• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Cnm doktor karnimda bise gormedi ama karın yapindan da olabilir dedi...rahim duvarını da görmedi yarın kont var işte çok korkuyorum
Canım bence Dr seni endiselendirmekte acele etmiş 3000 değer üstten gözükmesi için yeterli değil alttan olsaydı tamam ama karın için en az 5000 olmalı ayrıca hiçbir ağrı ve lekelenmen yoksa ne diye korkutmuş seni madem üstten görmemiş bari alttan baskaydi o zaman yorum yapsaydi bence sen içini ferah tut Allah'ın dediği olur ağrın lekelenmen yoksa da hiç kafanı bulandirmaaa :)

Çok geçmiş canım ya bende metotreksat iğne oldum değerlerin düşmesi hcgne bağlı senin hcgen kaç benim çok düşüktü 89 du ama yinede sıfırlanması 2 haftayı buldu.
Bide bu dış gebelik çok değişik bişey ya Allah kimseye yaşatmasin sen daha önce geçirmiş miydin ki rahim filmi çektirdin?
Gecirdiysen risk artiyormus bide dış gebelik sirf tüple alakalı değil bi çok neden olabilir diyorlar mesela tüplerin çok kıvrımlı veya darsada olabiliyormus yada tüpün içindeki tüyler haraket etmiyorsa olabilirmiş vs vs vs araştirsam daha neler bulurum bilmiyorum :KK43:
Ama en güzeli dua etmek Allah bizim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin inşallahhh. .
Hayir ben kürtaj oldum agustosta o yüzden çektirdim hsg

Canım bence Dr seni endiselendirmekte acele etmiş 3000 değer üstten gözükmesi için yeterli değil alttan olsaydı tamam ama karın için en az 5000 olmalı ayrıca hiçbir ağrı ve lekelenmen yoksa ne diye korkutmuş seni madem üstten görmemiş bari alttan baskaydi o zaman yorum yapsaydi bence sen içini ferah tut Allah'ın dediği olur ağrın lekelenmen yoksa da hiç kafanı bulandirmaaa :)
Cnmmm nasıl da rahatlattn içimi....ınş dediğin gibidir..yarın Inş görürüm de keseyi biter bu ikilem.çok zor gerçekten..

Cnmmm nasıl da rahatlattn içimi....ınş dediğin gibidir..yarın Inş görürüm de keseyi biter bu ikilem.çok zor gerçekten..
İnsallah canim iyi haberlerini bekliyorum sende içini ferah tut bak bana Dr bizzat dedi 5000 de ancak üstten gözüküyor kese diye bide senin ki rahim duvarını bile görmemiş bi Doktormuş ki nerde kalmış kese :)

İnsallah canim iyi haberlerini bekliyorum sende içini ferah tut bak bana Dr bizzat dedi 5000 de ancak üstten gözüküyor kese diye bide senin ki rahim duvarını bile görmemiş bi Doktormuş ki nerde kalmış kese :)
Yarin ozel e gidecem işte ınş güzel haberler veririm yarın hepinize...aynen rahim duvarı kalinlasmis mi dedim göremiyorum dedi nasıl bir usg aletiyse:)

Arkadaşlar 2015 5 mayısta dış gebelikten dolayı laparoskopi ameliyatı oldum sol tüpündeydi tüpüm alınmadı çok zorlu bir süreç geçirdim atlatabilmem Zaman aldı doktor 6ay korunmam gerektiğini söyledi 6ayıb sonunda ultrasonla baktı ve sol tarafında kıst olduğunu söyledi ilaç verdi bir sonraki Ay hem sağ hem.sol tarafımda kıst çıktı ve sol taraftarı büyümüş ama Bebek tedavisine başlıcam dedi letu diye ilaç verdi 5 gün gel yumurtlarına bakacam dedi yarın gidecem inş kıstlerden dolayı dış gebelik geçirme şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum lütfen yardım edin bende artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum her dr gidişimde ayrı birşey çıkıyor

Kizlar selam, bende daha cok yeni dis gebelik ameliyati gecirdim.. Ilk gebeligimdi ve malesef dis gebelikle sonuclandi.. Sol tupumu ameliyatta aldilar.. Dr tuplerimin cok kivrimli oldugunu soyledi.. Acikcasi morelim cok bozuldu..size sormak istedigim laparoskopiden sonra kanamaniz oldumu ? Olduysa eger ne kadar surdu?

