar yuksek olmasnda da bi sorunmu var acaba die dusunmedm degil insallh kalp atislarini duynca rahat edicem

sizi o kadar iyi anlıyorum ki, ben keseyi görünce rahatlamıştım, dış gebelik stresini atmıştım üstümden. bence en kısa sürede gidin doktorunuza.

Hcgniz kaça kadar çıkmıştı ve iğne olduktan sonra düşüşe geçti mi?

tabi ilk mayıs sono 2900 dü şu anda sadece 22 kaldı kürtaj olmak istemiyorum çünkü gebelik kayıplarından dolayı 5.kürtajım olacak o yüzden yoksa olup geçerim kürtaj rahimde bulunan ince kıllara zarar veriyor ve görevlerini yapamadıkları için embriyo sağlıklı yere tutunamıyo o yüzden kürtaj taraftarı değilim yoksa en kolay seçim... adetime 15 gün falan var adet söktürücü işe yararmı bilmiyorum o yüzden soruyorum ve adet söktürücü hiç kullnamadım.. normal her ay düzenli adet olurum.. keşke küstaj olmadan düşseydi.

benm 6binlere cikti igne fayda etmedi ameliyata alndm sol tup alindi sol tupte ikinci kez dis gebelik yasadm

Hcge düşdüyse kesede oluşum sonlamış demektir ve vucüdün bunu bi şekilde atıcaktır dışarı atmasa bile içerde bu iğne sayesinde emiliyormuş. Dış gebelik geçirenlere kürtajı yapmaların tek sebebi emin olmak için yoksa tüpte olduğu için onlarında kese olduğu yerde kalıyor zamanla vucüd tarafından emiliyor. Bence bitkisel bişeyler deneyebilirsiniz adet kanamanız olmadan önce adaçayı felan belki sökülmesi kolaylaştırır hcgeniz bayağa düşmüş önünüzdeki adeti atlatın bide.

Hayırlı olsun gözünüz aydın☺inşallah keseyide bebegide görür rahatlarsınız dış gebelikten sonra kaçıncı ayda hamile kaldınız acaba

bende öyle düşünüyorum ilk adetle epey küçük parçalar gitti muhtemelen kese eriyo hala kahverengi akıntılar akıyo zatn. adet söktürücüyle epey akıp diğer kalıntılarda düşermi ki adaçayı zaten 10 gündür içiyorum soğan suyuda içiyorum. kekik çayı inşallah işe yarar başkada içilcek bişi varsa bilen yazsın lütfen...

Lekenmen kese içerde olduğu için oluyordur Hcge düştüyse normalde doktorda kendin atmanı bekler. Sen bekle biraz daha canım iğneyi olmuşsun bide kürtaj olma üstüne. Adaçayına Civanperçemi ve Aslan pençesi de ekleyebilirsin bi tutam bunlarda Rahime iyi geliyor diye biliyorum. Bide sabahları çörek otu çiğne bi kaşık oda rahimin kasılmasını sağlıyormuş. Son olarakta maydonozu suyu yapabilirsin oda adetin sökülmesini sağlıyormuş.

valla dr.kalsa kürtaj yapıp geçecek bizi düşünen yok ama bazı dr.kürtaj önermeyip kendiliğinden düşmesi için ilaç veriyolar. rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. bebeği kaybetmek başlı başına yıkım bide üstüne kürtaj olmıyim diyorum. inşallah düşerde bende kurtulurum sağ salim tekrardan denerim. zaten kasık ağrılarımda var.dediğin bitkileride ekliyim bakalım ne olcak inş.düşer .. rabbim isteyen herkese çifter çifter versin.... çok sağol cnm.cv.verdiğin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…