Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Cok gecmis olsun dis gebelik sebebini ogrenebildin mi rahim filmi istediler mi
Yok canım doktorum rahim filmi istemedi dış gebeligimin sebebini de bilmiyorum iç kanamam vardı açık ameliyatla sonlandırildi tüpüm alınmadı Rabbim birdaha göstermesin inşallah o kötü gunleri

Yok canım doktorum rahim filmi istemedi dış gebeligimin sebebini de bilmiyorum iç kanamam vardı açık ameliyatla sonlandırildi tüpüm alınmadı Rabbim birdaha göstermesin inşallah o kötü gunleri
Amin cnm ins ben de iki kez dis gebelik gecirdim ilkinde ic kanamayla acik ameliyat oldum benim de tupumu almadilar ikincisinde erken anlasildi kurtaj ve igneyle sonlandirildi bulundugum ildeki doktor rahim filmine gerek yok dedi ama istda baska bi doktora danistim kesinlikle rahim filmi cektrmeden gebelik dusubme dedi bi problem olmasa bile iki dis gebelikten sonra problem olusabilirmis

bazen diyorum ki acaba Tüpüm alınsa daha mı iyi olurdu şimdi içimde hep bi korku ya yine başıma gelirse diye.ama 2. Gebelikte teste ikinci cizgiyi gördüm sevinçten çok korktum sonra hersey güzel giderken o da düşük oldu olacağın önüne geçilmiyor dış gebelikten korkarken bu kez de düşükle kaybettim

Hayirlisi olsun Rabbim nasip eder ins ben de oyle dusundum bi ara tupum alinsamiydi diye ama bilemeyiz ki kismet olacagi varsa tekrar tup alinsa da yine olur

Ay ne güzel canım darısı başımıza inşallah ben de ağustosta dış gebelik yaşadım şimdi test yaptım yine. Silik çıktı diye sevinmştm ama bugun aynı yer sol kasığım ağrıo doktora pazartesi gidicm korkuyom yine aynı olck die

Sen pozitif düşün duanı et gerisini Rabbime bırak Benzer şeyleri yaşamışız Kolay değil biliyorum Ama olmayacak diye ümitsizliğe düşme Dış gebeligimi 4 aylık evliyken yaşadım 2.5 yıllık evliyken oğlumu kucağıma aldım Bazen biraz sabretmek gerekiyormuş sadece

Olmaz inş canim kalbini ferah tut

Aynı ben gibi bende dış gebeliğimi 4 aylık evliyken yaşadım şimdi 2 yıllık evliyim zaman nasılda geçmiş Rabbim inşallah banada sağlıklı bir evlat verir içimdeki özlem hayaller o kadar büyüdü ki artık

metotrakset iğneden kaç gün sonra değerleriniz sıfırlandı arkadaşlar??????

Merhaba arkadaslar.. Bende aralıgın 7 sinde dıs gebelikten ameliyat oldum ameliyattan 8 gün sonra adetim geldi (aralıgın 15sinde) baya siddetli bi sekilde ve agrılı gecti. hesaba göre bu ay adetim 12sinde gelmesi gerekiyordu ama hala gelmedi sizce normalmi ?? ameliyat oldugum tarafımda bi kac gündür agrı var sahsen korkmuyo degilim

Merhaba canım. Dış gebelik sonrası ikinci adetim gecikmişti benimde strese bagladı dr lar. Umarım seninki bebiştendir ama.

Kizlar slm cuma beta 1508 çıktı pzt 3664 ama doktor karın ultrasyondan bebegi gormedi dis gebelik olabilir dedi...agri sizi lekelenmem yok çok.şükür... Sizce gerçekten dis gebelik olabilir mi...nasıl belirtiler yaşadınız

Canım 3000 betada kesenin görünmesi gerekiyordu. Kese hiç görünmedi mi. Eger hiç kese yoksa dış gebelik olma iht var. Kese göründü bebek görünmediyse boş gebelik. Pazartesiden sonra baktırdın mı hiç.Allah korusun dış gebelikse gözlem altında olman lazım. Bu arada bende lekelenme olmuştu. Kasık agrısıda yaşamıştım ben. Tüpte yerleşmişti çünkü. Umarım seninki öyle değildir

Kizkar bana da dış gebelik dediler metoraksat iğnesi oldum sizce Kaç günde düşer bu beta size ne kadar korunma önerdiler birde ben hsg çektirdim 2 ay önce tüplerimde açık çıkmıştı neden oldu ki

Kizkar bana da dış gebelik dediler metoraksat iğnesi oldum sizce Kaç günde düşer bu beta size ne kadar korunma önerdiler birde ben hsg çektirdim 2 ay önce tüplerimde açık çıkmıştı neden oldu ki
Çok geçmiş canım ya bende metotreksat iğne oldum değerlerin düşmesi hcgne bağlı senin hcgen kaç benim çok düşüktü 89 du ama yinede sıfırlanması 2 haftayı buldu.
Bide bu dış gebelik çok değişik bişey ya Allah kimseye yaşatmasin sen daha önce geçirmiş miydin ki rahim filmi çektirdin?
Gecirdiysen risk artiyormus bide dış gebelik sirf tüple alakalı değil bi çok neden olabilir diyorlar mesela tüplerin çok kıvrımlı veya darsada olabiliyormus yada tüpün içindeki tüyler haraket etmiyorsa olabilirmiş vs vs vs araştirsam daha neler bulurum bilmiyorum
Ama en güzeli dua etmek Allah bizim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin inşallahhh. .

Hee korunma işine gelince bi Dr 6 ay korun dedi bi Dr da en az 3 ay korun dedi 6 ay korunsan daha iyi dedi ama sen bilirsin dedi burda bazı arkadaslara muayene de sıkıntı olmayan arkadaşlara hiç korunma suresi vermeyen drlarda var bence sende muayene olduğun Dr durumuna göre danış.

Cnm doktor karnimda bise gormedi ama karın yapindan da olabilir dedi...rahim duvarını da görmedi yarın kont var işte çok korkuyorum

Cnm kese gozukmemesi dışında belirtin var miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…