geçmiş olsun arkadaşlar...ben de kendi durumumu anlatayım...son adet tarihim 29 kasımdı. 7 gün sürdü ama ondan sonra kasıklarımda hep ağrı oldu...aralıkta adetim gecikti.31 aralıkta beta 77.6 idi. 4 gün sonra 4 ocakta 407 ye çıktı ben de seviniyordum. ama 4 ocak akşamı kanamam başladı. hamileliği öğrendiğimde de kasık ağrım devam ediyordu özellikle sağ tarafıma yatamıyordum. 5 ocakta kadın doğuma gittim vajinal usg baktı kese görünmüyor dedi. progesteron istedi 2.83 çıktı en az 20 olmalıymış...vücudun reddediyor bu gebeliği dedi. ya dış gebelik ya düşük ya da anomalili bebek dedi. ertesi gün (6 ocak) tekrar gel beta ve detaylı usg bakalım dedi. dün beta 380 çıktı düşüş var...detaylı usg de sağda 15-20 mm sıvı dolu kist, solda en büyüğü 0,5 mm kistler ve servikste de 3,17 mm kist gördü radyoloji doktoru. ama sağdaki büyük kistin kist mi bebek mi olduğu konusunda karar veremedi. bunun dışında hiçbir yerde gebelik görünmüyor dedi....tekrar kadın doğum dr una gittim. muhtemelen düşük yapıyorsun dedi. ama dış gebelik riskin de devam ediyor cuma günü gel tekrar beta bakacağız ve kürtaj öneriyorum dedi. cumaya kadar ani başlayan ağrın olursa gece gündüz beklemeden hemen gel dedi...durumum bu düşük olsa bebek bir yerde saptanırdı ve kanamam daha şiddetli olurdu diye düşünüyorum. bana ovarian gebelik gibi geliyor gece sağ tarafımın ağrısıyla uyandım ve hala ara ara o tarafa saplanma tarzı ağrı giriyor. sizce yarını beklemeli miyim yoksa bugünden araştırma hastanesine mi gitsem...çok zor durumlar Allah hepimize yardım etsin inşallah...