Kizlar selam, bende daha cok yeni dis gebelik ameliyati gecirdim.. Ilk gebeligimdi ve malesef dis gebelikle sonuclandi.. Sol tupumu ameliyatta aldilar.. Dr tuplerimin cok kivrimli oldugunu soyledi.. Acikcasi morelim cok bozuldu..size sormak istedigim laparoskopiden sonra kanamaniz oldumu ? Olduysa eger ne kadar surdu?

merhaba bende 5 mayıs 2015de laparoskopi ameliyatı ile dış gebelik sonlandırıldı benim tüpüm alınmadı 1 yada 2 gün kanamam oldu çok az sonra kesildi sonraki ay ameliyat olduğum güne yakın zamanda normal adetimi gördüm. üzülme elbette insanın psikolijisi bozuluyor ama düşünmemeye çalış herşeyin tedavisi var ben şimdi unuttum o günleri tekrar bebek çalıişmalarına başladık. her şerde vardır bir hayır diye düşün geçmiş olsun

merhaba bende 5 mayıs 2015de laparoskopi ameliyatı ile dış gebelik sonlandırıldı benim tüpüm alınmadı 1 yada 2 gün kanamam oldu çok az sonra kesildi sonraki ay ameliyat olduğum güne yakın zamanda normal adetimi gördüm. üzülme elbette insanın psikolijisi bozuluyor ama düşünmemeye çalış herşeyin tedavisi var ben şimdi unuttum o günleri tekrar bebek çalıişmalarına başladık. her şerde vardır bir hayır diye düşün geçmiş olsun
Cok sagol arkadasim, insallah sende tez zmanda guzel haberleri ver bize.. Gercekten bu korku zor ama Allah buyuktur diyorum.hepimiz icin umarim guzel olur hersey

geçmiş olsun
Bende dış gebelik geçirdim sol tüpüm alindi kanamam 4 gün sürmüştü adet kanaması gibiydi

Cnmm dün çok.şükür keseyi gördük alttan...benim rahim tersmis ondan doktor karnimdan göremedi alttan baktı gördü çok şükür verdiğin moral için çok teşekkür ederim

Cnmm dün çok.şükür keseyi gördük alttan...benim rahim tersmis ondan doktor karnimdan göremedi alttan baktı gördü çok şükür verdiğin moral için çok teşekkür ederim
Çoooook sevindim senin adına canım benim ahh şu drlar bazen valla sağlam insanı da hasta ediyorlar yaa oda olabilir şu da olabilir boş yorum yapıp insanı bilinmeze itiyorlar neysekii sıradan insan olarak haklı çıktığıma çok sevindim :)))
Oyüzden en güzeli hayırlısı için Allah a dua etmek canım benim kucağına almakta nasip olsun inşallah sağ salim:)

Çoooook sevindim senin adına canım benim ahh şu drlar bazen valla sağlam insanı da hasta ediyorlar yaa oda olabilir şu da olabilir boş yorum yapıp insanı bilinmeze itiyorlar neysekii sıradan insan olarak haklı çıktığıma çok sevindim :)))
Oyüzden en güzeli hayırlısı için Allah a dua etmek canım benim kucağına almakta nasip olsun inşallah sağ salim:)
Insss cnm benim çok çok güzel kalbin var yazılarından belli...çok mükemmel bir anne olursun eminim...ınş senin de kucağına almak nasip olur

Arkadaşlar ben dış gebelik geçiriyorum çarşamba methoxate iğnesi yapıldı hafif karına kanaman var dedi dr ama ağrın fazlalasirsa gelirsin dedi acaba iğne olduktan sonra agriniz ne durumdaydı ne kadar sürdü düşmesi

Arkadaşlar ben dış gebelik geçiriyorum çarşamba methoxate iğnesi yapıldı hafif karına kanaman var dedi dr ama ağrın fazlalasirsa gelirsin dedi acaba iğne olduktan sonra agriniz ne durumdaydı ne kadar sürdü düşmesi
Bende aralıkta iğne olmuştum 60 mg benim hcg 89 du iğne olduğumda ama bende karın ağrısı biraz fazla oldu kasiklarim ağrıdı 3 ggün boyunca bana kesin teşhis koymadilar hcg düşük olduğu için ama iğneden önce öyle ağrım yoktu sonra Dr gittim ama iğnedenmiş çok şükür kötü bişey olmadan düştü değer senin değerin kaç acaba???

benimde aynı senin gibiydi tüpüm alındı ameliyatla. Ameliyattan 3 gün sonra kanamam olmuştu sancılı 3,5 ay oldu ameliyat olalı korunmayı bıraktık umudunu yitirme ilk zamanlar kabullenmek zor olur moralin bozulur ama emin ol atlatılıyo bak bana 3 ay oldu umutluyum çok şükür

Back