• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Anladım canım herkesin bünyesi bir değil yumurtalaman olduktan sonra adetin de olucaktir vücut kendini ancak toparliyor heralde inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşursun.. biliyorum sende hastaneden soğumuşsundur ama uzun sürerse de kontrol olmakta fayda var derim.
İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bide antibiyotik kullanıyorum

Arkadaşlar ben de ocakta dış gebelik gecirdim ocak 20 de ilk methoxate yapıldı ikinci doz 27 ocakta yapıldı geçen cuma beta hcg 0.04 dü degerim ben ne zaman regl olacağım hala olmadım siz ne zaman oldunuz acaba
Cnm strese girme degerin sifirlanmis yakinda olursun.ben igneden 45 gun sonra olmustum.

Senin adına çok ama çooook sevindim tatlim:) inşallah keseyi de kalbini de duyarsın bebişinin :anneadayı::KK200:
inşallah canım allah duysun kızlar hepinizden birşey rica edeceğim adım yasemin benim için normal hamilelik için inşirak ve ayetel kürsü okur musunuz? çünkü bir kulun başka bir kul için ettiği dua daha çabuk kabul olur muş

Arkadaşlar ben de ocakta dış gebelik gecirdim ocak 20 de ilk methoxate yapıldı ikinci doz 27 ocakta yapıldı geçen cuma beta hcg 0.04 dü degerim ben ne zaman regl olacağım hala olmadım siz ne zaman oldunuz acaba
canım beni tek doz değeri düşür medi çoklu doz yedim bir dolu bir boş şeklinde iki güne bir mtx birde 8 gün boyunca , bide kürtaj oldum dış tabakayı aldılar zaten dış tabaka alınınca değerim 3 haftaya sıfırlandı 4 hafta hasta oldum ondan sonrada hep düzenli olsum 25 güne bir inş seninde düzene biner

inşallah canım allah duysun kızlar hepinizden birşey rica edeceğim adım yasemin benim için normal hamilelik için inşirak ve ayetel kürsü okur musunuz? çünkü bir kulun başka bir kul için ettiği dua daha çabuk kabul olur muş
Canım benim ben senin için okudum kendime dua ederken unutmadigim sürece senin için okurum Allah inşallah dualarımiz kabul eder tatlım hayırlı sağlıklı hamilelikler ve bebişlerrr nasip eder hepimize ☝

Canım benim ben senin için okudum kendime dua ederken unutmadigim sürece senin için okurum Allah inşallah dualarımiz kabul eder tatlım hayırlı sağlıklı hamilelikler ve bebişlerrr nasip eder hepimize ☝
sağ ol canım allah razı olsun iyi dileklerin rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin dualarımız kabul olur inşallah :*

Kizlar benim beta hcg 699 cikti 26 gunluk evliyim dis gebelik olabilir mi cok endiseliyim

En son adetin ne zaman ki hem iki kez ölçtürdün mü 2 ye katlamiyor mu? Nerden bu kanıya vardın anlamadim
Yok yeni ogrendim hamile oldugumu 26 gunluk evliyim ve pko hastasiyim ilk gunden hamile kalsam deger bu kadar yuksekebilur mi deger yuksek geldi bana aile hekimliginde ogrendim gebe oldugumu doktor kese olysmys mu dis gebelik mi diye kadin dogumcuya git mutlaka dedi

Yok yeni ogrendim hamile oldugumu 26 gunluk evliyim ve pko hastasiyim ilk gunden hamile kalsam deger bu kadar yuksekebilur mi deger yuksek geldi bana aile hekimliginde ogrendim gebe oldugumu doktor kese olysmys mu dis gebelik mi diye kadin dogumcuya git mutlaka dedi
Hayır hcgen adetin yeni geçmiş ise çok normal çünkü hergün ikiye katliyor ve sen 2 gün sonra gene kan tahlili yap en az 1200 olmasi lazim ve artık bu değerde alttan muayene ile kese gözükür canım
karından gözükmesi için ise hcgen en az 3000 ile 5000 arasına ulaşması lazım

En son adetim 25 ocakti 6 subatta dugunum oldu ilk iliski 7 subatta gerceklesti
Tahmini olarak yumurtalaman 14. Gün olsa 7 Şubata denk geliyor zaten :) adetinde 6 gün geçmiş çok normal yani bence ama dedigim gibi 2. Kanı kesinlikle ver bakalım inşallah katlar ikiye tatlimm

Tahmini olarak yumurtalaman 14. Gün olsa 7 Şubata denk geliyor zaten :) adetinde 6 gün geçmiş çok normal yani bence ama dedigim gibi 2. Kanı kesinlikle ver bakalım inşallah katlar ikiye tatlimm
Canimm cok sagol icime su serptin pko var diye hamile kalanam saniyodum doktorlar korkuta korkuta bu kadar erken oluncada cok endiselendim

Back