Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı uğurlu olsunKızlar bugün kese göründü beta hcg 9063 tü. Kendi doktorumdan hariç gittiğim iki doktor da dış gebelik dedi keseyi göremeyince ve neredeyse dün biri dış gebelikte vurulan iğneyi yapacaktı. Allah a şükürler olsun. Allah bu güzel duyguları hepimize yaşatsın
Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin çok güzel haber boşuna kendini üzdün ne biçim doktor bunlar ya insan asla bi doktorla kalmamı ya Allah korumuş bebeğini hadi şimdi tadını çıkarrKızlar bugün kese göründü beta hcg 9063 tü. Kendi doktorumdan hariç gittiğim iki doktor da dış gebelik dedi keseyi göremeyince ve neredeyse dün biri dış gebelikte vurulan iğneyi yapacaktı. Allah a şükürler olsun. Allah bu güzel duyguları hepimize yaşatsın
Allah hayırla kıcağına almayı nasip etsin.Çok sevindim inanki.böyle okuyunca umut doluyorum.Kızlar bugün kese göründü beta hcg 9063 tü. Kendi doktorumdan hariç gittiğim iki doktor da dış gebelik dedi keseyi göremeyince ve neredeyse dün biri dış gebelikte vurulan iğneyi yapacaktı. Allah a şükürler olsun. Allah bu güzel duyguları hepimize yaşatsın
Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin cok sevindim sen daha once dis gebelik gecirmismiydinKızlar bugün kese göründü beta hcg 9063 tü. Kendi doktorumdan hariç gittiğim iki doktor da dış gebelik dedi keseyi göremeyince ve neredeyse dün biri dış gebelikte vurulan iğneyi yapacaktı. Allah a şükürler olsun. Allah bu güzel duyguları hepimize yaşatsın
Amin Herkesten Allah razı olsun. Yok Canım geçirmedimAllah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin cok sevindim sen daha once dis gebelik gecirmismiydin
Cok gecmis olsun ben iki kez dis gebelik gecirdim ilkinde ameliyat oldum ikincisinde kurtaj ve igne benim cok erken anlasildi ilki ogrendigimde degerim 49du benim agrim olmadi igneden sonra ilk 4 gun degerim artti 7.gunde dusmeye basladi igneden sonra kanamam oldu seninki gibi bikac gun surdu ve bittiMerhaba hanimlar mayis ayinda 10 haftalik bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim ve kurtaj oldum. Rahim icinde kanama vardi sebebi kan pihtilasmasiymis. Daha sonra folik asit ve coraspirin kullanmaya basladim. son adet tarihim 13 kasim hamile oldugumu 13 aralikta ogrendim beta hcg 32 cikmisti 4 gun sonra tekrarlandi 160 doktorum artis guzel 4 gun sonra tekrarladik 57 doktorum biyokimyasal gebelik dedi ama ben baska seyler tuhafliklar hissediyordum asiri derecede bel ve sirt agrisi . daha sonra tekrar test yaptirdim 73 iki gun sonra 70 ve en son 86 doktorum dis gebelik dedi ve igne yapildim cuma gunu ogle. Aksaminda fena bir sanci kanamam basladi iki gun hic bisey yoktu kanama devam ediyor ama cok degil artik pihtilida degil pembe. Ama dun geceden beri sag kasigimda yine batma ve belimde ve sirtimda agri carsamba tekrar betaya bakilacak ama korkuyorum. Sizler igneden sonra ne yasadiniz bu normalmi. Ameliyatlikmi bu durumum. Ruhen ve bedenen tukenmis durumdayim yardimci olup fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Oncelikle çok geçmiş olsun bende Kasım da bu tarz bişey yaşadım benimde hcg 643 ten 63 kadar düştü on günde ama sonra 80 oldu sonra 70 sonra gene 81 çıkınca doktor ya dış gebelik yada düşükten dolayi parça kaldı dedi ve banada 60 mg metotreksat iğne yapti yaptıği gün çok mide bulantısı yaşadım sonraki 3 gün giderek artan