Canım benim geçer umarım hemen, ikinci iğneyi olduğunu yazmışsın değerlerin kaçtı? Ben 2 gün önce ilk iğneyi oldum ama cildim döktü kaşınıyorBugün gezmekten geldikten sonra 2-3 saat kadar yattığım yerde kıvrandım.dediğin gibi hem gaz hem de sızlanma kasılma. .sonunda bir ağrı kesici içtim geç etki etti ama az biraz ayaklandım. Hala tam geçmiş değil. .
Bende de kasinti yok ama gobegimdeki deri pul pull dokuluyor 2 gundur anlam verememistim neden diye.Canım benim geçer umarım hemen, ikinci iğneyi olduğunu yazmışsın değerlerin kaçtı? Ben 2 gün önce ilk iğneyi oldum ama cildim döktü kaşınıyor
İğneyi ne zaman oldun iğneden sonra ağrı kesici almamaliydinBugün gezmekten geldikten sonra 2-3 saat kadar yattığım yerde kıvrandım.dediğin gibi hem gaz hem de sızlanma kasılma. .sonunda bir ağrı kesici içtim geç etki etti ama az biraz ayaklandım. Hala tam geçmiş değil. .
8 gün arayla oldum iğnelerimi ilk değerim 847 ikinci değerim 440lardaydıCanım benim geçer umarım hemen, ikinci iğneyi olduğunu yazmışsın değerlerin kaçtı? Ben 2 gün önce ilk iğneyi oldum ama cildim döktü kaşınıyor
Cuma günü oldum ilacı dün içtimİğneyi ne zaman oldun iğneden sonra ağrı kesici almamaliydin
Güzel düşmüş niye yaptılar ikinci iğneyi anlayamadım...8 gün arayla oldum iğnelerimi ilk değerim 847 ikinci değerim 440lardaydı
Cuma günü oldum ilacı dün içtim
İlk de de ağrı kesici kullandın mi bana Dr kesinlikle ağrı kesici almiycan demişti iğnenin etki etmesine engel olabilirmişCuma günü oldum ilacı dün içtim
Bana da öyle gelmişti ama bilemiyorumGüzel düşmüş niye yaptılar ikinci iğneyi anlayamadım...
İlk de de ağrı kesici kullandın mi bana Dr kesinlikle ağrı kesici almiycan demişti iğnenin etki etmesine engel olabilirmiş
Gelmiş geçmiş olsun hepimize. Allah şifa versin.Bana da öyle gelmişti ama bilemiyorum
Yok hayır dünkü ağrıya dayanamadım dr a da gitmek istemedim yoğun adet ağrısı gibiydi
Biliyorum canım benimde 3 gün boyunca inanılmaz derece ağarmişti ben Dr gittim oda bana ağrı kesici veremeyiz dedi bana vitamin icerikli rahatlatıcı serum takmisti. inşallah senin ilacın etkisini etkilemezYok hayır dünkü ağrıya dayanamadım dr a da gitmek istemedim yoğun adet ağrısı gibiydi
Amin canım inşallahGelmiş geçmiş olsun hepimize. Allah şifa versin.
Umarim etkilemezBiliyorum canım benimde 3 gün boyunca inanılmaz derece ağarmişti ben Dr gittim oda bana ağrı kesici veremeyiz dedi bana vitamin icerikli rahatlatıcı serum takmisti. inşallah senin ilacın etkisini etkilemez
Cokk sukurr canimm cok sukur.Rabbim bir sonraki gebeliklerini saglikli hayirli yapsin insallah.canim sana zahmet olmazsa ilk igneni nezamn oldugunu ve degerin kac olsgnu soylermisin.napayim gunler gecsn iyileseyim diye bekliyorum merakim o yuzden.kusuruma bakma lutfenAllahım şükürler olsun değeri 0.939 olmuş kızlar . Yani sıfırlanmış. Hatta bugün adet oldum . Bilmiyorum yani oldum sanıyorum bugün adet sancısı gibi bir sancı sonrası kanamam oldu. İnşallah düzene girer bundan sonra.Allahım bir daha yaşatmasın ... Normal sağlıklı bir gebelik olsun bundan sonra . Darısı sizlere inşallah . Güzel haberlerinizi bekliyorum sizlerinde .
