Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Korkman çok normal çünkü yaşadıklarımız kolay şeyler ve tedavisi olan bişey değil hani söyle önceden hapı iğnesi olsada yapsak malesef işimiz Allaha kalmış canım benim dua etmekten hayırlısını istemektedir başka çaremiz yok bak en azından sağlıklı olmasa da hamile kalabiliyoruz bigün sağlıklısı da olur inşallah sen dua et Allah tan umut kesilmez

Evet beta hcg dusmedi 204den 222ye çıktı tani amacli yapmaliyim dedi yaptiktan sonrada 190 104 ve en son 20
Yani tanı amaçlı mi yapalım dedi eee o zaman bebek eşi bulunmayinca niye belki daha çok küçük olusmamis tir dedi yani boşuna yaptı o zaman ne tanısı koymuş oldu ben bişey anlamadim

Ya canımı sıkan bu işte kanama bitmedigi icin yapti degerde az ciktidiye eger degerim dusmeseydi igne olacaktim ama hizla inmeye başladı ultrasonlada bakti hersey cok guzel dedi kanda 20 cikinca gelme daha dedi. Para icinde yapti diye düşünüyorum kime guveneyim bilmiyorum bide savundugu dış gebelik olsa 2 haftada ucuk rakamlar çıkardı boyle az degerler olmaz dedi 20ciktiginda dedigimdede daha burdan yukselmez yukselseydi coktan cikardi dedi

Senin süreç nasildi sana ne dedi doktorlar

Benim suan anladigim rahimde parca kalmis onu alfi dger hizla düşmeye başladı dis gebelik olsa boyle hizlica düşmezdi yine devam ederdi cikmaya doktor olduk mecbur tanimizi kendimiz koyuyoruz

Senin süreç nasildi sana ne dedi doktorlar
Benim süreç çooook uzun ya 643 tu en son sonra düşmeye başladı kanamam başladı Dr kurtaj yapalım dedi ben kaçtım kanamam olduğu için ve değer kendi düştüğü için ama hcg eyi 2 güne bir takip ettik 15 gün kanamam oldu sonra kesildi hcge 60 a düşmüştü 2 gun sonra gene lekenmem oldu sonra hcge yaptık bi baktık düşmeye çalışan değer 80 e çıkmış sonra bişey yapmadılar pataloji dediler ben gene gitmedim sonra 70 sonra yine 80 derken plato çizmeye devam etti kasık ağrım başladı Dr muayene etti parça yok dedi ama kist olmuş o ağrı yapar dedi ama birisi dış dedi birisi düşük dedi yani dediler de dediler orda kesin bişey yok hcge hala 80 derken işte iğne olim de bitsin dedim sonra 2 hafta da sıfırlandı değer Allah bi daha yasatmasin...

Benim suan anladigim rahimde parca kalmis onu alfi dger hizla düşmeye başladı dis gebelik olsa boyle hizlica düşmezdi yine devam ederdi cikmaya doktor olduk mecbur tanimizi kendimiz koyuyoruz
Olabilir canım belki az bi eş kaldıysa bebeğe ait oda düsürmuyor hcgeyi ama işte biz bilemiycez hiç bir zaman..

D dilekkk84 doktorlar araştırmaya gerek yok şuanda filme gerek yok dedi ama ben yinede kan pıhtılaşmayi ve kromozomu yaptırdım rahim filmini bende istemedim çünkü açık çıksa bile dış olabiliyor yeniden diye ondan Allaha hayırlısını versin dua ediyorum

Bana iki doktor ikinci gebeligimin kimyasal olduğunu söylediler onda bir an önce sonlandirilmisti bu yüzden kan pıhtılaşması testi yaptrdim ama sorun yok genetik testim daha cikmadi

Cnm sen film yaptirmayi düşünmüyor musun benim doktor illa istiyor 9ay once gittigimde yapalim dedi yapmadim simdi bu olayi yasayinca film sart dedi tikaliysa acar diyende var yaptirmasam ne kaybederim emin degilim yaptirmayinca dis gebelik olmak daha kolay,is diye duydum bende

Aaa hadi ya o kadar uzun zaman mı korunmanı istedi hiç bu kadar uzun olacağını beklemiyordum ...

Canım yanlış anlaşılma olmasin ilk dış gebelik kapali ameliyatimdan sonra 1 sene korundum 3 ay sonra hamile kaldim 9ay sonra dogdu 1 senede dogum surdu 2 sene oldu amakorunma dersen 1 sene oda acik yara sonucta bi iyilessin yoksa tekrar oraya yerlesirdedi diye korunduk

Yok düşünmüyorum cnm çünkü sonucu açık çıkıp tekrar dış gebelik yaşayan çok olmuş benimde ne yaşadığım belli bile değil Dr şimdi gerek yok dedi bende olmadım

Ben çarşamba iğne oldum yarın kan vercem ona göre tekrar iğne yapılabilir dendi bakalım ne olacak .

Evet özel bu film dış gebelik olanlarami veriliyo yoksa cocugu olmayana mi yani deneyip gebe kalamayanami eger hamile kalamayana ise ben ne alaka tikali cikanada laparoskopi yapiyolarmis acilmayana tüp bebek yapiyolarmis bide film cekilirken kullanilan sivi tüpleri temixleyedebiliyomus hamilelik şansı artiyormus filmden sonra hamile kalmak cok yuksekmis

Ya genelde üst üste dış gebelik yaşayanlara veriyorlar ama uzun süre hamile kalamayanlarada veriyorlar dra kalmış bi durum önere bilir ama şart diye bi sey yok bazısına yarıyor bazısına sıkıntı çıkmaması rağmen dış gebelik tekararliyor film bu tedavi değil sadece durum değerlendirmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…