Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Hayırlı olsun tatlım . İyi haberlerle dönersin umarım. Korkma, ben de kahverengi lekelenme var diye korkuyorum. Umarım ikimiz için de herşey yolunda gider.
Amin canım inşallah seninde çok güzel haberlerini alırım bu ay dua edeceğim . Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim .

Kızlar ikinizin adına da cok sevindim inşallah sağlıklı gebelik haberlerinizi duyarız bizde bu ay başladık hadi inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Tatlım benim durumum karışık şu an sadece kahverengi leke var, idrarda gebelik çıkmadı. Doktorumu aradım dış gebelik mi oldu yine diye. O da beni acile yönlendirdi hcg baktırmam için. Birazdan gideceğim. Negatif çıksın diye dua ediyorum. Hem çocuk isteyip hem dış gebelik geçirdiğim zamanki lekeleri görmek... çok mutsuzum şu an

Canım neden öyle diyorsun . Belki yerleşme kanamasıdır .güzel düşün güzel olsun . Güzel haberlerini ver burdan dua ediyorum sana da .

Kızlar ikinizin adına da cok sevindim inşallah sağlıklı gebelik haberlerinizi duyarız bizde bu ay başladık hadi inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Amin canım inşalah daha güzel haberler gelir darısı sana ve diğer arkadaşlarımıza . Artık burda güzel haberler duyalım . Çok üzüldük zamanında . Allahım yüzümüze baksın .

Hayırlısı olsun arkadasım inşallah hepimizi sevindiren haberlerle dönersin içini ferah tut inşallah pozitif sağlıklı gebelik müjdesi verirsin ailene bizlere

Arkadaşlar sonuç negatif. Negatife bu kadar çok sevineceğim aklımdan bile geçmezdi. Çok şükür . Elbette bebiş olsun isterim ama hikaye böyle kanamayla lekelenmeyle başlamasın. Güzel başlasın, güzel gitsin...

BENim 52,73 çıktı sonucum cnm . Hadi inşallah senden güzel haberler alırız . Bizi haberdar et.
Düzenli artışlar, kalp atışları duyman dileğimle inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini.dış gebelikten sonra kaç ay korundun arkadasım?korunmayı bırakınca hemen hamile mı kaldın?cok sordum ama umudum olmanı istiyorum

Sorunsuz hamilelikler,sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim inş.Evet bazen cok istememize rağmen negatife seviniyoruz

Tebrikler tatlım, biz çok çektik artık güzel şeyler olsun. Allah sağlıkla stressiz huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
Canım benim içini ferah tut . Allahım sağlıklı gebelikler versin inşallah. Önümüzdeki ayda güzel haberini almak nasip olsun . İnşallah benimde sağlıklı olur . Tesirgin bir şekilde bekliyorum . Sevinemiyorum bile . Sağlıklı olduğunu bilmeden de sevinemeyeceğim.

Sağol canım benim .amin inşallah darısı sizlere olsun . Umarım sağlıklı olur bu sefer . Sevinemiyorum bile hamile olduğuma . Ne acı . Ben 5 ay korundum canım doktor 3 ay dedi ama ne olur ne olmaz korundum ben . Geçen ay ve bu ay denedik bu ay tuttu . Darısı size olsun . Güzel haberlerinizi alalım .

Aynen bende senin gibi 3 ay demelerine rağmen 5 ay bekledim.canım dualarım seninle içini ferah tut güzel haberler gelecek güzel günler gelecek inşallah

Canım bu defa herşey yolunda gidecek içime öyle doğdu. Çok ferah hissettim yazdıklarını okuyunca. Her zaman herşey kötü gidecek diye bir kural yok. Stres bebişe iyi gelmez, kendini pozitif motive et.

Canım bu defa herşey yolunda gidecek içime öyle doğdu. Çok ferah hissettim yazdıklarını okuyunca. Her zaman herşey kötü gidecek diye bir kural yok. Stres bebişe iyi gelmez, kendini pozitif motive et.
Amin canım benim inşallah hepimiz için güzel gitsin . Allahım yüzümüzü güldürsün hepimizin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…