Allahım şükürler olsun değeri 0.939 olmuş kızlar . Yani sıfırlanmış. Hatta bugün adet oldum . Bilmiyorum yani oldum sanıyorum bugün adet sancısı gibi bir sancı sonrası kanamam oldu. İnşallah düzene girer bundan sonra.Allahım bir daha yaşatmasın ... Normal sağlıklı bir gebelik olsun bundan sonra . Darısı sizlere inşallah . Güzel haberlerinizi bekliyorum sizlerinde .
Estafrllah ne demek .sağol canım anlıyorum o psikolojiyi biliyorum bende aynıydım. 19 temmuzda iğne oldum canım o zaman değerim 2760 idi 25 temmuzda yalancı keseyi düşürdüm ve 26 temmuzda değerim 835 çıktı. 1 ağustosta 78 idi 2 hafta sonra yani bugün 0 çıktı ve bugün kanamam başladı galiba adet oldum .toplamda nerdeyse iğneden 1 ay sonra adet oldum . İnşallah kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım .Cokk sukurr canimm cok sukur.Rabbim bir sonraki gebeliklerini saglikli hayirli yapsin insallah.canim sana zahmet olmazsa ilk igneni nezamn oldugunu ve degerin kac olsgnu soylermisin.napayim gunler gecsn iyileseyim diye bekliyorum merakim o yuzden.kusuruma bakma lutfen
Canim masallah cok guzel kisa surede atlatmissin.ben 707ile vuruldum igneyi carsmba gunu.kanamam cumaryrsi basladi icimden acaip zar gibi seffaf seyler cikti ama suan azalarak kanamam dewam ediyor.yarin 7.gunum.insallah degerim dusuyordir yarin bakacagiz betaya.dr korunmayla ilgili bir sey dedi mi size acabaEstafrllah ne demek .sağol canım anlıyorum o psikolojiyi biliyorum bende aynıydım. 19 temmuzda iğne oldum canım o zaman değerim 2760 idi 25 temmuzda yalancı keseyi düşürdüm ve 26 temmuzda değerim 835 çıktı. 1 ağustosta 78 idi 2 hafta sonra yani bugün 0 çıktı ve bugün kanamam başladı galiba adet oldum .toplamda nerdeyse iğneden 1 ay sonra adet oldum . İnşallah kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım .
Canim masallah cok guzel kisa surede atlatmissin.ben 707ile vuruldum igneyi carsmba gunu.kanamam cumaryrsi basladi icimden acaip zar gibi seffaf seyler cikti ama suan azalarak kanamam dewam ediyor.yarin 7.gunum.insallah degerim dusuyordir yarin bakacagiz betaya.dr korunmayla ilgili bir sey dedi mi size acaba[/QUOTE
Demek ki atıyorsun canım sen azar azar , benim kanama bir anda çok başladı, ağır bir sancı ile birlikte ve ben atamadım rahim ağzım dar olduğu için parçayı doktor çıkardı . Düşüyordur inşallah , ne zaman test yaptıracaksın ? Doktor bana 3 ay demişti korunma ama detaylı konusuruz hele şunu bir atlat dedi. Şimdi eylül başı gidip doktorla konuşacağım .
Demek ki atıyorsun canım sen azar azar , benim kanama bir anda çok başladı, ağır bir sancı ile birlikte ve ben atamadım rahim ağzım dar olduğu için parçayı doktor çıkardı . Düşüyordur inşallah , ne zaman test yaptıracaksın ? Doktor bana 3 ay demişti korunma ama detaylı konusuruz hele şunu bir atlat dedi. Şimdi eylül başı gidip doktorla konuşacağım .Canim masallah cok guzel kisa surede atlatmissin.ben 707ile vuruldum igneyi carsmba gunu.kanamam cumaryrsi basladi icimden acaip zar gibi seffaf seyler cikti ama suan azalarak kanamam dewam ediyor.yarin 7.gunum.insallah degerim dusuyordir yarin bakacagiz betaya.dr korunmayla ilgili bir sey dedi mi size acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?