• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

2400ten 1300e düşünce eminiz artık dediler
Şimdi bu iğne etkisini ne zaman göstercek bana ne olacak.
İlacın 3. Gününde ve 7. Günün de beta bakılacak tekrar düşüşe göre ikinci iğne yapılabilir canım bekleyeceksin

merhaba arkadaşlar bende ocak 31 de hamile olduğumu öğrendim şubat ayında da dış gebelik dendi iğnemi oldum değerler düştü ikinci iğneye gerek kalmadı 3 hafta oldu değerler sıfırlanalı doktora korunmam gerekir mi dedim gerek yok düşük dozda iğne oldun onun sakıncası yok ama rahim toparlanması için 3 ay korunabilirsin dedi benim zaten tüp bebekle olmuştu zaten olmuyor diye korunmakta istemiyorum ama ya olursa diye de geçirmiyor değilim kafam karışık...rahim filmine de gerek yok açık olsa bile tekrar dış gebelik yaşama şansın var dedi

merhaba arkadaşlar bende ocak 31 de hamile olduğumu öğrendim şubat ayında da dış gebelik dendi iğnemi oldum değerler düştü ikinci iğneye gerek kalmadı 3 hafta oldu değerler sıfırlanalı doktora korunmam gerekir mi dedim gerek yok düşük dozda iğne oldun onun sakıncası yok ama rahim toparlanması için 3 ay korunabilirsin dedi benim zaten tüp bebekle olmuştu zaten olmuyor diye korunmakta istemiyorum ama ya olursa diye de geçirmiyor değilim kafam karışık...rahim filmine de gerek yok açık olsa bile tekrar dış gebelik yaşama şansın var dedi
Sizin değeriniz kaçtı ilk ogrendiginizde tek iğneyle dusmesi çok güzel bir şans

Kızlar ben dün iğne vuruldum ya kasık ağrım başladı hadi bu normal de ağrı bacağıma indi ve yanıyor yanmalı ağrı normal mi yaaa çok rahatsız edici.

Kızlar ben dün iğne vuruldum ya kasık ağrım başladı hadi bu normal de ağrı bacağıma indi ve yanıyor yanmalı ağrı normal mi yaaa çok rahatsız edici.
Benimde iğne sonrası bacağım çok agrim8sti çok hemde sonra gecti

Sizin değeriniz kaçtı ilk ogrendiginizde tek iğneyle dusmesi çok güzel bir şans
tüp bebek yaptırmıştık değer 44 oldu düşük dendi iki sonra 31 oldu düşük yapıcan dendi sonra 46, 164, 367, 760, 2200 oldu kese görülmeyince iğne vuruldum üç gün sonra değer 4500 oldu dr iğnenin etkisinden olur dedi üç gün sonra 1980 düştü iğne işe yaramış dedi dr sonra hızlı bir şekilde düştü allaha şükür ikinci iğneye gerek kalmadı canım

geçmiş olsun canım benimde sağ kasığımdan bacağıma bacağıma vuran bir ağrı vardı çok fena bir hafta sürdü resmen kıvrandım normal dedi dr

tüp bebek yaptırmıştık değer 44 oldu düşük dendi iki sonra 31 oldu düşük yapıcan dendi sonra 46, 164, 367, 760, 2200 oldu kese görülmeyince iğne vuruldum üç gün sonra değer 4500 oldu dr iğnenin etkisinden olur dedi üç gün sonra 1980 düştü iğne işe yaramış dedi dr sonra hızlı bir şekilde düştü allaha şükür ikinci iğneye gerek kalmadı canım
Geçmiş olsun ben de iğne ise yaramadı 1 hafta sonunda düşüş yaşanmadığı için laporoskopii oldum çok zor bi durum inş tekrarlamaz Allah yardımcımız olsun guxel mutlu hamilelikler yasatsin

Geçmiş olsun ben de iğne ise yaramadı 1 hafta sonunda düşüş yaşanmadığı için laporoskopii oldum çok zor bi durum inş tekrarlamaz Allah yardımcımız olsun guxel mutlu hamilelikler yasatsin
sağol canım sana da geçmiş olsun laporoskopi zor muydu yumurtalığın alınmadı demi inşallah allah bir daha yaşatmaz aynı acıları

Sağolun kızlar sizede çok geçmiş olsun korktum bende öyle yanarak ağrıyınca.

Kizlar ben de dis gebelik gecirdim. Buraya da yazmistim. İki doz igne oldum ve dustu. Simdi bebegim besiginde uyuyor. Darisi bu konuya yazan herkese olsun insallah.
Çok geçmiş olsun 1 kez mi dış gebelik gecrdn ve de rahim filmi cektrdn mi sorun neymis

Kizlar ben de dis gebelik gecirdim. Buraya da yazmistim. İki doz igne oldum ve dustu. Simdi bebegim besiginde uyuyor. Darisi bu konuya yazan herkese olsun insallah.

