Evet Canim 1 hafta bekleyip gideyim hic agrim yokDoktoruna göre değişiyor biraz ama aslında korkulacak bişey yok :) hem zaten ağrın kanaman felan yoksa beklemende bi sakinca da yok az kalmış sabret canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Canim 1 hafta bekleyip gideyim hic agrim yokDoktoruna göre değişiyor biraz ama aslında korkulacak bişey yok :) hem zaten ağrın kanaman felan yoksa beklemende bi sakinca da yok az kalmış sabret canım :)
Canim ben 18 ocakta ameliyat oldum dis gebelikten, malesef sol tupumude aldilar. Mart 1 de adet oldum. Merak etme gec oluyormus ilk regl genellikleKızlar ben 20 ocakta ilk metoraksat oldum 27 ocakta tekrar oldum ve hala adet olayım degerim 0.40 olmuştu iki hafta önce ne zaman regl olacağım ben ya dış gebelik sonrası siz ne zaman adet oldunuz ve ne zaman hamile kaldınız korunmayı ne zaman bırakınız
Ben ameliyatta olmadım canım iğneyle düşürdüler iki kere iğne oldum ama hala adet olmadım ne zaman olurum ki stres yaptımCanim ben 18 ocakta ameliyat oldum dis gebelikten, malesef sol tupumude aldilar. Mart 1 de adet oldum. Merak etme gec oluyormus ilk regl genellikle
Canimm karindan gorunmedi kese doktor dis gebelik dedi cok uzuldum yinede ayrintili ultrason verdi hemen bakildim gorunen bi sey var ama kese mi bilmiyorum dediÇok güzel maşallah canım altan muayene olsaydin keseyi de görürdün 2 gün sonra karından bile gözükür inşallah canım dr git muhakkak baksin usgyle hayırlı olsun![]()
Hcgen kaç oldu canım altan olsaydın bide ya belki o zman daha net anlasililirdi nasıl hemen dış gebelik diyor anlamıyorum hem ağrın yok lekenmen yokCanimm karindan gorunmedi kese doktor dis gebelik dedi cok uzuldum yinede ayrintili ultrason verdi hemen bakildim gorunen bi sey var ama kese mi bilmiyorum dedi![]()
Hcg 6000e cikmis bugun Canim ayrintili ultrasonda minicik bi sey goruyorum belki odur dediHcgen kaç oldu canım altan olsaydın bide ya belki o zman daha net anlasililirdi nasıl hemen dış gebelik diyor anlamıyorum hem ağrın yok lekenmen yok![]()
Iki gunde katlamis ama ozele gittigim halde cok ilgilenmedi cok uzuldum biden dis gebelik dedi gecen hafta sali 699 cuma gunu 2000 bugun 6000 olmus
Ya çok güzel katlamış maşallah tatlım bence sakin ama sakın olumsuzluga kapılma hem değerin çok iyi hemde ağrın veya kanaman yok dış gebelik olsa ikisinden birinde sıkıntı olurdu heralde usgyle alakali göremedi bence Dr ama yaklaşımı hiç hoş değil sen hamilesin ve cok hassas bi dönem hemen telaslandirmis yarın başka bi hastaneye git bence orda bebişini gorucek ler çünkü değer karın için yetmemiş olabilir sakin üzülme ve iyi düşün kötü bişey olsaydı illa birinden birinde sıkıntı çıkardıIki gunde katlamis ama ozele gittigim halde cok ilgilenmedi cok uzuldum biden dis gebelik dedi gecen hafta sali 699 cuma gunu 2000 bugun 6000 olmus
Demi Canimm ben gayet iyiyim hcg yukseliyo agri yok ins degildir dis gebelik cuma devlet hastanesine gitcem insYa çok güzel katlamış maşallah tatlım bence sakin ama sakın olumsuzluga kapılma hem değerin çok iyi hemde ağrın veya kanaman yok dış gebelik olsa ikisinden birinde sıkıntı olurdu heralde usgyle alakali göremedi bence Dr ama yaklaşımı hiç hoş değil sen hamilesin ve cok hassas bi dönem hemen telaslandirmis yarın başka bi hastaneye git bence orda bebişini gorucek ler çünkü değer karın için yetmemiş olabilir sakin üzülme ve iyi düşün kötü bişey olsaydı illa birinden birinde sıkıntı çıkardı