kasık ağrısı yaşadım tuvalete bile gitmek istemiyordum kasiklarim okadar ağrıdı hatta korkup gece tekrar hastaneye gittik kan tahlili ve ultrasonla baktılar bi sıkıntı çıkmadı ve doktor ilaç yaptı demek ki dedi zaten öncesinde de uyarmiş ti kasık ağrısı olucak diye ama bende biraz fazla oldu için rahat olsun yani bi kaç güne geçer inşallah benimde sifirlandi değerler çok şükür seninde sıfırlanır inşallah geçen hafta muayene oldum doktor korkucak bişey yok dedi 3 ay korunma süresi verdi ilactan bir buçuk hafta sonra benim adetim olduMerhaba hanimlar mayis ayinda 10 haftalik bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim ve kurtaj oldum. Rahim icinde kanama vardi sebebi kan pihtilasmasiymis. Daha sonra folik asit ve coraspirin kullanmaya basladim. son adet tarihim 13 kasim hamile oldugumu 13 aralikta ogrendim beta hcg 32 cikmisti 4 gun sonra tekrarlandi 160 doktorum artis guzel 4 gun sonra tekrarladik 57 doktorum biyokimyasal gebelik dedi ama ben baska seyler tuhafliklar hissediyordum asiri derecede bel ve sirt agrisi . daha sonra tekrar test yaptirdim 73 iki gun sonra 70 ve en son 86 doktorum dis gebelik dedi ve igne yapildim cuma gunu ogle. Aksaminda fena bir sanci kanamam basladi iki gun hic bisey yoktu kanama devam ediyor ama cok degil artik pihtilida degil pembe. Ama dun geceden beri sag kasigimda yine batma ve belimde ve sirtimda agri carsamba tekrar betaya bakilacak ama korkuyorum. Sizler igneden sonra ne yasadiniz bu normalmi. Ameliyatlikmi bu durumum. Ruhen ve bedenen tukenmis durumdayim yardimci olup fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Cok gecmis olsun ben iki kez dis gebelik gecirdim ilkinde ameliyat oldum ikincisinde kurtaj ve igne benim cok erken anlasildi ilki ogrendigimde degerim 49du benim agrim olmadi igneden sonra ilk 4 gun degerim artti 7.gunde dusmeye basladi igneden sonra kanamam oldu seninki gibi bikac gun surdu ve bitti
Tesekkut ederim arkadaslar insallah yarin doktorum olumlu seyler soyler. Bu igneden sonra 6 ay korunmak gerekiyormus. Allah kimseye bunu yasatmasin yasattiklarinin kucaginida en kisa zamanda doldutsun insallah. Yarin doktordan sonra gorusuruz tekrar tesekkurler.Oncelikle çok geçmiş olsun bende Kasım da bu tarz bişey yaşadım benimde hcg 643 ten 63 kadar düştü on günde ama sonra 80 oldu sonra 70 sonra gene 81 çıkınca doktor ya dış gebelik yada düşükten dolayi parça kaldı dedi ve banada 60 mg metotreksat iğne yapti yaptıği gün çok mide bulantısı yaşadım sonraki 3 gün giderek artan kasık ağrısı yaşadım tuvalete bile gitmek istemiyordum kasiklarim okadar ağrıdı hatta korkup gece tekrar hastaneye gittik kan tahlili ve ultrasonla baktılar bi sıkıntı çıkmadı ve doktor ilaç yaptı demek ki dedi zaten öncesinde de uyarmiş ti kasık ağrısı olucak diye ama bende biraz fazla oldu için rahat olsun yani bi kaç güne geçer inşallah benimde sifirlandi değerler çok şükür seninde sıfırlanır inşallah geçen hafta muayene oldum doktor korkucak bişey yok dedi 3 ay korunma süresi verdi ilactan bir buçuk hafta sonra benim adetim oldu
Rica ederim Allah yardimcin olsun ins hayirli haberler verirsinTesekkut ederim arkadaslar insallah yarin doktorum olumlu seyler soyler. Bu igneden sonra 6 ay korunmak gerekiyormus. Allah kimseye bunu yasatmasin yasattiklarinin kucaginida en kisa zamanda doldutsun insallah. Yarin doktordan sonra gorusuruz tekrar tesekkurler.
