Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Oncelikle gecmis olsun arkadasim.zor bir durum ama malesef basimiza geliyo iste.degerlerin biraz dusunce kanama baslayacaktir. Benim degerlerim senin kadar yukselmedi ama bende düşsün diye bekliyorum. Inşallah bi an once sonlanir atlatrsin bu durumu.biraz sabretmemiz gerekeck sanirim

Çok teşekkürler destek için. Sana da Rabbim yardımcı olsun. Bir an önce bu süreci atlatalım. Sağlıklı bebişlerimize kavuşalım.

Öncelikle cok cok geçmiş olsun.Hormonların yükselmesini beklerken düşmesine dua etmek inanılmaz acıBende 2ay önce yaşadım bu sağlıksız gebeliği geçecek inşallah güzel günler göreceğiz.bende iğneyi vurulunca hemen kanama başlayacak diye düşünmüştüm ama 4.gününde etkisini göstermeye başlıyor illaki çokta yoğun olmak zorunda değilmiş doktorum öyle söylemişti.tekrardan cok geçmiş olsun moralini yüksek tut bir an evvel bu sıkıntılı durumdan kurtul inş

Kizzlar bende 27 agustosta kurtaj olup igne vurundum. 11 ekimde 5e dustu. Cok sukur bugun adet oldum. Cuma rahim filmi cekincem. Cok zorlu bi surec ALLAH yasayan herkese yardim etsin. Insallaah bundan sonrasi guzel olur hepimiz icin. Hic bitmez saniyoruz ama inanin bitiyo.

Bitecek ve buradan paylaşacağız güzel haberleri. Beklemedeyim. Bir an önce bitsin şu süreç..

Bitecek ve buradan paylaşacağız güzel haberleri. Beklemedeyim. Bir an önce bitsin şu süreç..
Psikolojsni yasamayan bilmiyo canim.esim bile anlamiyo niye abartiyosun diyo. Ama sonlancak ve güzel haberler alcagiz inşallah burdaki diger arkadaslar gibi

Ilk dis gebelikten sonrami cektirceksin filmi tekrarladimi. Bende cok kararsizim gerci bana kimse onermedi cektir diye daha sonlanmadi ondanmi bilmiyorum

Ilk dis gebelikten sonrami cektirceksin filmi tekrarladimi. Bende cok kararsizim gerci bana kimse onermedi cektir diye daha sonlanmadi ondanmi bilmiyorum
Evet ilk dıs gebelik cnm. Benim 2 yasinda bi kizim var. Ondan sonra bi dusuk oldu bi de disgebelik. Bana da oncesinde doktor soylemedi ama dıs gebelik oncesinde de sag kasigimda cok ciddi bi agri yasiyodum.doktora soyleyince cekmemiz lazim dedi. Sonlanmadigi icin olabilir evet Allah sifa versin sanada

Bende devamlı gözlerim kararıyor gibi evham yapıyorum psikolojim cok bozuldu!!!eşimde abartıyorum diye üstüme geliyor tavır yapıyor!!!burada tecrübeli bayanlara sorayım benim değerlerim üstüste 410-380-360tı dr.um pztesiyi bekleyelim dedi kanamam var ve ara ara yoğun sancılar yasıyorum başka bir dr ise içini kazıyıp ameliyat yapalım dedi sizce ne yapmalıyım...1 aydır kanamam var

Çok geçmiş olsun canım. İhmal etmeden 2 güne bir hcg baktır. Duruma göre doktorun zaten iğne yapıp düşürecektir

çok teşekkür edrim, dün iğneyi oldum ama henüz bir belirti kanam vs. yok nasıl atılacak acaba vücuttan?
rahim filmi çektirmemi istedi benden de, ama salı günü tekrar hcg bakılacak.

kaç hafta sürer bilginiz var mı?

benim önceki düşüğümde kendiliğnden düşmüştü bu öyle olmadı

Kanamam cok yogunlastı adetin ilk günü gibi biraz daha yogun hatta normal mi
Bilen var mı

Kanamam cok yogunlastı adetin ilk günü gibi biraz daha yogun hatta normal mi
Bilen var mı
İki günde bir betahcgne baktırıyormusun? Düzensiz inme çıkma varsa dış gebeliktir . Değerin düşük iğneyle düşürebilirsin doktora git o seni yönlendirir

Ben iğneyi olduktan sonra 4 gün sonra kanama başladı ama çok az azdı lekenme şeklinde.20 gün içersinde betahcgyi devamlı takip ettik değerdeki düşüş güzeldi sıfırlandığı gün çok aşırı yoğun kanamam oldu kan boşaldı adeta böylelikle sıfırlanmış oldu betanızı takip edin eğer düşüş çok çok yavaşsa doktorunuz 2. Doz iğneyi vuracaktır

Eşinin tavır yapması çok yalnış.sana destek olması gerekirdi psikolojik olarak insan çpk etkileniyo bu durumdan. Benimde kanamam oldu düşük yaptım sanmiştm ama hormon düşmeyince anladın dış gebelik olduğunu doktor kürtaja gerek kalmadı dedi parçaları kendiliğimden düşürmüştüm çümkü iğneylede tamamen attım vucuttan.

Panik atak oldugum için abarttığımı düşünüyor cünkü bir dönemi sürekli hastanede geçirmiştikiğne vurulmadım bugün değerim 260a düşmüş ..cuma 360tı...bugün kanamam başladı adetin ilk günü kanamasından biraz daha yogun normal mi acaba?

Düşük yapıyosun sonuçta.kolay bişey değil benimde kanamam çok olmştu adet kanamasından çok çok fazla normal olabilir ama beta hcg kontrolünü bırakmayın devamlı baktırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…