• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba kızlar ben ağustosta dış gebelik geçirdim eylül sonu ekim başı değer sıfırlandı şuan bebek düşünüyorum iki gün önce kahverengi akıntı geldi çok yogun değildi dünde geldi ama bugun çok az varla yok kasık ağrım vardı bel ağrım oda bugün geçti dün beta hcg yaptım sonuç 57,2 drumu aradım iki gün sonra yap tekrar 2-3 e katlamalı dedi tekrar dış gebelik şansım varmı allah için okuyanlar tekrar geçirmemem için dua edin çok korkuyorum. :KK17:
Benimde değer aralıkta sıfırlandi canım bende bebek düşünüyorum korunmayı bu ay bıraktık ve senin gibi endişelerim var açıkçası herkes bir olmuyor kimisi ikinciye hemen ve sağlıklı gebe kalıyor kimi aynı şeyleri yaşıyor ama drun dediği sağlıklı gebe kalma şansını düşünürsen %90 o zaman biraz daha iyi hissediyorum sende öyle yap inşallah Allah bize bi daha aynı şeyleri yaşatmaz test yaptığın da gene yaz canım inşallah hayırlı haberle gelirsin bide adetin kaç gün geçmişti? ?

Benimde değer aralıkta sıfırlandi canım bende bebek düşünüyorum korunmayı bu ay bıraktık ve senin gibi endişelerim var açıkçası herkes bir olmuyor kimisi ikinciye hemen ve sağlıklı gebe kalıyor kimi aynı şeyleri yaşıyor ama drun dediği sağlıklı gebe kalma şansını düşünürsen %90 o zaman biraz daha iyi hissediyorum sende öyle yap inşallah Allah bize bi daha aynı şeyleri yaşatmaz test yaptığın da gene yaz canım inşallah hayırlı haberle gelirsin bide adetin kaç gün geçmişti? ?
canım daha benim günüm geçmedi 29 üna yani pazartesi günü hasta olmam gerekli ben kahverengi lekem gelince şüphelendim hemen çıktı

canım daha benim günüm geçmedi 29 üna yani pazartesi günü hasta olmam gerekli ben kahverengi lekem gelince şüphelendim hemen çıktı
Daha varmış değerin iyi gibi inşallah ikiye katlar kese gözükene kadar zaman zor geçicek ama sen yine de olumlu düşün bak dediğim gibi sağlıklı hamile kalma şansı %90 ve belki yerleşme kanamasidir

Daha varmış değerin iyi gibi inşallah ikiye katlar kese gözükene kadar zaman zor geçicek ama sen yine de olumlu düşün bak dediğim gibi sağlıklı hamile kalma şansı %90 ve belki yerleşme kanamasidir
Merhaba ; Ben doğru mu anladım..?Dış gebelikten sonra mı sağlıklı hamile kalma şansı %90 ??

:)) İnşallah..Benim beta değerim 930 çıktı en son sizce iğne ile sonlanır mı ??
Şuan da geçiyorsun anladigim kadariyla çok geçmiş olsun öncelikle :( Bence sonlanir çünkü iğne 5000 hcgeye kadar etki edebiliyirmus diye biliyorum senin nasıl anlaşıldı dış gebeligin benim değer kendinden düşmeye başlamıştı ama sonra sıfırlamayinca iğne oldum

Şuan da geçiyorsun anladigim kadariyla çok geçmiş olsun öncelikle :KK43: Bence sonlanir çünkü iğne 5000 hcgeye kadar etki edebiliyirmus diye biliyorum senin nasıl anlaşıldı dış gebeligin benim değer kendinden düşmeye başlamıştı ama sonra sıfırlamayinca iğne oldum
çok teşekkür ederim.yaklaşık 8 ay önce kimyasal gebelik geçirdim.bi kaç hafta öncede bu dış gebeliği salı günü kürtaj oldum dün iğne vuruldum.Acıdan ölecem sandım.Şuan o kadar bozuk psikolojideyim ki sanki hep aynı şeyler yaşanacakmış gibi hissediyorum.İnşallah iğne işe yarar ..Allah korusun tüpün alınma ihtimalide varmış :((Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ..

çok teşekkür ederim.yaklaşık 8 ay önce kimyasal gebelik geçirdim.bi kaç hafta öncede bu dış gebeliği salı günü kürtaj oldum dün iğne vuruldum.Acıdan ölecem sandım.Şuan o kadar bozuk psikolojideyim ki sanki hep aynı şeyler yaşanacakmış gibi hissediyorum.İnşallah iğne işe yarar ..Allah korusun tüpün alınma ihtimalide varmış :KK43:(Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ..
Ya inanmıyorum bende geçen sene şubatta kinyasal gebelik yaşadım ve 8 ay sonrada dış gebelik :KK43: senin yaşadığın tüm o psikolojiyi o kadar iyi anliyorum ki ve ayni korku endişeyi bende yaşıyorum inan ama kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum dr bana sen hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bişey inşallah bigün sağlıklı hamile de kalırsın demişti hep olucak diye bişey yok bizim de kaderimiz de bu varmış birgun Allah bizi de güldürür inşallah canım benimmm

merhaba kızlar ben ağustosta dış gebelik geçirdim eylül sonu ekim başı değer sıfırlandı şuan bebek düşünüyorum iki gün önce kahverengi akıntı geldi çok yogun değildi dünde geldi ama bugun çok az varla yok kasık ağrım vardı bel ağrım oda bugün geçti dün beta hcg yaptım sonuç 57,2 drumu aradım iki gün sonra yap tekrar 2-3 e katlamalı dedi tekrar dış gebelik şansım varmı allah için okuyanlar tekrar geçirmemem için dua edin çok korkuyorum. :KK17:

