- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
Canım üzülme bak bende dış gebelik teşhisi ile iğne oldum . Çok eziyet ile düşük yaptım . Hastanede yattım vs vs çok üzüldüm , çok ağladım günlerce neden diye kendimi yıprattım . Burda arkadaşlarımızla dertlerimizi paylaştık . Aradan 6 ay geçtikten sonra tekrar hamileyim Rabbime şükürler olsun . Şimdilik herşey yolunda Allah izin verirse . Emin ol seninde güzel haberlerni duyacağız , diğer arkadaşlarımızın da güzel haberlerin duyacağız en yakın zamanda .kötü günlerini unutturacak mutluluklar verecek Rabbim . Sadece biraz sabır canım .Insallah canim.umarim herkesin iyi haberlerini aliriz.hep beraber seviniriz
saol canim guzel dileklerin icin iyiki buraya uye olmusum burda yazilanlari okuyunca bi rahatliyorum.umarim herkesin güzel haberlerini aliriz.umarim herkes anne olur.rabbim bizim kucaklarimizi bos birakmasin.aminnnCanım üzülme bak bende dış gebelik teşhisi ile iğne oldum . Çok eziyet ile düşük yaptım . Hastanede yattım vs vs çok üzüldüm , çok ağladım günlerce neden diye kendimi yıprattım . Burda arkadaşlarımızla dertlerimizi paylaştık . Aradan 6 ay geçtikten sonra tekrar hamileyim Rabbime şükürler olsun . Şimdilik herşey yolunda Allah izin verirse . Emin ol seninde güzel haberlerni duyacağız , diğer arkadaşlarımızın da güzel haberlerin duyacağız en yakın zamanda .kötü günlerini unutturacak mutluluklar verecek Rabbim . Sadece biraz sabır canım .
saol canim guzel dileklerin icin iyiki buraya uye olmusum burda yazilanlari okuyunca bi rahatliyorum.umarim herkesin güzel haberlerini aliriz.umarim herkes anne olur.rabbim bizim kucaklarimizi bos birakmasin.aminnnCanım üzülme bak bende dış gebelik teşhisi ile iğne oldum . Çok eziyet ile düşük yaptım . Hastanede yattım vs vs çok üzüldüm , çok ağladım günlerce neden diye kendimi yıprattım . Burda arkadaşlarımızla dertlerimizi paylaştık . Aradan 6 ay geçtikten sonra tekrar hamileyim Rabbime şükürler olsun . Şimdilik herşey yolunda Allah izin verirse . Emin ol seninde güzel haberlerni duyacağız , diğer arkadaşlarımızın da güzel haberlerin duyacağız en yakın zamanda .kötü günlerini unutturacak mutluluklar verecek Rabbim . Sadece biraz sabır canım .
Yaşadıklarımız çok benzer rabbim bidaha yaşatmasın sağlıklı gebelikler yaşatsın ben ilk dış gebelik yaşadıktan sonra dusukte ve kimyasalda değerlerim plato çizince çok korkular yaşadım yine iç kanama gecirecem diye doktora iğne icin resmen yalvardım kimyasal gebelikte ama sagolsun doktorum bir değer daha görelim dedi vurmadı ve kendi sıfırladı çok zor süreçler bende 29 yaşındayım en son bütün herşeyimi tekrar yaptırdığımda İstanbul'da dalında çok iyi olan bit doktora gittim bendede pco olduğunu söyledi önceden gittiklerim de sağ da hafif var önemli değil diyorlardı 34 36 günde relg görüyorum bu doktor solda da var pco dedi glucophage diye bir ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum bu ay ilk ay korunmayı bıraktık.Eylül'de kimyasal geçirdim rabbim inşallah artık sağlıklı gebelik nasip eder bizlere
Benim dış gebelik ameliyatla sonlandırıldı iğne ile değil ama diğer gebeliklerimde hızla düşmüştü düşüşe başladığında zaten kimyasalda en fazla 79 olmustucnm gecmis olsun.senin degerin kactan dustu kendi kendine.
