Ben edremitteyim aslen buralı değilim tayin için geldik biz deMerkezdeyim canm sen nerelisin aslen ..bende ankarada cektirdim ozel bi labaratuarda burda Cektirme zaten..
hemen panik olmayın gününüz kaç gün gecti belki daha görünecek kadar yukselmemistir beta hcg. Tahlil sonucuna göre doktor bilgi verecektirArkadaşlar nolur bi bakin dun üç kere evde test yaptım pozitif çıktı ikinci çizgi saniyeler içinde çıktı smdi doktordayim baktı gorunmuyo dedi kan testi verdim simdi yine mi dış gebelik çok korkuyorum bende dua gebelik geçirdim tuplerimin biri alınmıştı evde yaptgm testlerin yanlis olma ihtimali var Eki Görüntüle 1824232 mi ki
Dun olmam lazımdı olmadım içimden test yapmak geldi bi anda gözlerime inanamadım test bozuktur dedim 3 kere yaptım gün içinde evde yapilan testlerin yanlış çıkma ihtimali var mi sizcehemen panik olmayın gününüz kaç gün gecti belki daha görünecek kadar yukselmemistir beta hcg. Tahlil sonucuna göre doktor bilgi verecektir
silik çizgi olsa yanılma payı var diyebilirdim ama çok net pozitif bu kan sonucunuz ne zaman çıkar inşallah sağlıklı gebeliktir Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin.daha 1 gün geçmiş görünmemesi normaldir beta daha 1500 u geçmeden görünmezD
Dun olmam lazımdı olmadım içimden test yapmak geldi bi anda gözlerime inanamadım test bozuktur dedim 3 kere yaptım gün içinde evde yapilan testlerin yanlış çıkma ihtimali var mi sizce
İnş öyledir testlerin 3 de öyle kopkoyu çıktı yarim saate çıkar inş normal hamileliktrsilik çizgi olsa yanılma payı var diyebilirdim ama çok net pozitif bu kan sonucunuz ne zaman çıkar inşallah sağlıklı gebeliktir Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin.daha 1 gün geçmiş görünmemesi normaldir beta daha 1500 u geçmeden görünmez
Sonuç çıktı 868 dr gostrcem smdiİnş öyledir testlerin 3 de öyle kopkoyu çıktı yarim saate çıkar inş normal hamileliktr
iki gün sonra tekrarla inşallah güzel katlar sonucunSonuç çıktı 868 dr gostrcem smdi
Evet doktor da öyle dedi inş öyle olur çok sağol cvp yazdgn için :)iki gün sonra tekrarla inşallah güzel katlar sonucun
Canin benim icini ferah tut sonucta sikintili olan tupun alinmis diger tupten hamile kalmissin.bir kere dis gebelik gecirince yine geciren diye bi kayde yok.bende senin gibi beklemedeyim.ben hic gecirmedim bir oglum var Rabbim ona saglik sihhat versin.benim tek tupum kapaliydi sol tupum sagdan hamile kalmistim bebekte saga yerlesmisti zaten.simdiki durumum ise adetime 5 gun kala idrar yaptim pozitif cikti beta 119 ayni gun acik kahve lekem geldi.ertesi gunu dra gittim ultrasonla bakti dis gebelik olabilir dedi yarin gel kan ver dedi verdim 376 cikti.yarin yine verecem.zaten sol tupum kapaliydi simdi dis gebelikse sag tupumde oda hasarlanirsa artik hamile kalamam.simdi senin korkunda odur bir tupun yok bu tuptede dis gebelik olduysa hamile kalamam diye korkuyondur.ama icime dogani soyliyim bence normal rahim ici gebelik cikacak.Evet doktor da öyle dedi inş öyle olur çok sağol cvp yazdgn için :)
İnş öyledir normal gebeliktr tek tupude kaybedersem korkum su an bi sıkıntı yok ama insan korkuyor. İnş sizin ki de normal gebeliktr ikiye katlanmış sizin ki sanırımCanin benim icini ferah tut sonucta sikintili olan tupun alinmis diger tupten hamile kalmissin.bir kere dis gebelik gecirince yine geciren diye bi kayde yok.bende senin gibi beklemedeyim.ben hic gecirmedim bir oglum var Rabbim ona saglik sihhat versin.benim tek tupum kapaliydi sol tupum sagdan hamile kalmistim bebekte saga yerlesmisti zaten.simdiki durumum ise adetime 5 gun kala idrar yaptim pozitif cikti beta 119 ayni gun acik kahve lekem geldi.ertesi gunu dra gittim ultrasonla bakti dis gebelik olabilir dedi yarin gel kan ver dedi verdim 376 cikti.yarin yine verecem.zaten sol tupum kapaliydi simdi dis gebelikse sag tupumde oda hasarlanirsa artik hamile kalamam.simdi senin korkunda odur bir tupun yok bu tuptede dis gebelik olduysa hamile kalamam diye korkuyondur.ama icime dogani soyliyim bence normal rahim ici gebelik cikacak.
Insallah canim.3 kati.korkumda o ya.cok yukselincede dis gebelik olabiliyormus galibaİnş öyledir normal gebeliktr tek tupude kaybedersem korkum su an bi sıkıntı yok ama insan korkuyor. İnş sizin ki de normal gebeliktr ikiye katlanmış sizin ki sanırım
İnş degldr dış geblk çok zor allah düşmanıma ble vermesinInsallah canim.3 kati.korkumda o ya.cok yukselincede dis gebelik olabiliyormus galiba
Sen yarinmi salimi kan verecenİnş degldr dış geblk çok zor allah düşmanıma ble vermesin
Sonra okdu benimkiKizlar bisi sorcam size..dis gebelikten sonaki aylardaki adetleriniz nasil oldu
İlk adetim 40 gün sonra oldu daha sonra eski düzenine girdiKizlar bisi sorcam size..dis gebelikten sonaki aylardaki adetleriniz nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?