- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
Karnın da şişlikte oluyor muydu?Benim de oyleydi canim.hatta hala rahime bicak saplanir gibi agri oluyor anlik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnın da şişlikte oluyor muydu?Benim de oyleydi canim.hatta hala rahime bicak saplanir gibi agri oluyor anlik
Aynen olduKızlar sağ kasık ve belin sağ yan tarafında ağrı ve kanama normal mi size de böyle oldu mu? Karnım da şişti...
Bende gaz oluyordu afedersiniz ama , sol tarafıma sızı giriyordu hep bazende karnıma yayılan .Karnın da şişlikte oluyor muydu?
Sisligim oncesnde vardi ama 10gundyr faln yok canim.dokuntum var bacaklarinda gobegimde ayricaKarnın da şişlikte oluyor muydu?
Rabbim yardim etsin insallah.tedirgin olma lutfen az agri olmasi boyle tepkiler normaldir.vuruldugumuz igne agir bir igne.benim de yuregim icim cok aciyor cok agir geldi.Canim Allahim baska dertler vermesin.O kadar emegin fedakarliklarin sonunda boyle bir husran.Elbet bir hayir vardir ben goremiyorum ...Benim karnım aniden şişti bu akşam ondan biraz endişelendim. Belki kanama yeni başladı ondan olmuştur. Sağ kasığımda hafif batma oluyor. Bakalım bu gece nasıl geçecek? Dış gebeliğin en kötü yanı geceler...
Haklısın cnm, belki sağlıklı olamayacaklardı... Birgün buradan çok güzel haberlerimizi alacağız biliyorumRabbim yardim etsin insallah.tedirgin olma lutfen az agri olmasi boyle tepkiler normaldir.vuruldugumuz igne agir bir igne.benim de yuregim icim cok aciyor cok agir geldi.Canim Allahim baska dertler vermesin.O kadar emegin fedakarliklarin sonunda boyle bir husran.Elbet bir hayir vardir ben goremiyorum ...
Kızlar sizce bu cuma değerlerim düşerse Dr il dışına çıkmama izin verir mi? Tam yıllık izine çıkacaktık dış gebelik teşhisi aldım. Çok sıkıldım artık anneme gitmek istiyorum. Aranızda il dışı çıkış izini alan var mı doktorundan ve değerler kaça düşünce izin verdiler? Biz arabayla gidiyoruz her sene izine yoksa doktor uçak mı der? Fikri olan var mı?
Canım doktor benim değer 78 çıkınca gidebilirsiniz demişti. Ondan önce kesinlikle izin vermedi . Günü birlik çanakkaleye gidip dönecektim onada izin vermedi . Ne olur ne olmaz acil müdahale gerekebilir diye . Değerim düştü ve biz bodruma tatile gittik. Araba uçak sorun olmaz ama değerinin güzel bir şekilde düşmesi lazım . Haklılar da Allah göstermesin acil bir durum olsa doktor yakınımızda olsun . Sen cuma günü sor doktoruna yinede . Ayrıca 2 hafta deniz ve havuz yasak demiştiKızlar sizce bu cuma değerlerim düşerse Dr il dışına çıkmama izin verir mi? Tam yıllık izine çıkacaktık dış gebelik teşhisi aldım. Çok sıkıldım artık anneme gitmek istiyorum. Aranızda il dışı çıkış izini alan var mı doktorundan ve değerler kaça düşünce izin verdiler? Biz arabayla gidiyoruz her sene izine yoksa doktor uçak mı der? Fikri olan var mı?
Canım benim tam 1 haftada 835 den 78 e düşmüştü . İnşallah senin daha çok düşer .Benim değer geçen perşembe 447 gördü herhalde cuma günü bayağı düşmüş olur hem ikinciye iğne olmuştum
Çok geçmiş olsun cnm.Kızlar merhaba, maalesef bende dış gebelik yaşadım bi kaç gün önce. Geçen yıl tüp bebekle hamile kalmıştım bebeğimi erken doğumla 26. Haftada doğurdum 3 gün yaşadı ve kaybettim. Geçtiğimiz ay yine tüp bebek yaptırdık transferden1 hafta sonra kanamam oldu yaklaşık 5-6 gün sürdü sonra bhcg baktırdım iki güne bir.
10-35-82-242-546-1120 çıktı değerlerim.pazar günü ani bir kramp girdi karnıma sonra bi kaç saat sonra kanama başladı. Pazartesi sabah dr a gittik düşük yapıyorsun dedi ama öğleden sonra aşırı sancım oldu vajinal baktı bu sefer dr sağ tüpünde kanama var dedi ve acil ameliyata alındım. Ben hayatımda böyle sancı çekmedim çok çok zor bişeymiş. Sağ tüpüm alındı ağrılarım var hala. Allah kimseye yaşatmasın. Yaşayan arkadaşlar sancım ne kadar sürer daha dren takılı hala yarın ya da cuma çıkaracak dr
Çok geçmiş olsun canım . Allah şifa versin . Tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah .Kızlar merhaba, maalesef bende dış gebelik yaşadım bi kaç gün önce. Geçen yıl tüp bebekle hamile kalmıştım bebeğimi erken doğumla 26. Haftada doğurdum 3 gün yaşadı ve kaybettim. Geçtiğimiz ay yine tüp bebek yaptırdık transferden1 hafta sonra kanamam oldu yaklaşık 5-6 gün sürdü sonra bhcg baktırdım iki güne bir.
10-35-82-242-546-1120 çıktı değerlerim.pazar günü ani bir kramp girdi karnıma sonra bi kaç saat sonra kanama başladı. Pazartesi sabah dr a gittik düşük yapıyorsun dedi ama öğleden sonra aşırı sancım oldu vajinal baktı bu sefer dr sağ tüpünde kanama var dedi ve acil ameliyata alındım. Ben hayatımda böyle sancı çekmedim çok çok zor bişeymiş. Sağ tüpüm alındı ağrılarım var hala. Allah kimseye yaşatmasın. Yaşayan arkadaşlar sancım ne kadar sürer daha dren takılı hala yarın ya da cuma çıkaracak dr
Geçer canım benimde öyleydi bak benim sıfır oldu ama daha yeni geçti acısı uçlarına dokunamıyordum hala. Hatta çok üzüldüm iğne oldum hamilelik sonlandı ama hala hamilelik belirtilerim var diye çok ağladım . Geçer takma kafana Allah beterinden saklasın bize bir daha yaşatmasın böyle bir şey .Günaydın arkadaşlar yarın iğnenin 7. günü beta hcg bakılacak ama hala meme uçlarım acıyor. Sizin de böyle miydi yoksa benim hcg düşmediği için mi acıyor?
Teşekkürler arkadaşım, ben inanıyorum bundan 4, 5 ay sonra buradan güzel sağlıklı hamilelik haberlerimizi paylaşacağız. Hiç üzülme. Canımız sağolsun, gerisi gelir.Geçer canım benimde öyleydi bak benim sıfır oldu ama daha yeni geçti acısı uçlarına dokunamıyordum hala. Hatta çok üzüldüm iğne oldum hamilelik sonlandı ama hala hamilelik belirtilerim var diye çok ağladım . Geçer takma kafana Allah beterinden saklasın bize bir daha yaşatmasın böyle bir şey .
Amin inşallah canım umarım 4-5 aya kadar dediğin gibi güzel haberler veririz . Aynen Allah sağlık versin .Teşekkürler arkadaşım, ben inanıyorum bundan 4, 5 ay sonra buradan güzel sağlıklı hamilelik haberlerimizi paylaşacağız. Hiç üzülme. Canımız sağolsun, gerisi gelir.