Çok geçmiş olsun canım, benim 300 ile 500 küsür arası gidip geldi ama kendiliğinden düşmedi malesef hem iğne hem ameliyat oldum. Sen doktor kontrolünde kal ama mutlaka doktor ne derse onu yap. Umarım kısa zamanda kolayca atlatırsın hiçbir şeye gerek kalmadan.Selam kizlar yine buradayim 8ay once dis gebelik gecirmistim simdi de geciriyorum galiba.Gecen hafta persembe degerim 400den 200lere dustu ve kanamam basladi kimyasal gebelik dendi ama bugun yine degerim 416ya cikmis.Ne yapacagim bilmiyorum kendi kendine duser mi acaba igne olmak istemiyorum ve cok mutsuzum.Benim gibi olan var mi degerim sifirlanmistir diye dusunurken 416ya cikmis degerim ve 5gun adet kanamasi yasadim suan hic bir belirtim yok...akintim da yok kanamam da yok.Kanamam biteli 5gun oluyor..
Çok geçmiş olsun canım, benim 300 ile 500 küsür arası gidip geldi ama kendiliğinden düşmedi malesef hem iğne hem ameliyat oldum. Sen doktor kontrolünde kal ama mutlaka doktor ne derse onu yap. Umarım kısa zamanda kolayca atlatırsın hiçbir şeye gerek kalmadan.
Selam kizlar yine buradayim 8ay once dis gebelik gecirmistim simdi de geciriyorum galiba.Gecen hafta persembe degerim 400den 200lere dustu ve kanamam basladi kimyasal gebelik dendi ama bugun yine degerim 416ya cikmis.Ne yapacagim bilmiyorum kendi kendine duser mi acaba igne olmak istemiyorum ve cok mutsuzum.Benim gibi olan var mi degerim sifirlanmistir diye dusunurken 416ya cikmis degerim ve 5gun adet kanamasi yasadim suan hic bir belirtim yok...akintim da yok kanamam da yok.Kanamam biteli 5gun oluyor..
kizlar malesef bende diş gebelik yüzünden tüp bebegi tercih ettim cok şükür 36 haftadayiz diş gebelik yüzünden birdaha normal şartlarfs anne olamiycaktim cunku tüpümün biri alindi digeri bagirsaklara yapişmiş izlenmiyordu rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip etsin diş gebelikten sonra zor toparlamiştim kendimi
Canım benim bir kızım var. Sürekli kardeş istiyor. Kimi hamile duysa ağlıyorMelinx tuplerin duruyor mu ameliyattan sonra.Acik ameliyat mi oldun anlatir misin senin belirtilerin nelerdi
Sanada cok gecmis olsun.Allah bagislasin ne guzel bir kizin var.Ben 1senelik evliyim bebegim yok ilk olarak bunlari yasamam beni cok yipratti birtane cocugum olsa.ikincisi dis gebelik olsa bukadar uzulmezdim cok korkuyorum bebegim olmazsa diye.Benimde degerim dun 416 idi bugun 353 olmus.Doktor bekletiyor belki kendi atar diye..Tekrar hcg bakilacak pazartesi.Insallah duser de o igneyi tekrar olmak zorunda kalmam.Hafif sancilar giriyor sag tarafima ama bas donmem lekelenmem yok.Canım benim bir kızım var. Sürekli kardeş istiyor. Kimi hamile duysa ağlıyor. Benim ilk belirtim adetin 16. günü kahverengi lekeler başladı. 21. günü testte pozitif çıktı. Ne kadar sevindik anlatamam 23. gün hcg düzgün artmıyor dediler. 25. Gün kürtaj oldum çünkü hem rahim içi kese vardı hem de sağ tüpte bir kitle? vardı. Dr heterotopik gebelik dedi. Hcg düşmedi. 27. gün ilk doz metotreksat oldum hcg çok az düştü tekrar arttı 37. gün 2. Doz iğneyi oldum. 39. gün sancı ve kanamayla bayıldım. Tüpüm patlamış acil ameliyata aldılar. Sağ tüpüm alındı. Doktorum tüpüm patlamadan önce almak istiyordu o tüpü zaten. Tüpün bozulmuş yine hamile kalırsan yine bebek oraya yapışır diyordu. 3 ay korunma verdiler. Şimdi 2 aydır deniyoruz bakalım. Seninki benim kadar kötü olacak diye bir şey yok. Sen de okumuşsundur burada birçok arkadaşımız tek doz bilemedin 2 doz iğne ile atlattı. Umarım çabucak sağlığına kavuşursun.
