- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- 333
İlacın 3. Gününde ve 7. Günün de beta bakılacak tekrar düşüşe göre ikinci iğne yapılabilir canım bekleyeceksin2400ten 1300e düşünce eminiz artık dediler
Şimdi bu iğne etkisini ne zaman göstercek bana ne olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlacın 3. Gününde ve 7. Günün de beta bakılacak tekrar düşüşe göre ikinci iğne yapılabilir canım bekleyeceksin2400ten 1300e düşünce eminiz artık dediler
Şimdi bu iğne etkisini ne zaman göstercek bana ne olacak.
İlacın 3. Gününde ve 7. Günün de beta bakılacak tekrar düşüşe göre ikinci iğne yapılabilir canım bekleyeceksin
Sizin değeriniz kaçtı ilk ogrendiginizde tek iğneyle dusmesi çok güzel bir şansmerhaba arkadaşlar bende ocak 31 de hamile olduğumu öğrendim şubat ayında da dış gebelik dendi iğnemi oldum değerler düştü ikinci iğneye gerek kalmadı 3 hafta oldu değerler sıfırlanalı doktora korunmam gerekir mi dedim gerek yok düşük dozda iğne oldun onun sakıncası yok ama rahim toparlanması için 3 ay korunabilirsin dedi benim zaten tüp bebekle olmuştu zaten olmuyor diye korunmakta istemiyorum ama ya olursa diye de geçirmiyor değilim kafam karışık...rahim filmine de gerek yok açık olsa bile tekrar dış gebelik yaşama şansın var dedi
Benimde iğne sonrası bacağım çok agrim8sti çok hemde sonra gectiKızlar ben dün iğne vuruldum ya kasık ağrım başladı hadi bu normal de ağrı bacağıma indi ve yanıyor yanmalı ağrı normal mi yaaa çok rahatsız edici.
tüp bebek yaptırmıştık değer 44 oldu düşük dendi iki sonra 31 oldu düşük yapıcan dendi sonra 46, 164, 367, 760, 2200 oldu kese görülmeyince iğne vuruldum üç gün sonra değer 4500 oldu dr iğnenin etkisinden olur dedi üç gün sonra 1980 düştü iğne işe yaramış dedi dr sonra hızlı bir şekilde düştü allaha şükür ikinci iğneye gerek kalmadı canımSizin değeriniz kaçtı ilk ogrendiginizde tek iğneyle dusmesi çok güzel bir şans
geçmiş olsun canım benimde sağ kasığımdan bacağıma bacağıma vuran bir ağrı vardı çok fena bir hafta sürdü resmen kıvrandım normal dedi drKızlar ben dün iğne vuruldum ya kasık ağrım başladı hadi bu normal de ağrı bacağıma indi ve yanıyor yanmalı ağrı normal mi yaaa çok rahatsız edici.
Geçmiş olsun ben de iğne ise yaramadı 1 hafta sonunda düşüş yaşanmadığı için laporoskopii oldum çok zor bi durum inş tekrarlamaz Allah yardımcımız olsun guxel mutlu hamilelikler yasatsintüp bebek yaptırmıştık değer 44 oldu düşük dendi iki sonra 31 oldu düşük yapıcan dendi sonra 46, 164, 367, 760, 2200 oldu kese görülmeyince iğne vuruldum üç gün sonra değer 4500 oldu dr iğnenin etkisinden olur dedi üç gün sonra 1980 düştü iğne işe yaramış dedi dr sonra hızlı bir şekilde düştü allaha şükür ikinci iğneye gerek kalmadı canım
sağol canım sana da geçmiş olsun laporoskopi zor muydu yumurtalığın alınmadı demi inşallah allah bir daha yaşatmaz aynı acılarıGeçmiş olsun ben de iğne ise yaramadı 1 hafta sonunda düşüş yaşanmadığı için laporoskopii oldum çok zor bi durum inş tekrarlamaz Allah yardımcımız olsun guxel mutlu hamilelikler yasatsin
Tupteydi alinmadi ben ucuz atlattim çok şükür inş yaşatmazsağol canım sana da geçmiş olsun laporoskopi zor muydu yumurtalığın alınmadı demi inşallah allah bir daha yaşatmaz aynı acıları
Çok geçmiş olsun 1 kez mi dış gebelik gecrdn ve de rahim filmi cektrdn mi sorun neymisKizlar ben de dis gebelik gecirdim. Buraya da yazmistim. İki doz igne oldum ve dustu. Simdi bebegim besiginde uyuyor. Darisi bu konuya yazan herkese olsun insallah.
Kizlar ben de dis gebelik gecirdim. Buraya da yazmistim. İki doz igne oldum ve dustu. Simdi bebegim besiginde uyuyor. Darisi bu konuya yazan herkese olsun insallah.
Çok geçmiş olsun 1 kez mi dış gebelik gecrdn ve de rahim filmi cektrdn mi sorun neymis
Çok geçmiş olsun canım. Çok sevindim bebeğin olmasına.
İğneyi iki doz derken 4. gün testinden sonra tekrar mı iğne vurdular.
Ben aşılamayla hamile kalmıştım dış gebelikmiş. Şimdi tekrar yapmaya korkuyorum doğal yolla yine olur mu bilmiyorum. Senin nasıl oldu?
Anladım cnm ben de 2 kez geçirdim ikincisinin de aynı olacağı hiç aklıma gelmezdi bende de çok enfeksiyon oluyor fitil kullanıyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor bana da doktorlar 3.yu dene dediler ama ben çok korkuyorum rahim filmi istemedilerBu arada dis gebelik illa tekrar edecek diye birsey yok. Bircok sebebi olabilirmis. Benim buyuk ihtimal icerde bir enfeksiyon varsa ondan olabilir demisti doktor. Fitil kullanmistim. Korkmayin denemekten hayirlisi neyse o oluyor. Kendinizi hazir hissettiginizde baslayin denemeye. Cok yipratici bir surec gercekten, umarim atlatirsiniz siz de.
Kizlar ben de dis gebelik gecirdim. Buraya da yazmistim. İki doz igne oldum ve dustu. Simdi bebegim besiginde uyuyor. Darisi bu konuya yazan herkese olsun insallah.
Ben iki doz igneyi tek seferde oldum. Bana doktor bir ay korunsan yeter dedi ama ben cok yiprandigim icin bu surecre 6 ay korundum. Daha sonra rahim filmi cektirmek istedim ama doktorum gerek gormedi. Bize alti ay sure verdi hamile kalmak icin. Kalamazsam tedavi gorecektim. Tam altinci ayda umutlarimizin tukendigi zamanda normal yollarla hamile kaldim. Ovulasyon testi ile hamile kaldim bu arada. Simdi kizim yanimda cok sukur.