İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bide antibiyotik kullanıyorumAnladım canım herkesin bünyesi bir değil yumurtalaman olduktan sonra adetin de olucaktir vücut kendini ancak toparliyor heralde inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşursun.. biliyorum sende hastaneden soğumuşsundur ama uzun sürerse de kontrol olmakta fayda var derim.
Cnm strese girme degerin sifirlanmis yakinda olursun.ben igneden 45 gun sonra olmustum.Arkadaşlar ben de ocakta dış gebelik gecirdim ocak 20 de ilk methoxate yapıldı ikinci doz 27 ocakta yapıldı geçen cuma beta hcg 0.04 dü degerim ben ne zaman regl olacağım hala olmadım siz ne zaman oldunuz acaba
inşallah canım allah duysun kızlar hepinizden birşey rica edeceğim adım yasemin benim için normal hamilelik için inşirak ve ayetel kürsü okur musunuz? çünkü bir kulun başka bir kul için ettiği dua daha çabuk kabul olur muşSenin adına çok ama çooook sevindim tatlim:) inşallah keseyi de kalbini de duyarsın bebişinin
canım beni tek doz değeri düşür medi çoklu doz yedim bir dolu bir boş şeklinde iki güne bir mtx birde 8 gün boyunca , bide kürtaj oldum dış tabakayı aldılar zaten dış tabaka alınınca değerim 3 haftaya sıfırlandı 4 hafta hasta oldum ondan sonrada hep düzenli olsum 25 güne bir inş seninde düzene binerArkadaşlar ben de ocakta dış gebelik gecirdim ocak 20 de ilk methoxate yapıldı ikinci doz 27 ocakta yapıldı geçen cuma beta hcg 0.04 dü degerim ben ne zaman regl olacağım hala olmadım siz ne zaman oldunuz acaba
Canım benim ben senin için okudum kendime dua ederken unutmadigim sürece senin için okurum Allah inşallah dualarımiz kabul eder tatlım hayırlı sağlıklı hamilelikler ve bebişlerrr nasip eder hepimize ☝inşallah canım allah duysun kızlar hepinizden birşey rica edeceğim adım yasemin benim için normal hamilelik için inşirak ve ayetel kürsü okur musunuz? çünkü bir kulun başka bir kul için ettiği dua daha çabuk kabul olur muş
sağ ol canım allah razı olsun iyi dileklerin rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin dualarımız kabul olur inşallah :*Canım benim ben senin için okudum kendime dua ederken unutmadigim sürece senin için okurum Allah inşallah dualarımiz kabul eder tatlım hayırlı sağlıklı hamilelikler ve bebişlerrr nasip eder hepimize ☝
En son adetin ne zaman ki hem iki kez ölçtürdün mü 2 ye katlamiyor mu? Nerden bu kanıya vardın anlamadimKizlar benim beta hcg 699 cikti 26 gunluk evliyim dis gebelik olabilir mi cok endiseliyim
Yok yeni ogrendim hamile oldugumu 26 gunluk evliyim ve pko hastasiyim ilk gunden hamile kalsam deger bu kadar yuksekebilur mi deger yuksek geldi bana aile hekimliginde ogrendim gebe oldugumu doktor kese olysmys mu dis gebelik mi diye kadin dogumcuya git mutlaka dediEn son adetin ne zaman ki hem iki kez ölçtürdün mü 2 ye katlamiyor mu? Nerden bu kanıya vardın anlamadim
En son adetim 25 ocakti 6 subatta dugunum oldu ilk iliski 7 subatta gerceklestiEn son adetin ne zaman ki hem iki kez ölçtürdün mü 2 ye katlamiyor mu? Nerden bu kanıya vardın anlamadim
Hayır hcgen adetin yeni geçmiş ise çok normal çünkü hergün ikiye katliyor ve sen 2 gün sonra gene kan tahlili yap en az 1200 olmasi lazim ve artık bu değerde alttan muayene ile kese gözükür canımYok yeni ogrendim hamile oldugumu 26 gunluk evliyim ve pko hastasiyim ilk gunden hamile kalsam deger bu kadar yuksekebilur mi deger yuksek geldi bana aile hekimliginde ogrendim gebe oldugumu doktor kese olysmys mu dis gebelik mi diye kadin dogumcuya git mutlaka dedi
Tahmini olarak yumurtalaman 14. Gün olsa 7 Şubata denk geliyor zaten :) adetinde 6 gün geçmiş çok normal yani bence ama dedigim gibi 2. Kanı kesinlikle ver bakalım inşallah katlar ikiye tatlimmEn son adetim 25 ocakti 6 subatta dugunum oldu ilk iliski 7 subatta gerceklesti
Canimm cok sagol icime su serptin pko var diye hamile kalanam saniyodum doktorlar korkuta korkuta bu kadar erken oluncada cok endiselendimTahmini olarak yumurtalaman 14. Gün olsa 7 Şubata denk geliyor zaten :) adetinde 6 gün geçmiş çok normal yani bence ama dedigim gibi 2. Kanı kesinlikle ver bakalım inşallah katlar ikiye tatlimm
Canimm bugun kana baktirdim 2000e cikmis sali gunu 699 duEn son adetin ne zaman ki hem iki kez ölçtürdün mü 2 ye katlamiyor mu? Nerden bu kanıya vardın anlamadim
Maşallah canım kese gözükür bu değerleCanimm bugun kana baktirdim 2000e cikmis sali gunu 699 du
Çok güzel maşallah canım altan muayene olsaydin keseyi de görürdün 2 gün sonra karından bile gözükür inşallah canım dr git muhakkak baksin usgyle hayırlı olsunCanimm bugun kana baktirdim 2000e cikmis sali gunu 699 du
Canimm insallahÇok güzel maşallah canım altan muayene olsaydin keseyi de görürdün 2 gün sonra karından bile gözükür inşallah canım dr git muhakkak baksin usgyle hayırlı olsun
Ayy bide keseyi gorsem saglikli dese doktor badka bi sey istemicemMaşallah canım kese gözükür bu değerle
Biraz sabredeyim karindan gorunsun alttan cok korkuyorum bugun zor tuttum ozele gitmemek icin :)Çok güzel maşallah canım altan muayene olsaydin keseyi de görürdün 2 gün sonra karından bile gözükür inşallah canım dr git muhakkak baksin usgyle hayırlı olsun
Doktoruna göre değişiyor biraz ama aslında korkulacak bişey yok :) hem zaten ağrın kanaman felan yoksa beklemende bi sakinca da yok az kalmış sabret canım :)Biraz sabredeyim karindan gorunsun alttan cok korkuyorum bugun zor tuttum ozele gitmemek icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?