Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Sonuçta hamile kalabiliyorsun aşılama dış gebeligi önlemez ki benim bildiğim kadarıyla biraz akışına biraksan daha iyi olmaz mı senin için canim
Canım onlar da aşılama yada klomen ve çatlama iğnesi ile kaldım birde ben 32 yaşındayım biraz sabırsızim o yüzden

İnşallah ben de korkuyorum inan bilmiyorum ki ya ilacın etkisi kaldıysa diye
Öyle bi risk olsa Dr 3 ay yeterli demezdi heralde bide burda daha önce bi arkadaşa Dr 1 ay yeter bile demiş bende nette araştırdım uzun vade de hiç bir yan etkisi yokmuş ama kısa vadede oldukça etkiliymış hayırlısı Allahtan canım benim

Bugün doktora gittim.. 3 ay geçti dış gebelik ameliyatı sonrası.. Doktor beklemene gerek yok artık dedi.. Diğer yumurtalık iyi görünüyo dedi.. Nasip artık Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin inşallah

Senin tüpün mu alındı canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı hayırlı hamileler nasip olsun..

Senin tüpün mu alındı canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı hayırlı hamileler nasip olsun..
Evet Canım aralığın 27 sinde iç kanama geçirdim tüp tamamen parçalanmıştı o yüzden aldılar sol tüpümü.. İki kere metotreksat vurdular yırtılmadan önceki hafta değer düşmeye başlamıştı ama yırtıldı.. Doktorum ilacın etkisinin 1 ay vücudu etkilediğini o yüzden 3 ay beklemenin yeterli olduğunu söyledi.. Bu gittiğimde de Bebek düşünebilirsin hiç bir problem yok dedi.. Artık hayırlısı inşallah

Kızlar dış gebelik sebebiyle bende ptesi gününden beri hastanedeyim bu sabah düşen beta değerimle kesinleşti 1 saat önce iğne vuruldu doktor daha yanıma gelmedi şimdi beni neler bekliyor sonuç ne zaman alırım eve yollarlar mı acaba??

Meraba arkadaşlar bende 2 kez dis gebelik geçirdim bu ay benim korunma sürecim bitti ama hala korku var içimde tek tüpüm var onada bişey olursa die korkudan içim içimi yiyor ben bugun brokoli kürü ne başladım yapan deneyen var mı bu kürü?

Beta hcgen kaç ona göre karar veriyorlar Canım çok geçmiş olsun fiziken iğne etki ettiği sürece başla müdahale yapmazlar inşallah değerlerin düşmeye devam eder psikolojik olarak ignenin de etkisiyle depresif olabilirsin ama oda çok normal yaşadıgimiz tam bir hayal kirikligi ama gecicek insallah

İlki ve ikincisi arasında ne kadar zaman var ve iğne ile mi düşürduler

3 ay var ilki igneyle düşürüldü sonra hsg cektrdm yine aynı tupte olunca tupu alalım dediler yine aynısı olur diye alırdım mecbur
İlkinden 3 ay sonra mı hamile kaldınız bende ocakta dış gebelik geçirdim dr korunmaniza gerek yok dedi ayrıca buna aşılama yapalım diyor bende korkuyorum o yüzden benimde iğne ile düştü

İlkinden 3 ay sonra mı hamile kaldınız bende ocakta dış gebelik geçirdim dr korunmaniza gerek yok dedi ayrıca buna aşılama yapalım diyor bende korkuyorum o yüzden benimde iğne ile düştü
Aşılama ne alaka zaten çocuğunuz oluyor sorun tuplerde bizim anlam veremedim doktorun dediğine evet benim 3 ay ara ile oldu dis gebeliklerim hee bu arada hsg de iki tupte açık çıkmıştı

Bu dis gebeliğin bir tedavisi yok arkadaşlar hepimiz biliyoruz internetten çok araştırdım saraçoğlunun brokoli kürü var onu deneyin derim bişey kaybetmeyiz ben bugun basladim size sonuçları yazicam yapacaklar da yazsın gelişmeleri takip edelim

Çok Geçmiş olsun canım.. Maalesef bir tedavisi yok.. Ama asla umutsuz olmamak gerekir.. Bu sorun ancak moralle düzelir.. Benim de çok yıpratıcıydı bu sürecim.. Akademisyen olduğum için tüm ayrıntıları araştırdım tüm olasılıkları okudum.. Brokoli kürünü duymadım hiç.. Ama şu bi gerçek ki bir kere dış gebelik geçirince tekrarlama durumu oluyo maalesef.. Buna kendimizi alıştırmalıyız ve stresten uzak durmaya gayret etmeliyiz.. Bu topik te sadece hastalar var çünkü bebeği olanlar geri dönüp birşeyler paylaşmıyor genelde.. Allah hepimizin yuvasını sağlıklı bebeklerle şenlendirsin

2400ten 1300e düşünce eminiz artık dediler
Şimdi bu iğne etkisini ne zaman göstercek bana ne olacak.

Aşılama ne alaka zaten çocuğunuz oluyor sorun tuplerde bizim anlam veremedim doktorun dediğine evet benim 3 ay ara ile oldu dis gebeliklerim hee bu arada hsg de iki tupte açık çıkmıştı
Dış gebelik olmadan bir ay önce hsg cektirmistim her iki tüp de açıktı ve sonraki ay aşılama oldum ve dış gebelik oldu bizim Sperm sayısı az canim aşılama o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…