• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Merhaba kızlar şuan o kadar kötüyüm ki dün geceden beri ağlamaktan gözlerim şişti. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Değerlerim düzenli yükseldi son adet tarihim 14 kasım. İğneyi de 30 kasım da oldum. İki adet yumurtan oluşmuş dedi doktor. İğneden sonraki 10. Gün Hcg 16,80 11. Gün 45,59 14. Gün 256,96 16. Gün 922 19. Gün 4485 doktoruma keseyi görmeye gittik dün göremedi hem karından hem vajinal baktı pazartesi tekrar gel rahimin güzel kalınlaştığını görüyorum dedi ve kötü bir ihtimalden bahsetmedi. Benim içim rahat etmedi akşam başka bir doktora gittim. Bu değerde kese görünmesi lazım. Sol tarafta sanki dış gebelik gibi bir yapı var dedi ve dünyam başıma yıkıldı. Kanamam olmadı. Sol kasığımda ağrı oluyor ve muhtemelen pazartesi günü sonlandırılır diye düşünüyorum :KK61:

Ya çok üzüldüm bende yaşadım bi kimyasal ve bide ne olduğu belli bile olmayan düşük yada dış gebelik insanın hayalleri başına yıkılıyor ama sonra toparliyorsun geçicek geçiyor insan umudu olmasa yaşayamaz ama inşallah senin bebeğin seninledir inan bunu canı gönülden istiyorum şimdi daha bişey kesinleşmeden umutsuzluğa kapılma Allah büyük ve sen dua et çünkü inan ondan başka sana yardım edebilecek yok Allah hakkında hayirlisini versin

Kizlar malesef benim buda dis gebelik ve ayni taraftan olusmus laparoskpi olldum suan evde dinleniyorum rahim filmide temizdi oysaki

Kizlar malesef benim buda dis gebelik ve ayni taraftan olusmus laparoskpi olldum suan evde dinleniyorum rahim filmide temizdi oysaki
Çok ama çok geçmiş olsun canim biliyorum suan seni hic bir soz teselli edemez ama malesef ki kader Allah bizi sınıriyor sanada sabır ve dayaniklik versin Allah. Rahim filmini önermiyor zaten drlarin bazısı çünkü o an ilaçla açılma durumu olabilir ama sonra makine çıkınca tekrar tikanabilirmis ve bunu anlayamazlar üstelik sadece tilanikltan değil ordaki embriyoyu hareket ettiren tuycukler calismazsada dış gebelik olurmuş yada tüplerin dar veya kıvrımlı olmasi ben çok araştırdım ve öğrendiğim diğer ihtimaller üstelik olucaksa dış gebelik oluyor senin gibi temiz çıkıp tekrar dış gebelik yaşayanı çok okudum bu forum da. Inşallah bi dahakine sağlıklı hamilelik yaşarsın ama sana tavsiyem biraz kendini dinlendirmen her yönden

Kızlar şu an benimde değerim 40 larda hiç ağrım yoktu bugüb sap tarafım çok ağrıyor.sanki orda su dolu bir balon var ve yürürken hareket ederken sallanıyor afedersiniz idrarımı ilk yaparken inalnaz ağrı oluyor.deper düşerjen bu kadar ağrım olmadı.şuan normalmi.apandisitmi diye düşünmeye başladım :( bitmedi bir türlü yaa :(

Kızlar şu an benimde değerim 40 larda hiç ağrım yoktu bugüb sap tarafım çok ağrıyor.sanki orda su dolu bir balon var ve yürürken hareket ederken sallanıyor afedersiniz idrarımı ilk yaparken inalnaz ağrı oluyor.deper düşerjen bu kadar ağrım olmadı.şuan normalmi.apandisitmi diye düşünmeye başladım :KK43: bitmedi bir türlü yaa :KK43:
gecmiş olsun belki idrar yolu enfeksiyonudur. allah yardımcımız olsun

