Doktor ne kadar korunma verdi?148 di bir inip bir çıkıordu ewet önceleri gün aşırı iğneden sonra 4 günde falan
3 ay size?Doktor ne kadar korunma verdi?
Ilk senden bekliyoruz insallah guzel haberi canim. sonra sirada Melinx var sanirim korunma suresi biten.bizede umut olursunuz inşallahKızlar bu dış gebelik neden oluyor ya kesin sebebini keşke bilsem. Hafif mantar var bende tedavi oluyorum ama hep korku var içimde dış gebelik yine olursa diye. Bir de dış gebelik sonrası eşiniz de üroloğa göründü mü? Ben artık başladım bebem çalışmasına ama korku var içimde. Yine de Allah büyük, bol dua ediyorum. Allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Amin canım inşallah. Korunma bitti de mantar var 2 aydır, ilaç kullandım yeni düzeliyorum. Allahım hayırlı,sağlıklı evlat versin hepimize.Ilk senden bekliyoruz insallah guzel haberi canim. sonra sirada Melinx var sanirim korunma suresi biten.bizede umut olursunuz inşallah
Bana da 3 ay verdi ama ben 2 doz iğne oldum sonra da ameliyat biraz daha fazla mı korunsam diye düşünüyorum...3 ay size?
Benim 23 Kasım'da dolacak korunma sürem ama cesaretim yok...Ilk senden bekliyoruz insallah guzel haberi canim. sonra sirada Melinx var sanirim korunma suresi biten.bizede umut olursunuz inşallah
Merhabalar canım, tahmin edebileceğin gibi doktora sormayı unuttum ama dün kendim eczaneden folik asit aldım çünkü hcg sıfırlanalı 2,5 ay oldu. Yeni gebeliğe hazırlık olsun diye bugün kullanmaya başlayacağım gerçi daha korunma sürem dolmadı. Seninki dolmuştur artık di mi?Ya herkese doktor iğneden sonra folik asit mi verdi ? Bana hiç bir şey vermedi ? Acaba ben de kullansam mı folik asit benim 2 ayı geçti iğne vurulalı 2adet geçirdim .
Ben de ne olur ne olmaz kullanıyorum cnm . Ben önümzdeki ay başlıyorum haftaya rahim filmi çektireceğim. Önümizdeki ay 5. Ay olacak iğneden sonra . Bakalım hayırlısı .Merhabalar canım, tahmin edebileceğin gibi doktora sormayı unuttum ama dün kendim eczaneden folik asit aldım çünkü hcg sıfırlanalı 2,5 ay oldu. Yeni gebeliğe hazırlık olsun diye bugün kullanmaya başlayacağım gerçi daha korunma sürem dolmadı. Seninki dolmuştur artık di mi?
İğne olduysan ağrı kesici içmeyi yasakliyorlar canım çok geçmiş olsun değerin çok mu yüksek? ?Arkadaşlar ben de şu an dış gebelik geçiriyorum. Daha evvel de paylaşmıştım. Değerlerim düşmeye başladı çok şükür. Kanamam da başladı. Ancak sancım çok. Bazen bayılacak gibi oluyorum. Bu süreçte ağrı kesici kullanmak ne derece doğrudur fikrininiz var mı? Salı günü doktorla görüşmem var o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum. Sizler kullanmış mıydınız ağrı kesici?
Size ne kadar korunma verdi doktor?İğne zaten vücuttaki folik asiti yok ediyor böylelikle hücre üretimini durduruyor anladıgım kadarıyla...bence hcgsi sıfırlananlar muhakkak kullansın...hele hele yeni bir bebek düşünenler mutlaka kullansın...korunma süresinide uzun tutun kızlar ya çünkü basit bir iğne değil baska sorunlar olmaması için tedbirli davranalım
İğne olduysan ağrı kesici içmeyi yasakliyorlar canım çok geçmiş olsun değerin çok mu yüksek? ?
Çok geçmiş olsun2.dozumu geçen hafta oldum. Hemen etki gösterdi geçen hafta 3600den 2000 e indi salı tekrar ölçecekler. Tahminimce yarı yarıya inmiştir. Çünkü kanama başladı. Ama sancı çok. Dayanılmıyor. Ne kadar zor bir süreçmiş bu . Herkese yardım etsin Allahım ..
Çok geçmiş olsun değerin bayağa yüksek ağrın dayanılmaz olursa kesinlikle hastaneye git canım ne olur ne olmaz muayene olursun zaten bide kan tahlili yaparlar ihmal etme..2.dozumu geçen hafta oldum. Hemen etki gösterdi geçen hafta 3600den 2000 e indi salı tekrar ölçecekler. Tahminimce yarı yarıya inmiştir. Çünkü kanama başladı. Ama sancı çok. Dayanılmıyor. Ne kadar zor bir süreçmiş bu . Herkese yardım etsin Allahım ..
Malesef tüp bebekte de bazen dış gebelik olabiliyor halamda yaşadı.rabbim sıkıntısız sonlandırsın inşallah.Arkadaslar dis gebelik geciriyorum bu kan degerime bakildi kese gozukmesi gerekiyor ama kese yok detayli ultrasonlada bakti yok dis gebelik dedi ben tup bebek yontemiyle hamile kaldim bebegim tupume yerlesmis ve sonu husran dis gebelik bugun igne yapildi kasik agrin olck dediler ama bende agri cok hafif sizin agriniz nezamn basladi yardimci olun lutfen
Benim değerlerin normal katlarken sonra iç kanama ile farkedildi dış gebeliğim o yüzden ameliyatla sonlandırıldı doktorum 3 ay korunma vermişti.igne ile sonlaninca nasıl oluyo süreç pek bilmiyorumEwt cok zor bi donem ban doktor korunma vermedi size vermismiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?