Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Muzmus Muzmus şekerim sende durumlar nasıl ağrın sızın ne durumda bhcg ne oldu?bhcg 1.22 olmuş yani sıfırlandı sayılır benimki
Canım dün gittim Dr a değerim sıfırlanmış her şey normal dedi.2 ay sonra yani 2.reglini gördüğün günün 3.günü muayeneye gel dedi hormon testinden sonra hsg çekilecek b.süreçte gebelik yasak dedi.20 30 gün sonra adet olursun dedi.yani tahminim 2 buçuk 3 ayı bulur korunma sürecinin bitmesi gibi geliyor.senin Dr un ne dedi ni yapacaksınız şimdi

Cektirecekseniz kesinlikle Şişli echomar ı öneririm ben Ekim ayında çektirdim orda anestezisiz ve hiç ağrı falan olmadı normal muayene gibi 1 dk sürmedi diyebilirim ücret 500 TL ödedim şuan ne kadar bilmiyorum
Ben ankaradayım.benim bulunduğum hastanede çekiliyor sizi neden başka hastahaneye yönlendirilen. İstanbulda daha mı farklı acaba.benim Dr um da aletlerinin son teknoloji olduğunu soyluyor ama benim biraz korkularım var o yüzden cesaret edemiyorum

Teşekkür ederim ilk reglden sonra hemen çekilebiliyormu yoksa bi iki ay daha bekleyipmi çektirmek daha iyi diye merak etmiştim
Canım ben sana Dr umun soylediğini soyleyeyim.dr bana iki adet göreceksin dedi ki ben sanırım iğneyi olalı 2 hafta falan oldum değerlerim de yeni yeni sıfırlandı. Ama daha adet olmadım en geç bir aya oturmuşum. İşte 2.adetinin 3.günü gel zaten 2.adetinin olduğu tarihte hsg çekileceksin dedi.zaten Dr lar ın önerisi min. 3 ay dır.ama benim Dr um bu bekleme sürecinde hsg çektirmek istemeden daha önce çektirmek istediğimi soyledim. O da bunun sağlıklı olmayacağını rahmin biraz dinlenmesi gerektiğini soyledi.aslınra ben bu kadar geç görünmek de istemiyordum bu kadar uzun korunmada..Dr un hsg için bir şey demedi mi sana.

Arkadaşlar adetime 6 gün kaldı test yaptırsammı yaptırmasammı kararsız kaldım yoksa biraz dahamı bekleyeyim .Hamile olduğumu hissediyorum ama korkuyorum yine dış gebelikse diye :(

Ben ankaradayım.benim bulunduğum hastanede çekiliyor sizi neden başka hastahaneye yönlendirilen. İstanbulda daha mı farklı acaba.benim Dr um da aletlerinin son teknoloji olduğunu soyluyor ama benim biraz korkularım var o yüzden cesaret edemiyorum
Benim doktorum medipol mega da aslında çok büyük bir hastane aynı zamanda üniversite hastanesi fakat beni şişlideki echomara yönlendirdi.cihazlarının çok iyi olduğunu söyledi.birkaç dakikalık bir işlem kesinlikle Ağrı hissetmiyceksin diye teminat verdi hatta ben anestezi istemiştim korktuğum için hiç gerek yok korkma dedi.ve ilk reglimden sonra istedi hsg yi.folik asite başladım bugün.hsgden sonra da gel değerlendirelim dedi.2 ay sonra denemelere tekrar başlayabiliriz artık dedi.bu süreçte korunmalısın dedi ki sanırım iğne olduğumuz için iğnenin yan etkileri sebebi ile.hatta ben başka bir doktor ile de konuştum o arada o da bana ilk adetinden sonra çektir hsg yi dedi.sana da burada başka arkadaşlara da rahmin dinlenmesi lazım denmiş.iki doktor da bana bunu söylemedi sebebini anlamadım keşke sorsaydım.zaten yaklaşık 40 gün sonra adet olacağımızı düşünürsek zaten 1.5 ay olmuş oluyor neden 2.adet diyorlar ki daha ne kadar dinlenecek onu da anlamadım.hangisi daha doğru onu da bilemedim.

