Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Merhaba kizlar dis gebelik teshis edilip laporoskopi ile alinali 23 gün oldu ama beta hcg degerim hala 33 sizin degerleriniz kac gunde sifirlanmisti acaba
Beta öyle biranda biten bişey değil.ben ameliyat olmadım ama benimde yaklaşık 1 ayda sıfırlandı. Bence baktırıp strese girmene gerek bile yok yada 15 gün sonra falan baktır. Rabbim bundan sonra hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin

Melinx Melinx cnm senin nasıl gidiyo bu aralar bekliyosun dimi varmı bi gelişme
Biz daha çalışmalara doğru dürüst başlayamadık. 4 ay oldu dış gebelikten bu yana şimdi de kist oluyor sırayla bir sağ yumurtalıkta o geçiyor sonra solda oluyor. Hayırlısı olsun önümüzdeki ay ciddi ciddi başlayacağım ama çalışmalara.

Dış gebelik geçiren arkadaşlar, dış gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız veya en erken ne zaman hamile kalmak istiyorsunuz?

Ben daha yeni yeni atlatıyorum bhcg hala 450, kendisinin düşmesini bekliyorum.

Her gebeliğimde böyle bir süreç yaşayacağım diye bir kural yok biliyorum ama en az 3 ay beklemezsem kendime de müstakbel bebeğime de haksızlık etmiş olurum gibi geliyor. Gebe kalmadan önce fiziksel ve psikolojik olarak belli bir süre rutinde olmalıyım diye düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?
Ben 8 ay oldu dış gebelik geçireli ve 2 aydır bebek düşünüyoruz. Ins bu kez normal bir gebelik yasar bebegimizi kucagimiza aliriz..:( zor bir surecti dış gebelik. doktorum 3 ay bekle demisti ama ben psikolojik olarak ancak hazir hissedebildim..

Merhaba arkadaşlar, 50mg metotrexat olduktan 2 hafta sonra yani bugün bhcgm sıfırlandı(sanırım). Adet kanaması gibi kanamam başladı. Son yoğun kanamam 1 ay önce olmuş, rahimdeki bebek ve duvardaki kalınlaşma gitmişti. sadece dış gebelik kalmıştı.

Son adet tarihimden sonra sadece (gebe olmasam) beklediğim ilk adeti olmadım diyebilirim. 2. Ve 3. Adetlerimi tam beklediğim günde gördüm. Bana biraz enteresan geldi, sanki vücut dış gebelik falan sallamadan kendi düzenine devam ediyor gibi :KK64:Sizde de böyle mi oldu?

Merhaba arkadaşlar, 50mg metotrexat olduktan 2 hafta sonra yani bugün bhcgm sıfırlandı(sanırım). Adet kanaması gibi kanamam başladı. Son yoğun kanamam 1 ay önce olmuş, rahimdeki bebek ve duvardaki kalınlaşma gitmişti. sadece dış gebelik kalmıştı.

Son adet tarihimden sonra sadece (gebe olmasam) beklediğim ilk adeti olmadım diyebilirim. 2. Ve 3. Adetlerimi tam beklediğim günde gördüm. Bana biraz enteresan geldi, sanki vücut dış gebelik falan sallamadan kendi düzenine devam ediyor gibi :KK64:Sizde de böyle mi oldu?
Aynen ne kadar güzel bir noktaya değinmişsin benim iğne olduktan sonra hafif hafif kanamalarım vardı ama tam regl olacağım gün şiddetli bir kanamam oldu ve regl sancım oldu. Ya garip ama ben regl oldum cidden . Hatta o gün parça düşürdüm . Ondan sonraki aylarda tam gününmde oldum . Cidden vücut ritmini bozmadan saatini şaşırmadan devam etti....

