- 21 Eylül 2016
- 265
- 249
- 103
- 38
Oncelikle gecmis olsun arkadasim.zor bir durum ama malesef basimiza geliyo iste.degerlerin biraz dusunce kanama baslayacaktir. Benim degerlerim senin kadar yukselmedi ama bende düşsün diye bekliyorum. Inşallah bi an once sonlanir atlatrsin bu durumu.biraz sabretmemiz gerekeck sanirimHerkese merhabalar. Ben de hayatımın psikolojik olarak en zor günlerini geçiriyorum ve başıma geleceklere dair en ufak bir fikrim yok. Günlerdir burada yazılanları okumaktan kafayı yemiş durumdayım. Ve gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var. İlk gebeliğime dış gebelik teşhisi konuldu. 2 ayrı özel hastane 2 ayrı doktora göründüm. Şu an maalesef bu süreci yaşıyorum. Değerim 2100 iken teşhis konuldu ve acilen iğne oldum. Değerim artmaya devam etti ve en son 3600'e kadar yükselince 2.doz iğneyi vuruldum. Bugünkü kontrolde değerim az da olsa düşmeye başlamış. Umut verici bir haber. Nereden nereye. Gebeliği öğrendiğimde havalara uçmuştuk ancak şimdi sonlanması için dua ediyorum. Sizlere sorularım olacak. Şu ana kadar dayanılmaz sancılar ya da ağrılar yaşamıyorum. Belim ağrıyor ve adetmişim gibi ara sancılarım oluyor. Doktor sağ tüpümde olduğunu söyledi ancak çoğu zaman sol tarafımda ağrılar oluşuyor. Ama dayanılmayacak gibi değil. Ancak henüz lekelenme ya da kanama yok. Bu normal mi sizce? Bugün sanki vajina dışında şişlik var gibi ve rahatsız edici. Kanama ne zaman başlıyor tam olarak? Sizlerin hikayelerini okurken zaman zaman gerçekten şu halime şükrediyorum zaman zaman yıkılıyorum çoğu zaman umutlanıyorum. Burada gerçekten ciddi bir destek ve yardımlaşma olduğunu da farkettim. Size ihtiyacım olduğu için üye oldum bugün. Lütfen beni aydınlatın. Ve bu süreç geçecek değil mi? Geçecek ve güzel günler göreceğiz değil mi?