Cok gecmis olsun bence beklemeden git umarim olumsuz birsey degildirgeçmiş olsun arkadaşlar...ben de kendi durumumu anlatayım...son adet tarihim 29 kasımdı. 7 gün sürdü ama ondan sonra kasıklarımda hep ağrı oldu...aralıkta adetim gecikti.31 aralıkta beta 77.6 idi. 4 gün sonra 4 ocakta 407 ye çıktı ben de seviniyordum. ama 4 ocak akşamı kanamam başladı. hamileliği öğrendiğimde de kasık ağrım devam ediyordu özellikle sağ tarafıma yatamıyordum. 5 ocakta kadın doğuma gittim vajinal usg baktı kese görünmüyor dedi. progesteron istedi 2.83 çıktı en az 20 olmalıymış...vücudun reddediyor bu gebeliği dedi. ya dış gebelik ya düşük ya da anomalili bebek dedi. ertesi gün (6 ocak) tekrar gel beta ve detaylı usg bakalım dedi. dün beta 380 çıktı düşüş var...detaylı usg de sağda 15-20 mm sıvı dolu kist, solda en büyüğü 0,5 mm kistler ve servikste de 3,17 mm kist gördü radyoloji doktoru. ama sağdaki büyük kistin kist mi bebek mi olduğu konusunda karar veremedi. bunun dışında hiçbir yerde gebelik görünmüyor dedi....tekrar kadın doğum dr una gittim. muhtemelen düşük yapıyorsun dedi. ama dış gebelik riskin de devam ediyor cuma günü gel tekrar beta bakacağız ve kürtaj öneriyorum dedi. cumaya kadar ani başlayan ağrın olursa gece gündüz beklemeden hemen gel dedi...durumum bu düşük olsa bebek bir yerde saptanırdı ve kanamam daha şiddetli olurdu diye düşünüyorum. bana ovarian gebelik gibi geliyor gece sağ tarafımın ağrısıyla uyandım ve hala ara ara o tarafa saplanma tarzı ağrı giriyor. sizce yarını beklemeli miyim yoksa bugünden araştırma hastanesine mi gitsem...çok zor durumlar Allah hepimize yardım etsin inşallah...
Ne yaptin gittin mi doktora ne oldugeçmiş olsun arkadaşlar...ben de kendi durumumu anlatayım...son adet tarihim 29 kasımdı. 7 gün sürdü ama ondan sonra kasıklarımda hep ağrı oldu...aralıkta adetim gecikti.31 aralıkta beta 77.6 idi. 4 gün sonra 4 ocakta 407 ye çıktı ben de seviniyordum. ama 4 ocak akşamı kanamam başladı. hamileliği öğrendiğimde de kasık ağrım devam ediyordu özellikle sağ tarafıma yatamıyordum. 5 ocakta kadın doğuma gittim vajinal usg baktı kese görünmüyor dedi. progesteron istedi 2.83 çıktı en az 20 olmalıymış...vücudun reddediyor bu gebeliği dedi. ya dış gebelik ya düşük ya da anomalili bebek dedi. ertesi gün (6 ocak) tekrar gel beta ve detaylı usg bakalım dedi. dün beta 380 çıktı düşüş var...detaylı usg de sağda 15-20 mm sıvı dolu kist, solda en büyüğü 0,5 mm kistler ve servikste de 3,17 mm kist gördü radyoloji doktoru. ama sağdaki büyük kistin kist mi bebek mi olduğu konusunda karar veremedi. bunun dışında hiçbir yerde gebelik görünmüyor dedi....tekrar kadın doğum dr una gittim. muhtemelen düşük yapıyorsun dedi. ama dış gebelik riskin de devam ediyor cuma günü gel tekrar beta bakacağız ve kürtaj öneriyorum dedi. cumaya kadar ani başlayan ağrın olursa gece gündüz beklemeden hemen gel dedi...durumum bu düşük olsa bebek bir yerde saptanırdı ve kanamam daha şiddetli olurdu diye düşünüyorum. bana ovarian gebelik gibi geliyor gece sağ tarafımın ağrısıyla uyandım ve hala ara ara o tarafa saplanma tarzı ağrı giriyor. sizce yarını beklemeli miyim yoksa bugünden araştırma hastanesine mi gitsem...çok zor durumlar Allah hepimize yardım etsin inşallah...
