Çok geçmiş olsun. İğnenin içeriğinde yazıyor zaten vücuttan çıkması için 3 ay lazım. O nedenle en az 3 ay korunma veriyorlar.Hiim yok benim degerim cok guzel katlaniyordu 2695 degerim sunda igneyle nekadar dusukcek bklim amaliyata gerek yok dedi doktor
Gerçekten her önlemi alsak bile olacağı varsa oluyor. Ben kendimi suçlamıştım ama baktım benlik birşey değil, hepsi Allah'ın sınaması. İnşallah iyi haberler de paylaşırız burada.Malesef tüp bebekte de bazen dış gebelik olabiliyor halamda yaşadı.rabbim sıkıntısız sonlandırsın inşallah.
Bende bütün tetkikleri rahim filmi pihtilasma herseyi yaptırdım hersey temiz çıkıyor fakat 1 dış gebelik 1 düşük 1 kimyasal gebelik yaşadım nasipten öteye geçilmiyor
Çok zor malesef allah yardımcımız olsunKızlar bu son adetimden önce 2-3 gün hep kahve lekem geldi. Dış gebelik yaşadığımda lekelenme falan yoktu ama çoğu kişi de olmuş ya korktum hemen test yaptırdım negatif çıktı ve sonrasında adet oldum. Ama şunu anladım ki bu ihtimali ben sanırım hiç silemeyeceğim kafamdan, acaba yine mi dış gebelik diye korktum, psikolojik olarak Nasıl hazır olurum bilmiyorum. Olur da bir kez daha aynısını yaşarsam son çare tüp bebek mi olur acaba diye düşünüyorum. Ne zor şeymiş bu ya.
Dedikleri gibi ağrı falan oluyor mu rahim filminde?Bende rahim filmi çektirdim şükür iki tüpte açık sorunsuz . Benim bozulmuş gebelik galiba . Doktor büyük ihtimalle bozukmuş gebelikti dedi .
Benim normal olmuştu canım adetim ama senin coraspirin belki iyice temizlemistir bilemedim ki.Çok zor malesef allah yardımcımız olsunkorunduğumdan oladar enin olmama rağmen 2 gün adetim gecikti acaba hanilemiyim falan demeye başladım.hamileysem bile kesin dış gebeliktir falan diyodum ki regl oldum çok şükür. Ama aşırı kanamam var büyük kan pıhtıları atıyorum yine coraspin başlattı doktor acaba ondanmı sizdede oldumu düşükten sonraki ilk adette yoğun kanama
Ben hiçbir şey hissetmedim . Bende korkarak girdim ama bittiğini bile anlamadım .Dedikleri gibi ağrı falan oluyor mu rahim filminde?
Özeldemi çektirdiniz devletmiBen hiçbir şey hissetmedim . Bende korkarak girdim ama bittiğini bile anlamadım .
Özelde çektirdimÖzeldemi çektirdiniz devletmi
Amin inşallah Allahım yaşatmasın bir daha önümizdeki günlerde güzel haberlerimizi paylaşalımTüplerde sorun olmamasına rağmen yaşıyoruz bu dış gebeliği çözemedim. Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize
Normal canım düşmeyince fazladan iğne olursunArkdaslar bugun igne olali 1 hafta oldu igne oldugumda degerim 2695 di 1 haftada 2585 dusmus normeli doktoru aradim 3 gun sonra tekrar kan ver dedi eger 3 gun sonra bi dusus olmasa 2 igneyi olmami soyledi bana bi fikir verin normelmi napcam ben arkdaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?