Arkadaşlar adetime 6 gün kaldı test yaptırsammı yaptırmasammı kararsız kaldım yoksa biraz dahamı bekleyeyim .Hamile olduğumu hissediyorum ama korkuyorum yine dış gebelikse diye :KK43:
Canım şimdi senin için kıpır kıpır çok iyi anlıyorum ama bence biraz daha bekle bi adet günün geçsin 1-2 gün öyle bak.artık o kadar çok kırıldık ki dış gebelik kimyasal gebelik vs bence beklemelisin yanlış alarm çıkarsa yine üzüleceksin

Ben bulunduğum yerde çektirmek istemedim ya üniversite hastanesinde cektirecektim yada özelde anestezili bende İstanbula gitmeyi tercih ettim araştırınca ağrısız ve tam sonuç olsun diye orayı tercih ettim

Teşekkür ederim ilk reglden sonra hemen çekilebiliyormu yoksa bi iki ay daha bekleyipmi çektirmek daha iyi diye merak etmiştim
Canım benim doktorum ilk regliden sonra istedi hsg yi fakat bazı arkadaşların doktoru 2.regliden sonra istemiş rahim dinlenmesi lazım demiş.sen yine doktoruna sor ben ilk reglimden sonra çektireceğim

Canım şimdi senin için kıpır kıpır çok iyi anlıyorum ama bence biraz daha bekle bi adet günün geçsin 1-2 gün öyle bak.artık o kadar çok kırıldık ki dış gebelik kimyasal gebelik vs bence beklemelisin yanlış alarm çıkarsa yine üzüleceksin
Genelde ilk denemeler hep hamilr kaldım bu 3. Olucak .Yine aynı belirtiler .Hamile değilsem hiç üzülmem doktor adetini beklemeden kan testi yaptır dedi ama korkuyorum.Hamileysem iki gün sonra tekrar yaptırıcam tabi hcg nin duruma göre ama korku sardı :(

Arkadaşlar adetime 6 gün kaldı test yaptırsammı yaptırmasammı kararsız kaldım yoksa biraz dahamı bekleyeyim .Hamile olduğumu hissediyorum ama korkuyorum yine dış gebelikse diye :KK43:
Önceki dış gebeliğin de kanaman ya da ara kanaman var mıydı.ya da gebeliğe olumsuz bakılan bir durum.önceki gebeliğin le kıyasla bence.

Benim doktorum medipol mega da aslında çok büyük bir hastane aynı zamanda üniversite hastanesi fakat beni şişlideki echomara yönlendirdi.cihazlarının çok iyi olduğunu söyledi.birkaç dakikalık bir işlem kesinlikle Ağrı hissetmiyceksin diye teminat verdi hatta ben anestezi istemiştim korktuğum için hiç gerek yok korkma dedi.ve ilk reglimden sonra istedi hsg yi.folik asite başladım bugün.hsgden sonra da gel değerlendirelim dedi.2 ay sonra denemelere tekrar başlayabiliriz artık dedi.bu süreçte korunmalısın dedi ki sanırım iğne olduğumuz için iğnenin yan etkileri sebebi ile.hatta ben başka bir doktor ile de konuştum o arada o da bana ilk adetinden sonra çektir hsg yi dedi.sana da burada başka arkadaşlara da rahmin dinlenmesi lazım denmiş.iki doktor da bana bunu söylemedi sebebini anlamadım keşke sorsaydım.zaten yaklaşık 40 gün sonra adet olacağımızı düşünürsek zaten 1.5 ay olmuş oluyor neden 2.adet diyorlar ki daha ne kadar dinlenecek onu da anlamadım.hangisi daha doğru onu da bilemedim.
Evet canım ben de bilmiyorum.caım su arada sen daha önce çektirdin hsg yi sanırım bu yaşadığın ikinci dış gebelik vakası mıydı.bir de hsg sonucun neydi

Önceki dış gebeliğin de kanaman ya da ara kanaman var mıydı.ya da gebeliğe olumsuz bakılan bir durum.önceki gebeliğin le kıyasla bence.
Yoktu canım kanamam adetim geçtikten 10 gün sonra başlamıştı gebeliğe olımsuz bakmadı doktor tekrarı olcak die bişey yok dedi.Ama bilmiyrıum işte kafam karışık

