Oncelikle gecmis olsun arkadasim.zor bir durum ama malesef basimiza geliyo iste.degerlerin biraz dusunce kanama baslayacaktir. Benim degerlerim senin kadar yukselmedi ama bende düşsün diye bekliyorum. Inşallah bi an once sonlanir atlatrsin bu durumu.biraz sabretmemiz gerekeck sanirimHerkese merhabalar. Ben de hayatımın psikolojik olarak en zor günlerini geçiriyorum ve başıma geleceklere dair en ufak bir fikrim yok. Günlerdir burada yazılanları okumaktan kafayı yemiş durumdayım. Ve gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var. İlk gebeliğime dış gebelik teşhisi konuldu. 2 ayrı özel hastane 2 ayrı doktora göründüm. Şu an maalesef bu süreci yaşıyorum. Değerim 2100 iken teşhis konuldu ve acilen iğne oldum. Değerim artmaya devam etti ve en son 3600'e kadar yükselince 2.doz iğneyi vuruldum. Bugünkü kontrolde değerim az da olsa düşmeye başlamış. Umut verici bir haber. Nereden nereye. Gebeliği öğrendiğimde havalara uçmuştuk ancak şimdi sonlanması için dua ediyorum. Sizlere sorularım olacak. Şu ana kadar dayanılmaz sancılar ya da ağrılar yaşamıyorum. Belim ağrıyor ve adetmişim gibi ara sancılarım oluyor. Doktor sağ tüpümde olduğunu söyledi ancak çoğu zaman sol tarafımda ağrılar oluşuyor. Ama dayanılmayacak gibi değil. Ancak henüz lekelenme ya da kanama yok. Bu normal mi sizce? Bugün sanki vajina dışında şişlik var gibi ve rahatsız edici. Kanama ne zaman başlıyor tam olarak? Sizlerin hikayelerini okurken zaman zaman gerçekten şu halime şükrediyorum zaman zaman yıkılıyorum çoğu zaman umutlanıyorum. Burada gerçekten ciddi bir destek ve yardımlaşma olduğunu da farkettim. Size ihtiyacım olduğu için üye oldum bugün. Lütfen beni aydınlatın. Ve bu süreç geçecek değil mi? Geçecek ve güzel günler göreceğiz değil mi?
Öncelikle cok cok geçmiş olsun.Hormonların yükselmesini beklerken düşmesine dua etmek inanılmaz acıBende 2ay önce yaşadım bu sağlıksız gebeliği geçecek inşallah güzel günler göreceğiz.bende iğneyi vurulunca hemen kanama başlayacak diye düşünmüştüm ama 4.gününde etkisini göstermeye başlıyor illaki çokta yoğun olmak zorunda değilmiş doktorum öyle söylemişti.tekrardan cok geçmiş olsun moralini yüksek tut bir an evvel bu sıkıntılı durumdan kurtul inşHerkese merhabalar. Ben de hayatımın psikolojik olarak en zor günlerini geçiriyorum ve başıma geleceklere dair en ufak bir fikrim yok. Günlerdir burada yazılanları okumaktan kafayı yemiş durumdayım. Ve gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var. İlk gebeliğime dış gebelik teşhisi konuldu. 2 ayrı özel hastane 2 ayrı doktora göründüm. Şu an maalesef bu süreci yaşıyorum. Değerim 2100 iken teşhis konuldu ve acilen iğne oldum. Değerim artmaya devam etti ve en son 3600'e kadar yükselince 2.doz iğneyi vuruldum. Bugünkü kontrolde değerim az da olsa düşmeye başlamış. Umut verici bir haber. Nereden nereye. Gebeliği öğrendiğimde havalara uçmuştuk ancak şimdi sonlanması için dua ediyorum. Sizlere sorularım olacak. Şu ana kadar dayanılmaz sancılar ya da ağrılar yaşamıyorum. Belim ağrıyor ve adetmişim gibi ara sancılarım oluyor. Doktor sağ tüpümde olduğunu söyledi ancak çoğu zaman sol tarafımda ağrılar oluşuyor. Ama dayanılmayacak gibi değil. Ancak henüz lekelenme ya da kanama yok. Bu normal mi sizce? Bugün sanki vajina dışında şişlik var gibi ve rahatsız edici. Kanama ne zaman başlıyor tam olarak? Sizlerin hikayelerini okurken zaman zaman gerçekten şu halime şükrediyorum zaman zaman yıkılıyorum çoğu zaman umutlanıyorum. Burada gerçekten ciddi bir destek ve yardımlaşma olduğunu da farkettim. Size ihtiyacım olduğu için üye oldum bugün. Lütfen beni aydınlatın. Ve bu süreç geçecek değil mi? Geçecek ve güzel günler göreceğiz değil mi?