Çok geçmiş olsun canım. Çok sevindim bebeğin olmasına.
İğneyi iki doz derken 4. gün testinden sonra tekrar mı iğne vurdular.

Ben aşılamayla hamile kalmıştım dış gebelikmiş. Şimdi tekrar yapmaya korkuyorum doğal yolla yine olur mu bilmiyorum. Senin nasıl oldu?

Çok geçmiş olsun 1 kez mi dış gebelik gecrdn ve de rahim filmi cektrdn mi sorun neymis

Çok geçmiş olsun canım. Çok sevindim bebeğin olmasına.
İğneyi iki doz derken 4. gün testinden sonra tekrar mı iğne vurdular.

Ben aşılamayla hamile kalmıştım dış gebelikmiş. Şimdi tekrar yapmaya korkuyorum doğal yolla yine olur mu bilmiyorum. Senin nasıl oldu?

Ben iki doz igneyi tek seferde oldum. Bana doktor bir ay korunsan yeter dedi ama ben cok yiprandigim icin bu surecre 6 ay korundum. Daha sonra rahim filmi cektirmek istedim ama doktorum gerek gormedi. Bize alti ay sure verdi hamile kalmak icin. Kalamazsam tedavi gorecektim. Tam altinci ayda umutlarimizin tukendigi zamanda normal yollarla hamile kaldim. Ovulasyon testi ile hamile kaldim bu arada. Simdi kizim yanimda cok sukur.

Bu arada dis gebelik illa tekrar edecek diye birsey yok. Bircok sebebi olabilirmis. Benim buyuk ihtimal icerde bir enfeksiyon varsa ondan olabilir demisti doktor. Fitil kullanmistim. Korkmayin denemekten hayirlisi neyse o oluyor. Kendinizi hazir hissettiginizde baslayin denemeye. Cok yipratici bir surec gercekten, umarim atlatirsiniz siz de.

Bu arada dis gebelik illa tekrar edecek diye birsey yok. Bircok sebebi olabilirmis. Benim buyuk ihtimal icerde bir enfeksiyon varsa ondan olabilir demisti doktor. Fitil kullanmistim. Korkmayin denemekten hayirlisi neyse o oluyor. Kendinizi hazir hissettiginizde baslayin denemeye. Cok yipratici bir surec gercekten, umarim atlatirsiniz siz de.
Anladım cnm ben de 2 kez geçirdim ikincisinin de aynı olacağı hiç aklıma gelmezdi bende de çok enfeksiyon oluyor fitil kullanıyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor bana da doktorlar 3.yu dene dediler ama ben çok korkuyorum rahim filmi istemediler

Ben iki doz igneyi tek seferde oldum. Bana doktor bir ay korunsan yeter dedi ama ben cok yiprandigim icin bu surecre 6 ay korundum. Daha sonra rahim filmi cektirmek istedim ama doktorum gerek gormedi. Bize alti ay sure verdi hamile kalmak icin. Kalamazsam tedavi gorecektim. Tam altinci ayda umutlarimizin tukendigi zamanda normal yollarla hamile kaldim. Ovulasyon testi ile hamile kaldim bu arada. Simdi kizim yanimda cok sukur.

Anladım cnm ikisini birden vurdular işe yarar inşallah gece yaşadıklarımdan sonra bende biraz erteleyebilirim.

Bakalım doktor bana neler diyecek rahim filmi kasımda çekilmiştim tekrar istemez inşallah ..doğal yolla şansım ne bilmiyorum hayırlısı olsun. .

Merhaba 2010da dış gebelik gecirdim kanama başladığından kapali ameliyat oldum tupumu almadilar 2012de normal yolla kizim oldu gecen ay tekrar bebek istedik ama beta hcg 16ile başladı 340a cikti kanamalar vs derken düştü az çıktı doktorum kurtaj kararı verdi kurtaji yaptik beta hcg ogunden beri dusuyor en son cumartesi 20 oldu doktorum artik hersey yolunda dedi patolojide plesental bişey çıkmadı doktorum cok kucuk bi gebelikte bebekle igili seyler bulunmayabilir dedi bu konuda burda kapandi ama son muayenede bence 2 ay bekle ve karar verdiğinde gel film cekelim dedi doktor zaten kizimin olmasina da pek inanamadi cunku ameliyat olmustum ve Tüpum yapisik olmaliydi ona göre cok moralim bozuldu nettede arastirinca bende suphelendim dis gebelik ve bu son olayda artik neydi bende bilmiyorum dusukmu disgebelikmi ne oldum bilmiyorum acaba film sart mi dis gebelik yaşadım diye tupum tikali olabilirmi offff

Back