Kesinlikle canım benim Allah bebişini korusun hayırlı haberlerini bekliyorum yarin inşallahDemi Canimm ben gayet iyiyim hcg yukseliyo agri yok ins degildir dis gebelik cuma devlet hastanesine gitcem ins
BMerhaba arkadaşlar ben de 30 kasımda bir dış gebelik yaşadım.. İki kere metotreksat yapıldı değerim 11300 lere kadar çıkmıştı.. İkinci dozdan sonra düşmeye başladı 3500 de iken tüpüm yırtıldı.. 27 aralıkta İç kanama ile acil ameliyat oldum karın içinde bir ünite kan birikmişti.. Çok sıkıntılı bir süreçti.. Sol tüpüm alındı.. Laparoskopi ile ameliyat oldum.. Üzerinden 3 ay geçti.. Adetim düzenli çok şükür yeniden Bebek istiyorum ama acele mi ediyorum bilemedim.. Doktor 3 ay yeterli diğer tüpte bir sorun yok sesi.. Acaba hsg çektirsem mi kafam karışık.. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tekrar.. Benim gibi olup bebeği olanlar yardım ederse çoooook sevinirim
Geçmiş olsun bende dis gebelik geçirdim yeni igne düşürmeden ve laporoskopi oldum bu iğneden sonra en az 6 ay beklenilmesi gerekiyormuş kandan 6 ayda temizleniyormus hatta bazı doktorlar 1 yıl bekletin diyorMerhaba arkadaşlar ben de 30 kasımda bir dış gebelik yaşadım.. İki kere metotreksat yapıldı değerim 11300 lere kadar çıkmıştı.. İkinci dozdan sonra düşmeye başladı 3500 de iken tüpüm yırtıldı.. 27 aralıkta İç kanama ile acil ameliyat oldum karın içinde bir ünite kan birikmişti.. Çok sıkıntılı bir süreçti.. Sol tüpüm alındı.. Laparoskopi ile ameliyat oldum.. Üzerinden 3 ay geçti.. Adetim düzenli çok şükür yeniden Bebek istiyorum ama acele mi ediyorum bilemedim.. Doktor 3 ay yeterli diğer tüpte bir sorun yok sesi.. Acaba hsg çektirsem mi kafam karışık.. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tekrar.. Benim gibi olup bebeği olanlar yardım ederse çoooook sevinirim
Benim dr öyle birşey demedi ben ocakta iğne oldum dedi ki bu ay gittiğimizde korunmaniza gerek yokB
Geçmiş olsun bende dis gebelik geçirdim yeni igne düşürmeden ve laporoskopi oldum bu iğneden sonra en az 6 ay beklenilmesi gerekiyormuş kandan 6 ayda temizleniyormus hatta bazı doktorlar 1 yıl bekletin diyor
Benimki de demedi 3 ay yeterli dedi benim bu ay dört oldu bıraktık korunmayi ilacın temizlendigini hissediyorum çünkü ilk zamanda aşırı derecede saç dökülmesi yaşadım ve giderek düzeldi eski halime döndüm çok şükür.. hem ne belli hemen hamile kalabilcez mi bakalım..Benim dr öyle birşey demedi ben ocakta iğne oldum dedi ki bu ay gittiğimizde korunmaniza gerek yok
Ben bir Prof gittim eğer dedi ilacın etkisi o kadar uzun sürse biz neden 1 hafta sonra ikinci doU yapalım dedi yani ben ameliyat olmadın iki doz iğneyle düştü benimki önümüzde ki ay da yani nisan da da aşılma yapalım dediBenimki de demedi 3 ay yeterli dedi benim bu ay dört oldu bıraktık korunmayi ilacın temizlendigini hissediyorum çünkü ilk zamanda aşırı derecede saç dökülmesi yaşadım ve giderek düzeldi eski halime döndüm çok şükür.. hem ne belli hemen hamile kalabilcez mi bakalım..
Yani zaten kiloya göre yapıyorlar yüksek doz yapmıyorlar bi seferde uzun zaman mi oldu aşılamaya gectiniz inşallah hayırlısı olur hakkındaBen bir Prof gittim eğer dedi ilacın etkisi o kadar uzun sürse biz neden 1 hafta sonra ikinci doU yapalım dedi yani ben ameliyat olmadın iki doz iğneyle düştü benimki önümüzde ki ay da yani nisan da da aşılma yapalım dedi