Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Anladımm canım insallah kistten de kurtulursun. Benim de 1 ay daha korunma sürem kaldı. Muhtemelen aynı zamanlarda bitiyor :)
Melinx Melinx

Kızlar korunmayı bırakalı 3 ay oldu zaten ilk dış gebelikte sağ tüpüm alındı..3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum hep tüpün olmadığı taraftan yumurtam oluyor..var mı aranızda benim gibi sorunu olan?

Kızlar korunmayı bırakalı 3 ay oldu zaten ilk dış gebelikte sağ tüpüm alındı..3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum hep tüpün olmadığı taraftan yumurtam oluyor..var mı aranızda benim gibi sorunu olan?
Klomen başlar belki doktorun bir sor istersen, üzme kendini çaresiz bir dert değil.

Kızlar bugün Dr a gittim 3 ayım doldu diye. Kist varmış şimdi de yumurtalıkta bu ay bekle dedi. Reglin 3. günü muayeneye çağırdı. Off bir bitmiyor bekleyiş :KK57:...
Ciddimi cnm ya geçmiş olsun. Hep iyi bi haber bekliyorum senden sırayla hamile olacakmışız gibi geliyor.neyse tez zamanda kurtulr güzel haber verirsin inşallah.1 ay çok uzun değil geçer daha bizim çok

Ciddimi cnm ya geçmiş olsun. Hep iyi bi haber bekliyorum senden sırayla hamile olacakmışız gibi geliyor.neyse tez zamanda kurtulr güzel haber verirsin inşallah.1 ay çok uzun değil geçer daha bizim çok
Umarım cnm ya hayırlı, güzel haberler veririz umarım :KK200:

Canım rabbimin hikmeti belli olmaz bir bakmışsın o şekilde hamile kalmışsın. İnsallah hepimiz saglıkla hamile kalırız ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Canım birşey soracaktım yumurta takibinde kaç tane yumurta oldugu ultrasonda nasıl görünüyor. 1 yumurta varsa 1 tane yuvarlak birşey mi görünüyor?

Canım rabbimin hikmeti belli olmaz bir bakmışsın o şekilde hamile kalmışsın. İnsallah hepimiz saglıkla hamile kalırız ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Canım birşey soracaktım yumurta takibinde kaç tane yumurta oldugu ultrasonda nasıl görünüyor. 1 yumurta varsa 1 tane yuvarlak birşey mi görünüyor?
Ultrasonda yumurtalık içindeki foliküllerden ve büyüklüğünü ölçerek anlıyorlar tatlım...

Bende bi tane yuvarlak birşey görünüyordu ekrandan. doktor yumurtlamışsın dedi. Ama sormadım bi tane mi demek oluyor boyutu falan filan sormadım hiç
Baktığı zaman kaçtane olduğunuda görüyor..yumurta takibi yaptırırsan daha iyi olur..ayrıca adetin 21.günü progesterona bakarak yumurtlayıp yumurtlamadığını yada çatladığını söyleyebiliyorlar..

İyi akşamlar arkadaşlar bende 2 hafta önce dış gebelik geçirdim kapalı amrliyat ile sol tüpüm alındı değerlerim hala düşmedi kan veriyorum hala pazartesi tekrar vereceğim. Çok kötü bir tebrübe sahibi oldum inş kimse aynı şeyleri yaşamax ne zormuş :KK43:

İyi akşamlar arkadaşlar bende 2 hafta önce dış gebelik geçirdim kapalı amrliyat ile sol tüpüm alındı değerlerim hala düşmedi kan veriyorum hala pazartesi tekrar vereceğim. Çok kötü bir tebrübe sahibi oldum inş kimse aynı şeyleri yaşamax ne zormuş :KK43:
Geçmiş olsun, endişe etme lütfen. Benim de tüpüm alındı 3,5 ay önce hcg baktırmadım hiç ameliyattan sonra doktorum gerek yok dedi. Ameliyattan 25 gün sonra da regl oldum. Evet çok zor, Allah düşmanıma bile vermesin.

Kızlar bugün yine Dr a gittim. Sol yumurtalıktaki kist geçmiş ama şimdi de sağda bir tane folikül çok büyümüş kiste çevirebilir dedi. Korunmayı bırak dedi ama önümüzdeki ay tekrar çağırdı klomen başlamak istiyordu aslında bugün ama folikül büyük görünce vazgeçti. Offf sağ tüp gitti yetmedi şimdide kendi kendine kist oluyor...

Hepinize gecmis olsun arkadaslar.Benim de iki gundur sag kasigim ve ozellikle belim cok agriyor.Belde cukurlarin oldugu yer.Sag bacagima da vuruyor agri.Oturamiyorum bile.Gecen ay 22. gunu adet oldum.Bu sefer de 17. gunu oldum ama cok agrim var.Dun kanama basladi bugun bitti.Tedavi ilaclarini birakali 20 gun oldu.Agrilarim ve erken adet olmam ondan mi dedim.Ama bu adet degil sanirim.Dun oldum bugun bitti cunku.Yarin dr gidicem.Hcg yaptiramadim h.sonu diye.Sizce dis gebelik olabilir mi?Yasayanlar arkadaslar yardim edin lutfen

Kızlar bugün yine Dr a gittim. Sol yumurtalıktaki kist geçmiş ama şimdi de sağda bir tane folikül çok büyümüş kiste çevirebilir dedi. Korunmayı bırak dedi ama önümüzdeki ay tekrar çağırdı klomen başlamak istiyordu aslında bugün ama folikül büyük görünce vazgeçti. Offf sağ tüp gitti yetmedi şimdide kendi kendine kist oluyor...
İçini ferah tut canım , küçük şeyler bunlar inşallah güzel haberlerini verirsin .

Hepinize gecmis olsun arkadaslar.Benim de iki gundur sag kasigim ve ozellikle belim cok agriyor.Belde cukurlarin oldugu yer.Sag bacagima da vuruyor agri.Oturamiyorum bile.Gecen ay 22. gunu adet oldum.Bu sefer de 17. gunu oldum ama cok agrim var.Dun kanama basladi bugun bitti.Tedavi ilaclarini birakali 20 gun oldu.Agrilarim ve erken adet olmam ondan mi dedim.Ama bu adet degil sanirim.Dun oldum bugun bitti cunku.Yarin dr gidicem.Hcg yaptiramadim h.sonu diye.Sizce dis gebelik olabilir mi?Yasayanlar arkadaslar yardim edin lutfen
Beta baktırmadan bunu bilemezsin ki .hamile olduğuna bile emin değilsin . İnşallah değildir dış gebelik, normal gebelik vardır umarım canım . Bunlar dış gebelik belirtileri değil.

Bicak saplanir gibi tek tarafli kasik agrisi,agrinin bele ve bacaga vurmasi duzensiz ve bir gun suren kanama.Bunlar belirtileri degil midir?Cok arastirdim ama yanlis mi biliyorum.Bi de gebelik icin ilac tedavisi olunca hepten suphelendim.4 sene oncede bos gebelik yasamistim.Hcg yaptimadan belli olmayacagini biliyorum.Yarin gidicem hayirlisi bakalim.

Hepinize birsey soylemek istiyorum belki bi faydam olur.Belki de duymusunuzdur.Agnucaston diye hayit icerikli bitkisel bir ilac var.Butun hormonlari dengeliyo.Ozellikle de fsh i dusuruyor.Bu ilaci kullanarak pekcok hamile kalanlar var.Netten arastirin yinede.

Back