Canım hiç üzülme en azından çoçuğun oluyor onu öğrenmiş oldun. Her defa dış gebelik olacak diye bir şey yok. Umarım kendiliğinden düşer ama düşmezse de takma bu kadar iğne çok düşük doz ben peşpeşe 2 tane oldum. Hiç takma kafana geçecek bu günlerSanada cok gecmis olsun.Allah bagislasin ne guzel bir kizin var.Ben 1senelik evliyim bebegim yok ilk olarak bunlari yasamam beni cok yipratti birtane cocugum olsa.ikincisi dis gebelik olsa bukadar uzulmezdim cok korkuyorum bebegim olmazsa diye.Benimde degerim dun 416 idi bugun 353 olmus.Doktor bekletiyor belki kendi atar diye..Tekrar hcg bakilacak pazartesi.Insallah duser de o igneyi tekrar olmak zorunda kalmam.Hafif sancilar giriyor sag tarafima ama bas donmem lekelenmem yok.
Canım aynı sorun bende de oldu. Ilk dis gebelikten sonra bir ay 24. günde, ertesi ay 32. günde kanamalarım oluyordu.Adet döngüm 2.dış gebelik sonrası hsg çekiminden sonra düzene girdi ama bu sefer de kanamalarım dengesizleşti. 2 aydir hep ara kanama yasiyorum. Hatta bu ay gebelik beklentim vardi, yerleşme kanamasi sandim. Sonra kanama devam edince yine dıs gebelik diye düsündum. kanda çikmamasina ve adet olmama ragmen paranoya yapip kan testi uzerine 2 kere daha idrardan test yaptim. Aslında tedbir diyoruz ama paranoyaya donunce de kendimize zarar veriyoruz.Kızlar adetlerim iyice düzensizleşti benim dış gebelikten sonra. Geçen ay 22. gün adet oldum hem de çok az oldu hatta korkmuştum dış gebelik mi oldu yine diye kahve lekeyle başladı çünkü ve kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. Şimdi bugün 22. gün ve adet olmadım. Sevinsem mi gebe miyim diye yoksa korksam mı bilemedim çünkü Ağustos ayında da çok az adet olup üstüne dış gebelik olduğunu anlamıştım. Off nasıl bir dert bu ya hem gebe kalmak isteyip hem de gebelikten korkmak deliricem
Aynen canım ya adet olsam üzülüyorum olmasam korkuyorum ne olacağız biz böyleCanım aynı sorun bende de oldu. Ilk dis gebelikten sonra bir ay 24. günde, ertesi ay 32. günde kanamalarım oluyordu.Adet döngüm 2.dış gebelik sonrası hsg çekiminden sonra düzene girdi ama bu sefer de kanamalarım dengesizleşti. 2 aydir hep ara kanama yasiyorum. Hatta bu ay gebelik beklentim vardi, yerleşme kanamasi sandim. Sonra kanama devam edince yine dıs gebelik diye düsündum. kanda çikmamasina ve adet olmama ragmen paranoya yapip kan testi uzerine 2 kere daha idrardan test yaptim. Aslında tedbir diyoruz ama paranoyaya donunce de kendimize zarar veriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?