Cnm maalesef temkinli olmak zorundayiz seni cok iyi anliyorum.ama illa tekrar olacak diye de bisey yok.ben cok stres yapmistim ama cok sukur rahim ici gebelik oldu bu kez.sana tavsiyem sakin olman.ve doktorun dedigi gibi beta hcg ni 2 gunde bir tekrar etmen.artis guzel gider insallah cnm

Cnm maalesef temkinli olmak zorundayiz seni cok iyi anliyorum.ama illa tekrar olacak diye de bisey yok.ben cok stres yapmistim ama cok sukur rahim ici gebelik oldu bu kez.sana tavsiyem sakin olman.ve doktorun dedigi gibi beta hcg ni 2 gunde bir tekrar etmen.artis guzel gider insallah cnm
Senin adına çok sevindim tatlım inşallah bizde o günleri görürüz :) ya sana şeyi sorucam senin sağlıklı gebeliğin de kasık ağrın oldumu benim yumurtalama günlerim yeni geçti ama dün ve bugün hafif kasık ağrım oldu aklıma takılıyor şimdi çok erken ama adetime 10 gün var ama insan endiselemeden edemiyorrr:(

Senin adına çok sevindim tatlım inşallah bizde o günleri görürüz :) ya sana şeyi sorucam senin sağlıklı gebeliğin de kasık ağrın oldumu benim yumurtalama günlerim yeni geçti ama dün ve bugün hafif kasık ağrım oldu aklıma takılıyor şimdi çok erken ama adetime 10 gün var ama insan endiselemeden edemiyorrr:KK43:
Insallah cnm.bende kasik agrimdan dolayi suphelenip yapmistim testi zaten cnm o zaman pozitif cikmisti.hatta dis gebelik gecirdigim zamanki agriya cok benzedigi icin cok korkuyodum.ama cok sukur korktugum gibi olmadi.:)hadi hayirlisi bakalim biraz bekleyip test yap guzel haberlerini aliriz insallah cnm

Insallah cnm.bende kasik agrimdan dolayi suphelenip yapmistim testi zaten cnm o zaman pozitif cikmisti.hatta dis gebelik gecirdigim zamanki agriya cok benzedigi icin cok korkuyodum.ama cok sukur korktugum gibi olmadi.:)hadi hayirlisi bakalim biraz bekleyip test yap guzel haberlerini aliriz insallah cnm
Ayy nasıl rahatladım anlatamam canım benim çok sağol artık daha pozitif düşünmeye çalışıcam.
inşallah bende mutlu haberlerle dönebilirim size:)

kızlar dün testi tekrarladım 157 çıktı 2,5 katı olmuş hatta dahada fazla dr şuan güzel ama kese oluşursa haftaya yada ondan sonraki hafta belli olur dedi

Arkadaşlar ben de ocakta dış gebelik gecirdim ocak 20 de ilk methoxate yapıldı ikinci doz 27 ocakta yapıldı geçen cuma beta hcg 0.04 dü degerim ben ne zaman regl olacağım hala olmadım siz ne zaman oldunuz acaba

Arkadaşlar ben de ocakta dış gebelik gecirdim ocak 20 de ilk methoxate yapıldı ikinci doz 27 ocakta yapıldı geçen cuma beta hcg 0.04 dü degerim ben ne zaman regl olacağım hala olmadım siz ne zaman oldunuz acaba
Canım sen kürtaj oldun mu ya da hiç kanaman olmadı mı?? Benim adetim hiç şaşmadi iğneyi olduktan 1,5 hafta sonra adet oldum onun üstüne 2 kez daha oldum ama kürtaj olmadım ben kendiliğinden kanamam olmuştu

Canım sen kürtaj oldun mu ya da hiç kanaman olmadı mı?? Benim adetim hiç şaşmadi iğneyi olduktan 1,5 hafta sonra adet oldum onun üstüne 2 kez daha oldum ama kürtaj olmadım ben kendiliğinden kanamam olmuştu
Yok kürtaj olmadım iğne yapıldı sonrasında kanamam başladı 1 hafta kadar sürdü sonrasında hiç olamdim

Yok kürtaj olmadım iğne yapıldı sonrasında kanamam başladı 1 hafta kadar sürdü sonrasında hiç olamdim
Anladım canım herkesin bünyesi bir değil yumurtalaman olduktan sonra adetin de olucaktir vücut kendini ancak toparliyor heralde inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşursun.. biliyorum sende hastaneden soğumuşsundur ama uzun sürerse de kontrol olmakta fayda var derim.

Back