yok canım acilde beta baktırdım 280 e düşmüş. belirgin düşüş var...sabah dr a gideceğim tekrar kendiliğinden düşecek gibi görünüyor...ağrım da çok yok...kanamam hafif hafif devam ediyor...içim rahatladı değerin düştüğünü görünce...Ne yaptin gittin mi doktora ne oldu
Anladim cok gecmis olsun tekrar ins kendiliginden duseryok canım acilde beta baktırdım 280 e düşmüş. belirgin düşüş var...sabah dr a gideceğim tekrar kendiliğinden düşecek gibi görünüyor...ağrım da çok yok...kanamam hafif hafif devam ediyor...içim rahatladı değerin düştüğünü görünce...
Amin ins cok sevindim senin adina Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin ben de du?unuma uzuluyorum hep dua ediyorum ins Rabbim isteyen herkese ve bana da nasip ederHepinize slm kızlar ben de bi dış gebelik yaşadım bir çoğunuz gibi... Erken farkedemediler Tupumu patlatmış Rahim kan dolmaya başlamış Sağ tüpümle birlikte keseyi aldılar Cok uzuldum normal yoldan hamile kalamazmiyim diye Diğer tüpüm olduğu için kalabilirsin dediler 6 ay sonra bi daha hamile kaldım yine kanama başladı Düşük riski var diye hep yattım ama bebegimin gelişimi durdu sebepsiz Bi 6 ay sonra bi daha hamile kaldım ve yine öğrendiğim gün kanama başladı Hüngür hüngür ağladım yine neler oluyo diye Meğersem bu defa yerlesme kanamasıymış 2 ay önce oğlumu kucağıma aldım Rabbime şükürler olsun
Bu başlığı görünce dayanamadım yazmak istedim içinizde üzülen umutsuzluğa kapılan varsa hiç korkmayın Sadece dua edin Rabbim nasib eder ins Suan sadece dua ediyorum Rabbim herkese bu duyguyu nasib etsin diye ...
güzel şeyler duymak öyle mutlu ediyor ki beni bazen ümitsizliğe kapiliyorum ama böyle sonu olumlu şeyler okumak toparliyor beni.bende 1 dış gebelik peşinden 1 düşük geçirdim şimdi tekrar korunmayi bu ay bıraktım Rabbim inşallah bu kez nasip eder çok istiyorum anne olmayı çokHepinize slm kızlar ben de bi dış gebelik yaşadım bir çoğunuz gibi... Erken farkedemediler Tupumu patlatmış Rahim kan dolmaya başlamış Sağ tüpümle birlikte keseyi aldılar Cok uzuldum normal yoldan hamile kalamazmiyim diye Diğer tüpüm olduğu için kalabilirsin dediler 6 ay sonra bi daha hamile kaldım yine kanama başladı Düşük riski var diye hep yattım ama bebegimin gelişimi durdu sebepsiz Bi 6 ay sonra bi daha hamile kaldım ve yine öğrendiğim gün kanama başladı Hüngür hüngür ağladım yine neler oluyo diye Meğersem bu defa yerlesme kanamasıymış 2 ay önce oğlumu kucağıma aldım Rabbime şükürler olsun
Bu başlığı görünce dayanamadım yazmak istedim içinizde üzülen umutsuzluğa kapılan varsa hiç korkmayın Sadece dua edin Rabbim nasib eder ins Suan sadece dua ediyorum Rabbim herkese bu duyguyu nasib etsin diye ...
Cok gecmis olsun dis gebelik sebebini ogrenebildin mi rahim filmi istediler migüzel şeyler duymak öyle mutlu ediyor ki beni bazen ümitsizliğe kapiliyorum ama böyle sonu olumlu şeyler okumak toparliyor beni.bende 1 dış gebelik peşinden 1 düşük geçirdim şimdi tekrar korunmayi bu ay bıraktım Rabbim inşallah bu kez nasip eder çok istiyorum anne olmayı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?