Psikolojsni yasamayan bilmiyo canim.esim bile anlamiyo niye abartiyosun diyo. Ama sonlancak ve güzel haberler alcagiz inşallah burdaki diger arkadaslar gibiBitecek ve buradan paylaşacağız güzel haberleri. Beklemedeyim. Bir an önce bitsin şu süreç..
Ilk dis gebelikten sonrami cektirceksin filmi tekrarladimi. Bende cok kararsizim gerci bana kimse onermedi cektir diye daha sonlanmadi ondanmi bilmiyorumKizzlar bende 27 agustosta kurtaj olup igne vurundum. 11 ekimde 5e dustu. Cok sukur bugun adet oldum. Cuma rahim filmi cekincem. Cok zorlu bi surec ALLAH yasayan herkese yardim etsin. Insallaah bundan sonrasi guzel olur hepimiz icin. Hic bitmez saniyoruz ama inanin bitiyo.
Evet ilk dıs gebelik cnm. Benim 2 yasinda bi kizim var. Ondan sonra bi dusuk oldu bi de disgebelik. Bana da oncesinde doktor soylemedi ama dıs gebelik oncesinde de sag kasigimda cok ciddi bi agri yasiyodum.doktora soyleyince cekmemiz lazim dedi. Sonlanmadigi icin olabilir evet Allah sifa versin sanadaIlk dis gebelikten sonrami cektirceksin filmi tekrarladimi. Bende cok kararsizim gerci bana kimse onermedi cektir diye daha sonlanmadi ondanmi bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım. İhmal etmeden 2 güne bir hcg baktır. Duruma göre doktorun zaten iğne yapıp düşürecektir
İki günde bir betahcgne baktırıyormusun? Düzensiz inme çıkma varsa dış gebeliktir . Değerin düşük iğneyle düşürebilirsin doktora git o seni yönlendirirKanamam cok yogunlastı adetin ilk günü gibi biraz daha yogun hatta normal mi
Bilen var mı
Ben iğneyi olduktan sonra 4 gün sonra kanama başladı ama çok az azdı lekenme şeklinde.20 gün içersinde betahcgyi devamlı takip ettik değerdeki düşüş güzeldi sıfırlandığı gün çok aşırı yoğun kanamam oldu kan boşaldı adeta böylelikle sıfırlanmış oldu betanızı takip edin eğer düşüş çok çok yavaşsa doktorunuz 2. Doz iğneyi vuracaktırçok teşekkür edrim, dün iğneyi oldum ama henüz bir belirti kanam vs. yok nasıl atılacak acaba vücuttan?
rahim filmi çektirmemi istedi benden de, ama salı günü tekrar hcg bakılacak.
kaç hafta sürer bilginiz var mı?
benim önceki düşüğümde kendiliğnden düşmüştü bu öyle olmadı
Eşinin tavır yapması çok yalnış.sana destek olması gerekirdi psikolojik olarak insan çpk etkileniyo bu durumdan. Benimde kanamam oldu düşük yaptım sanmiştm ama hormon düşmeyince anladın dış gebelik olduğunu doktor kürtaja gerek kalmadı dedi parçaları kendiliğimden düşürmüştüm çümkü iğneylede tamamen attım vucuttan.Bende devamlı gözlerim kararıyor gibi evham yapıyorum psikolojim cok bozuldu!!!eşimde abartıyorum diye üstüme geliyor tavır yapıyor!!!burada tecrübeli bayanlara sorayım benim değerlerim üstüste 410-380-360tı dr.um pztesiyi bekleyelim dedi kanamam var ve ara ara yoğun sancılar yasıyorum başka bir dr ise içini kazıyıp ameliyat yapalım dedi sizce ne yapmalıyım...1 aydır kanamam var
Düşük yapıyosun sonuçta.kolay bişey değil benimde kanamam çok olmştu adet kanamasından çok çok fazlaPanik atak oldugum için abarttığımı düşünüyor cünkü bir dönemi sürekli hastanede geçirmiştikiğne vurulmadım bugün değerim 260a düşmüş ..cuma 360tı...bugün kanamam başladı adetin ilk günü kanamasından biraz daha yogun normal mi acaba?
148 di bir inip bir çıkıordu ewet önceleri gün aşırı iğneden sonra 4 günde falanGün aşırı mı baktırdınız betaya??birde sizin değeriniz kaçtı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?