- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
Tamam canım tabiki soylerimInsallah canim.Faydasi olursa bize de soyle olur mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım tabiki soylerimInsallah canim.Faydasi olursa bize de soyle olur mu![]()
Ben de 1.5 yildir ugrasiyorum seni çok iyi anliyorum.iki kez hamile kaldm ama sagliksiz oldu ışte ikisi de...çevre zaten hiç sorma yok şunun çocugu olmus yok bunun çocuğu olmuş artik hiçbir akrabayla da görüşmek istemiyorum çünkü insanlar neler yasadigimizi bilmeden acimasizca eleştiri yapiyorlar potlar kiriyorlar.dayanamaz oluyorsun iyisi mi köşeme çekilmek dedim.bu süreçte tek yoldasim eşim oldu tabiki.Allah kimseyi bu dertle sinamasin.çok zor gerçekten.Aynen oyle valla.Neler yasadigimiz unutuluyor.Biraz da cevrenin baskisi yuzunden oluyor bu 2ay sonra tekrar hamilelik istegi.Insanlar o kadar acimasiz ki benim bebek iatedigimi biliyorlar.1Sene olmus hala bebegim olamamis.Gelmis bana yok sunun cocugu oldu,yok abimin karisi hamile cok kilo almis.Banane ya..Banane yani.Benim nelerle ugrastigimi bilmeden etmeden lom lom konusuyorlar.Allah kimseyi bu dertle evlatsizlikla sinamasin insallah..
Canım kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor zaten Rabbim büyük bizim yüzümüz elbet güler ama onların kararan kalpleri hep onlarla kalacak hersey güzel olcak bana doktorum sakin beynini olmaz çocuğum diye sartlandirma dedi birak zamana dedi hayırlısı şu dakikadan sonrası artıkKizlar Allah buyuktur.Ben kaderime razi oldum bu saatten sonra,en kotusune hazirladim kendimi.Ne yapabilirim ki keskr bizim elimizde olsa biz soran herkesten daha cok istiyoruz onlar da biliyor cocuk istemeyen bir aile olabilir mi..Zaten neden evleniyoruz ki..Aile kurmak icin degil mi.Ben kendimi ima edenlerin yerine koyuyorum da yemin ederim yapmazdim kimsenin ne yasadigini bilmeden etmeden rahatca konusamazdim.Bazi insanlar karsisindaki insanin mutsuzlugundan zevk aliyor.Bak bunun cocugu olmuyor diye parmakla gosteriyorlar belki de.Kim ister ki boyle birseyi kadinlar da bizi anlamayacaksa bu hayatta kim anlayabilir ki.Sinanmadiginiz bir aci uzerine konusmak her zaman kolaydir diye bir laf var ne kadar da dogru.
Ben kurtkoy ersoyda anestezili 550 tl odedim canim agustos 2016da.Arkadaşlar aranızda hsg yaptıran var mı.ücret olarak ne ödediniz
Hımm normal dedi o zaman benim hastahane.600 demiştiBen kurtkoy ersoyda anestezili 550 tl odedim canim agustos 2016da.
Arkadaşlar aranızda hsg yaptıran var mı.ücret olarak ne ödediniz
Şişli de çok iyi bir görüntüleme merkezi varmış oldukça ileri teknoloji ve ağrısız yapıyorlarmış aradım kullanılan ilaçlar dahil 550 tl istedilerArkadaşlar aranızda hsg yaptıran var mı.ücret olarak ne ödediniz
Cektirecekseniz kesinlikle Şişli echomar ı öneririm ben Ekim ayında çektirdim orda anestezisiz ve hiç ağrı falan olmadı normal muayene gibi 1 dk sürmedi diyebilirim ücret 500 TL ödedim şuan ne kadar bilmiyorumArkadaşlar aranızda hsg yaptıran var mı.ücret olarak ne ödediniz
Aynen benimde söylediğim yer burası doktorum da burayı önerdi Yen'i aradım daha 550 tl fiyat verdilerCektirecekseniz kesinlikle Şişli echomar ı öneririm ben Ekim ayında çektirdim orda anestezisiz ve hiç ağrı falan olmadı normal muayene gibi 1 dk sürmedi diyebilirim ücret 500 TL ödedim şuan ne kadar bilmiyorum
Benim herşey temiz çıktı açık tüpler ben dış gebelikten 3 yıl sonra çektirdim dış gebelikten sonra 1 düşük ve 1 kimyasal yaşadım hala anne olmak için pes etmedim doktorum tıkanıklıktan değilde sıvı birikmesinden şuphelendigi için istemişti hsg çektirmeyi ama çok şükür oda yokmuş herşey güzel ama hala elde var sıfır.Kızlar hsg sonuçlarınız nasıl çıktı tüplerde tıkanıklık falan varmıydı? Hsg çekilince açılıyor mu? Bir kaç gün önce değerlerim 800 civarındaydı sıfırlanmasını bekliyorum. Hsg için ne kadar beklemek gerek?
Doktorun sebebiyle ilgili birşey söyledimi canım sana? Allah nasip eder inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelik.Benim herşey temiz çıktı açık tüpler ben dış gebelikten 3 yıl sonra çektirdim dış gebelikten sonra 1 düşük ve 1 kimyasal yaşadım hala anne olmak için pes etmedim doktorum tıkanıklıktan değilde sıvı birikmesinden şuphelendigi için istemişti hsg çektirmeyi ama çok şükür oda yokmuş herşey güzel ama hala elde var sıfır.
3 doktora gösterdim sonuçlarımı kendi doktorum da diğerleri de denemeye devam edeceksin hiç bi sebeb görünmüyor diyorlar pıhtılaşma hsg genetik herşey normal artık hayırlısıDoktorun sebebiyle ilgili birşey söyledimi canım sana? Allah nasip eder inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelik.
reglin bittiği hafta ilişkiye girmeden çekiliyor ortalama olarak yaklaşık 40 gün sonra regli olacağını düşünürsek hesapla işteKızlar hsg sonuçlarınız nasıl çıktı tüplerde tıkanıklık falan varmıydı? Hsg çekilince açılıyor mu? Bir kaç gün önce değerlerim 800 civarındaydı sıfırlanmasını bekliyorum. Hsg için ne kadar beklemek gerek?
Teşekkür ederim ilk reglden sonra hemen çekilebiliyormu yoksa bi iki ay daha bekleyipmi çektirmek daha iyi diye merak etmiştimreglin bittiği hafta ilişkiye girmeden çekiliyor ortalama olarak yaklaşık 40 gün sonra regli olacağını düşünürsek hesapla işte