Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ewt ben de sizin dediginiz gibi biliyorum .yok hayir ben de hic yan etki yapmadi ama halszlik kusma yorgunluk olabilir demisti dr bna.ben de boyle yan etkiler olur diye kendimi hazirlamistim ama cok sukur olmadi.insallah hepimiz hayirlisiyla hasarsiz bir sekilde atlatiriz bu durumu.

Arkadaşlar ben Çarşamba günü kürtaj oldum, dün de iğne. Ama bende kanama başlamadı. Kürtaj olanlarda da kanama oluyor mu ve oluyorsa iğneden sonra kaçıncı gün oluyor?

Kurtajdan bikac gun sonra kanamasi baslayan 1 hafta surenler var oyle yazmislar .ama dis gebelik degil farkedermi bilmiyorum

Ben ilk iğneyi dün oldum. Kanama falan da yok şu an, olması gerekiyor mu? Doktor hiçbir şey söylemedi...
Bn carsmba igneyi vuruldum bugun kanamam basladi.dr a sormustum 1 hafta icinde baslar demisti.burda bir arkadasta cumartesi vuruldum persembe kanamam basladi demisti.siz kurtaj oldugunuz icin farkli mi olyr bilmiyorum ama

Bn carsmba igneyi vuruldum bugun kanamam basladi.dr a sormustum 1 hafta icinde baslar demisti.burda bir arkadasta cumartesi vuruldum persembe kanamam basladi demisti.siz kurtaj oldugunuz icin farkli mi olyr bilmiyorum ama
Bilmiyorumki kan vermeye gideceğim gün doktora sorayım.

İnsaallah arkadaslar bir daha yasamayız bız korunmayı bıraktık ama yıne olmadı ekime kadar bekleyıp tüp bebeğe geçeceğiz

Kanama oldu az az ama hemen başlamadı benim iğneden sonra 4-5. Gün başladı .Sonra yoğun bir kanama oldu o gün zaten hastaneye gittim .

Canım bende de yaptı yorgun hissetim kendimi bşr kaç gün ve mide bulantısı oldu bende hafif hafif .

Arkadaşlar allah rizasi icin bana yardim edin cok kotuyum.1 hafta once gelismeyen gebelik nedeniyle ilacla düşük yaptim ardindan kurtaj oldum.hamileyken enfeksiyonum vardi zaten. Islemden sonra antibiyotik kullanmama ragmen enfeksiyon olustu idrarda yanma kaşıntı kötü kokulu kan vs..doktora gittigimde bana fitil verdi ve bir antibiyotik daha verdi.dunden beri kullaniyorum ama bu komplikasyon sonrasi tupler hemen tikanirmi veya rahimde yapisiklik olur mu cok korkuyorum.tedavi icin gec mi kaldim.ilk gebeligimdi 3 sene beklemistim cok mutsuzum

Ya arkadaşlar böyle biraz sancı oluyor sağ tarafımda ve bazende tüm karında çok şiddetli değil ama afedersiniz gaz da var. Normal mi?

Ya arkadaşlar böyle biraz sancı oluyor sağ tarafımda ve bazende tüm karında çok şiddetli değil ama afedersiniz gaz da var. Normal mi?
Canım bende de oluyordu bazen sol tarafımda bazen sağda bazen tüm karnıma yayılan ince sızı şeklinde sancı ve sürekli gaz karnımda. Sanırım birazda kendimi dinliyordum bende bir şey mi oldu diye ama o normal galiba . Doktorunu ara sor istersen yinede cnm .

Sağol cnm

Bugün gezmekten geldikten sonra 2-3 saat kadar yattığım yerde kıvrandım.dediğin gibi hem gaz hem de sızlanma kasılma. .sonunda bir ağrı kesici içtim geç etki etti ama az biraz ayaklandım. Hala tam geçmiş değil. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…