Çok ama çok geçmiş olsun canim biliyorum suan seni hic bir soz teselli edemez ama malesef ki kader Allah bizi sınıriyor sanada sabır ve dayaniklik versin Allah. Rahim filmini önermiyor zaten drlarin bazısı çünkü o an ilaçla açılma durumu olabilir ama sonra makine çıkınca tekrar tikanabilirmis ve bunu anlayamazlar üstelik sadece tilanikltan değil ordaki embriyoyu hareket ettiren tuycukler calismazsada dış gebelik olurmuş yada tüplerin dar veya kıvrımlı olmasi ben çok araştırdım ve öğrendiğim diğer ihtimaller üstelik olucaksa dış gebelik oluyor senin gibi temiz çıkıp tekrar dış gebelik yaşayanı çok okudum bu forum da. Inşallah bi dahakine sağlıklı hamilelik yaşarsın ama sana tavsiyem biraz kendini dinlendirmen her yönden
Canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim evet birinci dos gebelikte orda bi hasar olusmus dr bana tupu aliyimmi tekrar yasayabilirsin ddi bende alin dedim bida ins hic birimiz yasayamayiz

lavanya lavanya canim bemim igneyle dusurulen dis gebeligimde tarifsiz acilar cektim afedersin popomun ustune bile oturamiyodum bacaklarimi hissetmiyordum agri oluyor yani ama sen yinede cok dikkat et tek kalmamaya calis

lavanya lavanya canim bemim igneyle dusurulen dis gebeligimde tarifsiz acilar cektim afedersin popomun ustune bile oturamiyodum bacaklarimi hissetmiyordum agri oluyor yani ama sen yinede cok dikkat et tek kalmamaya calis
Değerler azkende mi ağrı oluyor böyle.yine sebebi bu olsun apandisit olmasında yine.offf bu ay başıma gelmedik hastalık kalmadı.
çok sağol canım sevinmiştim değerin az olduğuna ama 0 olana kadar bitmiycek demekki dikkat ederim artık

Merhaba kızlar şuan o kadar kötüyüm ki dün geceden beri ağlamaktan gözlerim şişti. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Değerlerim düzenli yükseldi son adet tarihim 14 kasım. İğneyi de 30 kasım da oldum. İki adet yumurtan oluşmuş dedi doktor. İğneden sonraki 10. Gün Hcg 16,80 11. Gün 45,59 14. Gün 256,96 16. Gün 922 19. Gün 4485 doktoruma keseyi görmeye gittik dün göremedi hem karından hem vajinal baktı pazartesi tekrar gel rahimin güzel kalınlaştığını görüyorum dedi ve kötü bir ihtimalden bahsetmedi. Benim içim rahat etmedi akşam başka bir doktora gittim. Bu değerde kese görünmesi lazım. Sol tarafta sanki dış gebelik gibi bir yapı var dedi ve dünyam başıma yıkıldı. Kanamam olmadı. Sol kasığımda ağrı oluyor ve muhtemelen pazartesi günü sonlandırılır diye düşünüyorum :KK61:
Cnm üzülme bende kasim 16 diş gebelik ameliyati oldum benim ilk baş keseyi gördüm dedi doktor resmini bile verdi 8 haftaliklen kalp atişini duymaya diye giittik gebelik kesesi hic gelişmemiş dedi şüphelendi alalim dedi kurtaj yapti sonra patalojiye yolladi diş gebelik bulgusu cikti ertesi sabah ameliyat oldum sag tüpüm almişlar doktorun dedigine göre tekrar diş gebelik yaşama ihtimalim cok yüksek oldugu icin tüpü almak zorunda kalmiş benim 2 kere kimyasal dusuk bikerede diş gebelik oldu sol tüpü hic elememiş oda işe yaramazdi dedi bagirsaklara yapiştigi icin onu alamamiş benim artik tek carem tüp bebek oldugunu söyledi ama allahtan umut kesilmez tek carem allah aslinda rabbim ne yaşamamiz gerekiyorsa onu yaşatiyor bu bi sinav olarak düşün

Kızlar bugün kese göründü beta hcg 9063 tü. Kendi doktorumdan hariç gittiğim iki doktor da dış gebelik dedi keseyi göremeyince ve neredeyse dün biri dış gebelikte vurulan iğneyi yapacaktı. Allah a şükürler olsun. Allah bu güzel duyguları hepimize yaşatsın :KK200:

Back