Bugün kontrolüm vardı ameliyat olalı bi hafta oldu dün tüm gün komada gibi yattım çünkü her gittigimde kendimi bi operasyonda buldum son iki haftadır çok şükür hersey iyi dedi doktorum sol tüpüm ve yumurtaliklarin gayet güzel sen çok güçlüsun dedi bi adet geçirdikten sonra denemeye başla bu süreçte folik a hapinada başla dedi önünde engel yok iyi dusun iyi olsun diyince benden mutlu su olamazdı belki iki ay belki bi yıl sonra olacak ama inanıyorum ki olacak ben bu süreçte hep şey diye düşündüm belki bi evladım olcakti hasta dogcakti yada belki tam doğum zamani bişi olacaktı Rabbinden hep hayirlisini istedim belki bu yaşadıklarım kefaretim di Rabbim şimdiden sonra yeni kapı acicak inanıyorum ben hepimiz burdan tek tek güzel haberler verip umut olacağız birbirmize

Yoktu canım kanamam adetim geçtikten 10 gün sonra başlamıştı gebeliğe olımsuz bakmadı doktor tekrarı olcak die bişey yok dedi.Ama bilmiyrıum işte kafam karışık
Canım olumsuz düşünme.bunları yaşadıysam bir sebebi vardır illa.düşanmemeye çalış.senin korunma süren ne kadardı

Bugün kontrolüm vardı ameliyat olalı bi hafta oldu dün tüm gün komada gibi yattım çünkü her gittigimde kendimi bi operasyonda buldum son iki haftadır çok şükür hersey iyi dedi doktorum sol tüpüm ve yumurtaliklarin gayet güzel sen çok güçlüsun dedi bi adet geçirdikten sonra denemeye başla bu süreçte folik a hapinada başla dedi önünde engel yok iyi dusun iyi olsun diyince benden mutlu su olamazdı belki iki ay belki bi yıl sonra olacak ama inanıyorum ki olacak ben bu süreçte hep şey diye düşündüm belki bi evladım olcakti hasta dogcakti yada belki tam doğum zamani bişi olacaktı Rabbinden hep hayirlisini istedim belki bu yaşadıklarım kefaretim di Rabbim şimdiden sonra yeni kapı acicak inanıyorum ben hepimiz burdan tek tek güzel haberler verip umut olacağız birbirmize
Gelişmelerin çok güzel canım senin adına sevindim inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Dr sana iğne yapmadığı için mi o kadar kısa bir süre korunma vermiş.çok iyi

Gelişmelerin çok güzel canım senin adına sevindim inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Dr sana iğne yapmadığı için mi o kadar kısa bir süre korunma vermiş.çok iyi

Canım ben önce kürtaj ve iğne oldum 14 şubatta değerim 4300 kusurdu iğne ve kurtajdan nu hafta sonra değer 5358 olmuştu iğne hiç düşürmedi aksine çoğaldı o yüzden ikinci iğne yi yapmadı o anda baktıki iç kanama baslamis ameliyata aldı değerim çok yüksekti benim çok şükür iyi geçti ameliyat bide tüpüm iyi olunca sol bekleme dedi zaten hemen olcak diye de bizi yok ama ben umutluyum

Genelde ilk denemeler hep hamilr kaldım bu 3. Olucak .Yine aynı belirtiler .Hamile değilsem hiç üzülmem doktor adetini beklemeden kan testi yaptır dedi ama korkuyorum.Hamileysem iki gün sonra tekrar yaptırıcam tabi hcg nin duruma göre ama korku sardı :KK43:
Şimdi inşallah mı desem ne desem bilemedim zor bir durum

Evet canım ben de bilmiyorum.caım su arada sen daha önce çektirdin hsg yi sanırım bu yaşadığın ikinci dış gebelik vakası mıydı.bir de hsg sonucun neydi
Yok kuzucum daha önce düşüğüm var bir kimyasalım ve bu dış gebelik henüz hsg çektirmedim reglimden sonra çektircem

Çok güzel haberler bunlar.çok doğru düşünüyorsun bende aynı fikirdeyim.iyiki iyice karnımızda hissetmeden arada bir bağ oluşmadan oluyor ne oluyorsa.Aksi takdirde bendeki psikolojik yıkımları büyük olurdu.hep hayırlısını diliyoruz ya demekki hayırlı değilmiş diye düşünüyorum bir gün bile isyan etmedim neden ben demedim 34 yaşındayım zaman ilerledikçe sağlıklı ve kolay bir gebelikten uzaklaşıyorum tek temennim hamile kalabiliyorum en azından şimdilik ve inanıyorum ki hepimiz güzel haberleri vereceğiz birbirimize bir gün.

Back