Aynen ne kadar güzel bir noktaya değinmişsin benim iğne olduktan sonra hafif hafif kanamalarım vardı ama tam regl olacağım gün şiddetli bir kanamam oldu ve regl sancım oldu. Ya garip ama ben regl oldum cidden . Hatta o gün parça düşürdüm . Ondan sonraki aylarda tam gününmde oldum . Cidden vücut ritmini bozmadan saatini şaşırmadan devam etti....
Sağol arkadaşım, benden başka da yaşayanlar olduğunu gördükçe içim rahatlıyor

Ben 8 ay oldu dış gebelik geçireli ve 2 aydır bebek düşünüyoruz. Ins bu kez normal bir gebelik yasar bebegimizi kucagimiza aliriz..:KK43: zor bir surecti dış gebelik. doktorum 3 ay bekle demisti ama ben psikolojik olarak ancak hazir hissedebildim..
Allah gebeliğin de evladın da hayırlısını versin canım, inşallah kolayca, sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Temmuzda dış gebelik geçirmiştim halen korkuyorum dr tüp dene diyor normal oluyor niye tüp deneyeyim değilmi arkadaşlar daha denemedik bir kızım var 9 yaşına geldi yaşım 38 oldu belki de ondandır

Temmuzda dış gebelik geçirmiştim halen korkuyorum dr tüp dene diyor normal oluyor niye tüp deneyeyim değilmi arkadaşlar daha denemedik bir kızım var 9 yaşına geldi yaşım 38 oldu belki de ondandır
Normal oluyorsa niye tüp bebek yapacakmışsın. Aynı yaşlardayız benim de kızım 9 yaşında. Benim doktorum da klomen başlamak istiyor hemen ama ben istemiyorum. 6 ay kendi haline bırakacağım ben olursa olur olmazsa o zaman klomen kullanacağım.

Normal oluyorsa niye tüp bebek yapacakmışsın. Aynı yaşlardayız benim de kızım 9 yaşında. Benim doktorum da klomen başlamak istiyor hemen ama ben istemiyorum. 6 ay kendi haline bırakacağım ben olursa olur olmazsa o zaman klomen kullanacağım.
Selam melinx sizede geçmiş olsun hsg çektirdin mi veya hangi tahlilleri yaptırdın dr ların hepsi olmasada dürüst çalışanları tenziy ederek söylüyorum işi biraz paraya çevirmişler galiba kime gideceğimi ne yapacağımı şaşırdım

Selam melinx sizede geçmiş olsun hsg çektirdin mi veya hangi tahlilleri yaptırdın dr ların hepsi olmasada dürüst çalışanları tenziy ederek söylüyorum işi biraz paraya çevirmişler galiba kime gideceğimi ne yapacağımı şaşırdım
Merhaba canım benim tüpüm alındığı için hsg çektirmedim doktorum diğer tüp iyi durumda dedi. Hiçbir tahlil yaptırmadım smear vermem gerekiyor ama doktora gitmekten bıktım onu da önümüzdeki aya bıraktım. Sen bana uyma yine de

Kızlar merhaba bugün periyodun 20. günü ve yine kahverengi lekelerim var. Çok korkuyorum yine dış gebelik mi oldu acaba :KK12:. Sağ tüpüm 5 ay önce alındı.... şu an çok tedirginim.

Kızlar merhaba bugün periyodun 20. günü ve yine kahverengi lekelerim var. Çok korkuyorum yine dış gebelik mi oldu acaba :KK12:. Sağ tüpüm 5 ay önce alındı.... şu an çok tedirginim.
İnşallah değildir canım . Bende hamileyim tekrar ama korkudan sevinemiyorum bile .

İnşallah değildir canım . Bende hamileyim tekrar ama korkudan sevinemiyorum bile .
Çok sevindim canım hayırlı olsun maşallah. Kaç haftalık keseyi görmediniz mi daha? Ben bu ay çalışmalara başlamıştım ve 2 gündür kahverengi lekeler var. Tüpte alındı bu ne şimdi anlamadım.

Çok sevindim canım hayırlı olsun maşallah. Kaç haftalık keseyi görmediniz mi daha? Ben bu ay çalışmalara başlamıştım ve 2 gündür kahverengi lekeler var. Tüpte alındı bu ne şimdi anlamadım.
Canımmm şimdi öğrendim . Hemen kan vermeye gidiorum ama bir yandan korkudan aklım çıkıyor ...

Eklentiler

• IMG_4115.JPG
    IMG_4115.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 50
Canımmm şimdi öğrendim . Hemen kan vermeye gidiorum ama bir yandan korkudan aklım çıkıyor ...
Hayırlı olsun tatlım :nazar:. İyi haberlerle dönersin umarım. Korkma, ben de kahverengi lekelenme var diye korkuyorum. Umarım ikimiz için de herşey yolunda gider.

Back