• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Yarin yapacagiz testi canim.simdi hatirladim rahim agzi dar dusuremedim diye arkadas sendin kusura bskma hep karisiyor kisiler.benim zaten tup bebekti normal yolla cok zor dediler.Rabbim en iyisini bilir elbet ama bizim kaderimiz de boyleymis.
İnşallah güzel haberler alırsın iyice düşmüştür değerlerin canım ,bizide haberdar et . Aynen Allahım hayırlısını versin bize bundan sonra .

Ben adet oldum sanıyordum ama kanamam 11 günü olup azalmayInca şüphelendim ağrım da olunca dr a gittim sancılandım çok.bhcg yaptırınca herşey meydana çıktı.
Benim durumum sizinkinden farklı.benim değerim düşünce bir de ayrıyetten adet kanaması olacağım yani off çok sinir bozucu
Evet canım değer 0 olunca adet oluyorsun inşallh seninde düşerde bir an önce adet olursun düzene girer.

Allahım şükürler olsun değeri 0.939 olmuş kızlar . Yani sıfırlanmış. Hatta bugün adet oldum . Bilmiyorum yani oldum sanıyorum bugün adet sancısı gibi bir sancı sonrası kanamam oldu. İnşallah düzene girer bundan sonra.Allahım bir daha yaşatmasın ... Normal sağlıklı bir gebelik olsun bundan sonra . Darısı sizlere inşallah . Güzel haberlerinizi bekliyorum sizlerinde .
Harika bir haber :halay:Maşallah. Allah bir daha yaşatmasın. Bakalım bizimki ne zaman sıfırlanacak... Darısı başımıza.

Arkadaşlar iğne olduğum gün değerim 535,11 idi. 4 gün sonra yani bugün 505,16 çıktı. Çok az bir kaç damla da kanama oldu az önce. Doktorum sonucu beğenmedi, iyi değil dedi. Cuma tekrar bakalım dedi. Canım çok sıkıldı....

Canim masallah cok guzel kisa surede atlatmissin.ben 707ile vuruldum igneyi carsmba gunu.kanamam cumaryrsi basladi icimden acaip zar gibi seffaf seyler cikti ama suan azalarak kanamam dewam ediyor.yarin 7.gunum.insallah degerim dusuyordir yarin bakacagiz betaya.dr korunmayla ilgili bir sey dedi mi size acaba
Senin değerin nasıl çıktı cnm umarım herşey yolundadır.

Arkadaşlar iğne olduğum gün değerim 535,11 idi. 4 gün sonra yani bugün 505,16 çıktı. Çok az bir kaç damla da kanama oldu az önce. Doktorum sonucu beğenmedi, iyi değil dedi. Cuma tekrar bakalım dedi. Canım çok sıkıldı....
Canım niye beğenmemiş ??? İlk iğneden sonra artış olur . Benim iğneden önce 2760 idi 3 gün sonra baktırdığımda 2761 olmuştu . Zaten artbilir gayet iyi demişti doktor .asıl senin şimdi düşmesi lazım cuma günü çok düşme olmazsa 2. İğneyi olursun .

Canım niye beğenmemiş ??? İlk iğneden sonra artış olur . Benim iğneden önce 2760 idi 3 gün sonra baktırdığımda 2761 olmuştu . Zaten artbilir gayet iyi demişti doktor .asıl senin şimdi düşmesi lazım cuma günü çok düşme olmazsa 2. İğneyi olursun .
Sağol cnm ya moral verdin bana. İğneden 4 gün geçti benim. Bugün testten sonra çok hafif kanama başladı, umarım bu iyiye götürür.

İlk iğneden sonra önce biraz yükselip sonra düşüyor diye biliyorum cuma günkü durumuna göre bir iğne daha olabilirsin kanımca

Senin değerin nasıl çıktı cnm umarım herşey yolundadır.
Canim çok sukur dusmus benim 51 olmuş.dr şaşırdım niye beğenmemiş benim iğneden sonra artmıştı senin artmamis bile sakin üzülme lütfen heryerdee yazılı ilk 4 gün artabilir mühim degil diyeee .düşecek Allahın izniyle moralini bozma

Canim bnmde artışı öğrendikten sonra 4.gun ewe geldim başladı kanama .seninde başlamış cuma gününe kadar iyice azalacak insalllahhhhhh.zaten değerlerimiz cokyuksek değildi düşüşü daha hızlı olur
Çok teşekkürler cnm, umarım düşer cumaya haber veririm. Gözün aydın, çok sevindim senin için...

Canim çok sukur dusmus benim 51 olmuş.dr şaşırdım niye beğenmemiş benim iğneden sonra artmıştı senin artmamis bile sakin üzülme lütfen heryerdee yazılı ilk 4 gün artabilir mühim degil diyeee .düşecek Allahın izniyle moralini bozma
Canım çok sevindim . Süper bir haber . Haftaya sıfırlanır değerin . Ardından 1-2 haftaya da adet olursun . Hadi inşallah diğer arkadaşlarında güzel haberlerini sırayla alırız . Sonra da hamilelik haberlerimizi burda paylaşmak nasip olsun inşallah ...

Canım çok sevindim . Süper bir haber . Haftaya sıfırlanır değerin . Ardından 1-2 haftaya da adet olursun . Hadi inşallah diğer arkadaşlarında güzel haberlerini sırayla alırız . Sonra da hamilelik haberlerimizi burda paylaşmak nasip olsun inşallah ...
İnşallah cnm ne güzel olur :KK200:

Kızlar sağ kasık ve belin sağ yan tarafında ağrı ve kanama normal mi size de böyle oldu mu? Karnım da şişti...

Amin canim insallahh.ben de cok sasrfim 51 diyince cok sukur Rabbime

Back