Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Semabatu bi yukselsin diye ugrasiyoruz bi düşsün diye. Suan kac senin deger.ignemi oldun.bana kurtaj igne dediler hicbisey yaptrmadim

Semabatu bi yukselsin diye ugrasiyoruz bi düşsün diye. Suan kac senin deger.ignemi oldun.bana kurtaj igne dediler hicbisey yaptrmadim
İğneyle düşürüyoruz 20 gün oldu öğreneli Bir hafta önce 40 dı yarın tekrar yaptırıcam sıfırlandığını düşünüyorum kürtaja gerek kalmadı kendim düşürdüm beta düşmeyince iğne oldum ihmal etme dış gebelik tehlikelidir iç kanama vs..

Birgün inşallah hepimizin yüzü güler 2014 ten beri bir evlat sahibi olmak için uğraşıyorum ilk gebeliğim dış gebelik 2. Düşük 3. Gebeliğim de geçen ay kimyasal oldu şimdi ay sonu ilk relg ile rahim filmi cektirecem inşallah artık sağlıklı bi gebelik ve bebegime kavuşurum :KK42:

Birgün inşallah hepimizin yüzü güler 2014 ten beri bir evlat sahibi olmak için uğraşıyorum ilk gebeliğim dış gebelik 2. Düşük 3. Gebeliğim de geçen ay kimyasal oldu şimdi ay sonu ilk relg ile rahim filmi cektirecem inşallah artık sağlıklı bi gebelik ve bebegime kavuşurum :KK42:
Aminn inşallah birgün yüzümüz güler :( adını bile bu yaşıma kadar duymadığım bişey yaşıyorum rabbim daha beterini yaşatmasın :(

Arkadaşlar tek doz metotreksattan sonra 3 ay korunma öneriyorlar. 2 doz metotreksattan sonra bazıları 3 bazıları 6 ay korunmuş. Ben 2 doz oldum, Dr 3 ay korunma verdi. Başka 2 doz olan var mı ve kaç ay korunma verdi Dr?

Arkadaşlar tek doz metotreksattan sonra 3 ay korunma öneriyorlar. 2 doz metotreksattan sonra bazıları 3 bazıları 6 ay korunmuş. Ben 2 doz oldum, Dr 3 ay korunma verdi. Başka 2 doz olan var mı ve kaç ay korunma verdi Dr?
Ben de 2 doz oldum ve 3 ay korunma verdi.

Cok yavas dusuyo benimde degerlerim.kanamada devam ediyo 20 gündür.bitcekte tekrar mens olcam falan okadr uzak geliyoki.bide ayni seyi yasama korkusu.yarin tekrar kan baktircam umarim 100 un altindadr

SElam arkadaşlar , betam sıfırlandı çok şükür kanamada durdu 3-4 gündür .ama kasıklarıma ara ara ufak ufak ağrı giriyo normalmidir siZce? Dış gebelik geçiren arkadaşlar yazarsa sevinirim sizdede olmuşmuydu .dayanılmaz ağrılar değil öyle bi hissettirip geçiyo iyileşme süreci ondan mı yoksa başka bi sıkıntı olabilirmi:(

SElam arkadaşlar , betam sıfırlandı çok şükür kanamada durdu 3-4 gündür .ama kasıklarıma ara ara ufak ufak ağrı giriyo normalmidir siZce? Dış gebelik geçiren arkadaşlar yazarsa sevinirim sizdede olmuşmuydu .dayanılmaz ağrılar değil öyle bi hissettirip geçiyo iyileşme süreci ondan mı yoksa başka bi sıkıntı olabilirmi:KK43:
Dış gebeliği sağ taraftan yaşadım ve ara ara batmalar oluyor. Doktorum normal dedi ama bilemiyorum

Kızlar bu dış gebelik neden oluyor ya kesin sebebini keşke bilsem. Hafif mantar var bende tedavi oluyorum ama hep korku var içimde dış gebelik yine olursa diye. Bir de dış gebelik sonrası eşiniz de üroloğa göründü mü? Ben artık başladım bebem çalışmasına ama korku var içimde. Yine de Allah büyük, bol dua ediyorum. Allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah :anne::KK200:

Kızlar bu dış gebelik neden oluyor ya kesin sebebini keşke bilsem. Hafif mantar var bende tedavi oluyorum ama hep korku var içimde dış gebelik yine olursa diye. Bir de dış gebelik sonrası eşiniz de üroloğa göründü mü? Ben artık başladım bebem çalışmasına ama korku var içimde. Yine de Allah büyük, bol dua ediyorum. Allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah :anne::KK200:
Bana doktorum tamamen şanssızlık dedi. Eşim muayene olmadı herhangi bir bölümde gerek var mıki?

Bana doktorum tamamen şanssızlık dedi. Eşim muayene olmadı herhangi bir bölümde gerek var mıki?

Amin inşallah:dua: eşlerle bi ilgisi varmıki dış gebeliğin? Tüplerle alakalı sorunlar dış gebeliğe sebep oluyo okuduğum kadarıylA. Allah tekrarını yaşatmasın inşallaj:dua:

Merhabalar arkadaşlar,

benim de ikinci düşüğüm olacak, dr dış gebelik olabilir dedi. hcg düşerse kendiliğinden sonlanacaktır ama düşmez ise iğne yapacağızdedi, Cumartesi test yaptıracağım. 5 haftalık henüz,
şimdi nasıl bir yol izlemem gerekir,
bahsedilen testler ne zaman yapılıyor ?

Merhabalar arkadaşlar,

benim de ikinci düşüğüm olacak, dr dış gebelik olabilir dedi. hcg düşerse kendiliğinden sonlanacaktır ama düşmez ise iğne yapacağızdedi, Cumartesi test yaptıracağım. 5 haftalık henüz,
şimdi nasıl bir yol izlemem gerekir,
bahsedilen testler ne zaman yapılıyor ?
Çok geçmiş olsun canım. İhmal etmeden 2 güne bir hcg baktır. Duruma göre doktorun zaten iğne yapıp düşürecektir

Herkese merhabalar. Ben de hayatımın psikolojik olarak en zor günlerini geçiriyorum ve başıma geleceklere dair en ufak bir fikrim yok. Günlerdir burada yazılanları okumaktan kafayı yemiş durumdayım. Ve gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var. İlk gebeliğime dış gebelik teşhisi konuldu. 2 ayrı özel hastane 2 ayrı doktora göründüm. Şu an maalesef bu süreci yaşıyorum. Değerim 2100 iken teşhis konuldu ve acilen iğne oldum. Değerim artmaya devam etti ve en son 3600'e kadar yükselince 2.doz iğneyi vuruldum. Bugünkü kontrolde değerim az da olsa düşmeye başlamış. Umut verici bir haber. Nereden nereye. Gebeliği öğrendiğimde havalara uçmuştuk ancak şimdi sonlanması için dua ediyorum. Sizlere sorularım olacak. Şu ana kadar dayanılmaz sancılar ya da ağrılar yaşamıyorum. Belim ağrıyor ve adetmişim gibi ara sancılarım oluyor. Doktor sağ tüpümde olduğunu söyledi ancak çoğu zaman sol tarafımda ağrılar oluşuyor. Ama dayanılmayacak gibi değil. Ancak henüz lekelenme ya da kanama yok. Bu normal mi sizce? Bugün sanki vajina dışında şişlik var gibi ve rahatsız edici. Kanama ne zaman başlıyor tam olarak? Sizlerin hikayelerini okurken zaman zaman gerçekten şu halime şükrediyorum zaman zaman yıkılıyorum çoğu zaman umutlanıyorum. Burada gerçekten ciddi bir destek ve yardımlaşma olduğunu da farkettim. Size ihtiyacım olduğu için üye oldum bugün. Lütfen beni aydınlatın. Ve bu süreç geçecek değil mi? Geçecek ve güzel günler göreceğiz değil mi?

Back