Ewt ben de sizin dediginiz gibi biliyorum .yok hayir ben de hic yan etki yapmadi ama halszlik kusma yorgunluk olabilir demisti dr bna.ben de boyle yan etkiler olur diye kendimi hazirlamistim ama cok sukur olmadi.insallah hepimiz hayirlisiyla hasarsiz bir sekilde atlatiriz bu durumu.Okuduklarımdan anladığım iğneden sonra ilk ölçümde değerin biraz artmasının normal olduğu ikinci ölçümde ise artık düşüş beklendiği. Yani bence durumun normal. Ben dün iğne oldum ve bugün çok halsizim, size de böyle oldu mu?
Peki ilk ignenizden sonra kanamaniz olmusmuyduArkadaşlar ben Çarşamba günü kürtaj oldum, dün de iğne. Ama bende kanama başlamadı. Kürtaj olanlarda da kanama oluyor mu ve oluyorsa iğneden sonra kaçıncı gün oluyor?
Ben ilk iğneyi dün oldum. Kanama falan da yok şu an, olması gerekiyor mu? Doktor hiçbir şey söylemedi...Kurtajdan bikac gun sonra kanamasi baslayan 1 hafta surenler var oyle yazmislar .ama dis gebelik degil farkedermi bilmiyorum
Bn carsmba igneyi vuruldum bugun kanamam basladi.dr a sormustum 1 hafta icinde baslar demisti.burda bir arkadasta cumartesi vuruldum persembe kanamam basladi demisti.siz kurtaj oldugunuz icin farkli mi olyr bilmiyorum amaBen ilk iğneyi dün oldum. Kanama falan da yok şu an, olması gerekiyor mu? Doktor hiçbir şey söylemedi...
Bilmiyorumki kan vermeye gideceğim gün doktora sorayım.Bn carsmba igneyi vuruldum bugun kanamam basladi.dr a sormustum 1 hafta icinde baslar demisti.burda bir arkadasta cumartesi vuruldum persembe kanamam basladi demisti.siz kurtaj oldugunuz icin farkli mi olyr bilmiyorum ama
Icinizi ferah tutun bir sikinti olmaz insallah.igneden sonra 4.ve 7.gun ozellikle istiyorlarmis betayi.bnde sali gunu gdecegim insallah.Bilmiyorumki kan vermeye gideceğim gün doktora sorayım.
Umarım buradan iyi haberleri birlikte veririz.Icinizi ferah tutun bir sikinti olmaz insallah.igneden sonra 4.ve 7.gun ozellikle istiyorlarmis betayi.bnde sali gunu gdecegim insallah.
Hsg çektirdiniz mi?İnsaallah arkadaslar bir daha yasamayız bız korunmayı bıraktık ama yıne olmadı ekime kadar bekleyıp tüp bebeğe geçeceğiz
Amin canım , Allah hayırlısını versin inş kendi kendine sağlıklı bir hamilelik olurİnsaallah arkadaslar bir daha yasamayız bız korunmayı bıraktık ama yıne olmadı ekime kadar bekleyıp tüp bebeğe geçeceğiz
Canım bende de yaptı yorgun hissetim kendimi bşr kaç gün ve mide bulantısı oldu bende hafif hafif .Okuduklarımdan anladığım iğneden sonra ilk ölçümde değerin biraz artmasının normal olduğu ikinci ölçümde ise artık düşüş beklendiği. Yani bence durumun normal. Ben dün iğne oldum ve bugün çok halsizim, size de böyle oldu mu?
Yok cnm çektirmedim istemedi doktorumHsg çektirdiniz mi?
Canım bende de oluyordu bazen sol tarafımda bazen sağda bazen tüm karnıma yayılan ince sızı şeklinde sancı ve sürekli gaz karnımda. Sanırım birazda kendimi dinliyordum bende bir şey mi oldu diye ama o normal galiba . Doktorunu ara sor istersen yinede cnm .Ya arkadaşlar böyle biraz sancı oluyor sağ tarafımda ve bazende tüm karında çok şiddetli değil ama afedersiniz gaz da var. Normal mi?
Sağol cnmCanım bende de oluyordu bazen sol tarafımda bazen sağda bazen tüm karnıma yayılan ince sızı şeklinde sancı ve sürekli gaz karnımda. Sanırım birazda kendimi dinliyordum bende bir şey mi oldu diye ama o normal galiba . Doktorunu ara sor istersen yinede cnm .
Ya arkadaşlar böyle biraz sancı oluyor sağ tarafımda ve bazende tüm karında çok şiddetli değil ama afedersiniz gaz da var. Normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?